Sizce ne yapmalıyım

Burda ki ailede saf biz olduk artık olmak istemiyorum ama tepkimi anlayan yok işte pekk biz bunu nasıl dile getiricez vermek istemediğimi
Açık açık söyleyeceksiniz ev için yardım etmek istemiyorum diye. Ev alacaksanız da eşinizle beraber öder alırsınız ileride.
Kötü gelin olmayayım diye düşünmeyin, para verdikçe iyi vermedikçe kötü olursunuz böyle ailelere. Varsın bu sebeple de kötü bilsinler sizi

Aynen öyle doğru diyorsunuz para iicn mesafe koyuyorlarsa koysunlar şimdiye kadar yaptım. Araya mesafe koydum aramadım bu aralar diyorlar ki biz kızım dedik sen hiç aramıyorsun bizi

Eşim allah razı olsun çok iyi ve iyi niyetli oda kiyamadohindan bisey demiyor ailesine. Ama beni de haklı görüyor zaten kendi de canı sıkılıyor bu olaylara. Kavga etmedik konuştuk çünkü bu bizim suçumuz dehil ailesinin problemi

Aynen öyle doğru diyorsunuz para iicn mesafe koyuyorlarsa koysunlar şimdiye kadar yaptım. Araya mesafe koydum aramadım bu aralar diyorlar ki biz kızım dedik sen hiç aramıyorsun bizi
Para isteyerek mi kızım diyorlar..hic samimi degil ve oynuyorlar..yaa cok ozur dilerim gercekten ama cook sinir oluyorum bu tip karisan ,yönetim onlarda olsun isteyen ailelere ..

esin soylemeli ben senin ailen için mi çalışıyorum demen lazim
Esin de söylemezse git kendin soyle.
Hem altinlara coreklenmisler ne yüzsüzler
Eşim senin ailen istese ben veririm bisey söylemem diyor. Empati kur diyor bana bazen de . Yardım edelim ailelerimize diye

Para isteyerek mi kızım diyorlar..hic samimi degil ve oynuyorlar..yaa cok ozur dilerim gercekten ama cook sinir oluyorum bu tip karisan ,yönetim onlarda olsun isteyen ailelere ..
Normalde hep kızım kızım sen bizim gelin dehil kziimizsin dediler başından beri cunki onlara kızları gibi altınlarını verdim paraları verdim yük olmadim

Deneyin derim ben buna.istemeseler de istetin valla siz de .bakalim ne yapacak
Ben eşime o konuda güveniyorum verir valla ama babamlar hep destek veren taraf oldu hiç bir zaman para muhabbeti yapmadılar para almadılar aksine para verdiler hep yardım için borç için ya da araba alacağımız zaman para çıkmayınca babama aradık onun babasına değil

yardımlık durum yok
Bunlar keyfi ev aliyor
Hasta yok yatalak yok
Aynılarını bende söyledim eşime başka durum olsa ağzını açmam. Ama bu ev işi yapalım kiraya verelim .yapmasınlar ne zamn parasi olursa o zaman yapsın ya da 5 sene iisterse borçunu ödesin evin benim derdim değil ileride bize kalacak diye

valla sesinizi çıkarmanız lazım
Böyle gider yoksa

Bunu bildigi icin böyle söylüyor olmasin :) Ben 22 yillik evliyim ve tecrübelerim haliyle epeyce:) Siz siz olun bu kadar iyi niyetli olmayin.Cok yipraniyor insan,sonra unutamiyorsunuz falan bazi seyleri..Ben olsam size yemin ederim şu durumda aslaaaa vermem kendi çalıştığım parayi 3 evi varken, ihtiyaclari yokken,mücbir sebep yokken ,altınlarımı almislarken bu kv ve kp ye.cok yenisiniz sizi anliyorum ama ileride cok pisman olucaksiniz.Bu da burda yazılı kalsin.

Kayınvalidemi çok severim aynı şekilde kayınpederimide ama kusura bakmasınlar elektrik su paralarını bile ödetmem eşime. Ama her gittiğimde elim boş gitmem. Ona sürekli birşeyler alırım kendi annem gibi görürüm. Ama para istenmez. Evlendim evimi düzdüm bir gram para istemedim onlardan. Altınlar bende kaldı zaten nişanda taktığı altınları düğünde takmak için geri alacaktı onları bile vermedim... Eşimde haklı olduğumu bildiği için sesini bile çıkarmadı ki o da vermez ben biliyorum. Sonuçta hasta değiller, hacizlik durumları yok..

Eşim senin ailen istese ben veririm bisey söylemem diyor. Empati kur diyor bana bazen de . Yardım edelim ailelerimize diye
Burda yardimlik birşey yok yalnız tamamen keyfî. İleride ne olacağı meçhul.
Niye böyle birşeye girisesiniz.
Birde, eşinizin ailesine maddi konuda dur demeniz lazım artık. Ev biter başka şeyle çıkarlar karşınıza.
İyi niyetlisiniz belli ama kendi sınırlarınizi çizmeyi öğrenin.

Kardeşlerinden biri daha çalışmıyor diğeri ise liseye gidiyor daha . Kayınpederim memur zaten . Bu evden ayrı 2 evi var
bu detayları konuya da ekleyin.zaten altınlarınızı gasp etmişler neden geri istemiyorsunuz , düğünde takılan altınlar sizin şahsınıza ait eşinizle ortak falan da değil güvenceniz o sizin.bir de bu durumda hala yardım mı bekliyolar? valla hiç arada kalmam siz emlak zengini olana kadar önce benim gasp ettiğiniz altınlarımı verin derim.

Yani haklisonz

evet. Mesela evden önce şununla geldi . Eşim evlenmeden önce araba alacak diye babası ona euro borcu vermiş. Biz anca borçları bitiriyoruz ona sa başlayacaktık. Ama dedi ki oğlum sizin 1000 euro borunuzdan 250 eurosunu bana yapın birine vermesi gerekiyormus ben borcunuzdan düşeyim

Ben daha 1 yıl bile olmadı evleneli . Çok haklısınız şimdiden unutamıyorum bunları biriktikçe daha kötü olacak diye şimdiden önüne geçmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim fikriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…