- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 29
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Söyle açık açık.Mrb kızlar. Bazen birilerine akıl danışmak gerekiyor. Eşimin 4 tane ablası var . Sürekli bize yatıya fln da geliyorlar çoluk çocuk. Bugün büyük görümcem aramış cumartesi bize kalmaya geleceğini söylüyor. Pazartesi şehir dışından yabancı misafirlerim var . Kabul etmeyeyim diyorum sorun olacak diye korkuyorum . Sizce ne yapmalıyım ? Onlar gelince yemeden , içmeden evi toplayacak fırsatım bile kalmıyor . Üstüne bir de ev batıyor . Bebeğimle yapacak gücümde yok. Ancak yavaş yavaş yapablrm.
Zaten böyle çat kapı gelen insana uyuz oluyorum. Kaldı ki bir de yatılı geliyorlarmış.Kabul etme.
Haber neden verilir, ev sahibi musait mı dıye sormak ıcın.
Haber vermıs, musaıt degılım de sende.
Neden sorun ciksin ki?
Müsait misiniz kelimesi onlara çok uzak. Direk ve net size gelecegiz kalmaya dedi ve kapattı .Kabul etme.
Haber neden verilir, ev sahibi musait mı dıye sormak ıcın.
Haber vermıs, musaıt degılım de sende.
Neden sorun ciksin ki?
KV ile birlik olunca çok problem oluyor maalesefNiye bu kadar korkuyorsunuz? Orası sizin eviniz, istediğiniz zaman kabul eder, istemediğinizde etmezsiniz.
Yatılı misafiri severım ama nasıl?Zaten böyle çat kapı gelen insana uyuz oluyorum. Kaldı ki bir de yatılı geliyorlarmış.
Evet , eşi bile geliyor . Öyle bir gün fln değil resmen haftasonu burada geçiyor .Zaten böyle çat kapı gelen insana uyuz oluyorum. Kaldı ki bir de yatılı geliyorlarmış.
Ha size değil annelerinin evine geliyorlar yani. O zaman yapacak bir şey yok.KV ile birlik olunca çok problem oluyor maalesef
Yani . Bir de haber verilmesi şart artık. Kendimiz bile evi otel gibi kullanıyoruz iş yapmaya vakit bile kalmıyorYatılı misafiri severım ama nasıl?
Cok yakın arkadasım, cok sevdıgım kuzenim, annem... O kadarsjsjsjssjsj
Kayınvalıde ile birlikte oturuyormus sanırım konu sahıbı, sana degıl anneme geliyoruz muhabbeti var buyuk ıhtımalZaten böyle çat kapı gelen insana uyuz oluyorum. Kaldı ki bir de yatılı geliyorlarmış.
Konuş bir an evvel müsait olmadığını başka misafirlerinin geleceğini söyle.Evet , eşi bile geliyor . Öyle bir gün fln değil resmen haftasonu burada geçiyor .
Beni korkutuyor . Bebeğimde var üstelik . Bir kez üçü birden toplanıp size gelecegiz demislerdi. Anne hastalik var böyle toplu değilde sıra sıra gelseler en azından dedim kıyametler koptu .Salgından korkun artık lütfen. Pandemi, salgın, ölüm... Bu kelimeler korkutsun artık.
Oooo o zaman yapacak hiç bişey yok. Kendi evine çıkana kadar bir şey diyemez. Çünkü ev onun değil.Kayınvalıde ile birlikte oturuyormus sanırım konu sahıbı, sana degıl anneme geliyoruz muhabbeti var buyuk ıhtımal
Birde tatlı yap diyor bizeKonuş bir an evvel müsait olmadığını başka misafirlerinin geleceğini söyle.
Terbiyesizliğe bak müsait misin diye sormadan gelmek nedir. O utanmıyorsa sen hiç utanma gelme demeye
Gorumceniz annesinin evine geliyor yani. Bir zahmet yiyip icip dagitip gitmesin isin ucundan tutsun.KV ile birlik olunca çok problem oluyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?