- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 29
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Ev benim . Kendisi inşaat mühendisi. Evi yeni yaptk . Ama kv bizimle kalıyor . Eşi vefat etti 9 ay önce . Tek kalamiyor .Oooo o zaman yapacak hiç bişey yok. Kendi evine çıkana kadar bir şey diyemez. Çünkü ev onun değil.
Kıyameti siz koparın o zaman.Beni korkutuyor . Bebeğimde var üstelik . Bir kez üçü birden toplanıp size gelecegiz demislerdi. Anne hastalik var böyle toplu değilde sıra sıra gelseler en azından dedim kıyametler koptu .
Eşim inşaat muhendisiEv benim . Kendisi inşaat mühendisi. Evi yeni yaptk . Ama kv bizimle kalıyor . Eşi vefat etti 9 ay önce . Tek kalamiyor .
Canım sen kayınvalide ile aynı evde yaşıyorsan sana paspas muamelesi yaparlar zaten. Sen gelin değil evin beslemesi oluyorsun onlara göre.Birde tatlı yap diyor bizesabır gerçekten .
Haa tmm o zaman vur yumruğunu masaya. Gelmesinler..Ev benim . Kendisi inşaat mühendisi. Evi yeni yaptk . Ama kv bizimle kalıyor . Eşi vefat etti 9 ay önce . Tek kalamiyor .
Kayınvalide sonradan çıkmaymış nsc. İşler değişti şimdikayınvalıdeyle bırlıkte yasıyormussunuz yapabılecegınız bırsey yok sonucta annelerının evıne gelıyorlar
ev ustune ev olmaz ıste
kayınvalıdeyle bırlıkte yasıyormussunuz yapabılecegınız bırsey yok sonucta annelerının evıne gelıyorlar
ev ustune ev olmaz ıste
duzeltme: ev sızınmıs kayınvalıde sızde kalıyormus konu en bastan dogru duzgun yazılsa keske 2 bılınmeyenlı denklem cozuyoruz resmen
ev sızın musaıt degılım dıyeceksınız buna kımse bırsey dıyemez dıyememelı
heh bende dipnokçuk düşüverdim şooraacığaKayınvalide sonradan çıkmaymış nsc. İşler değişti şimdi
Valla her konu böyle kendimiz birleştirios hep parçaları yawheh bende dipnokçuk düşüverdim şooraacığa
Konuya yapılan yorumların bir dkda bir degısmesı?Kayınvalide sonradan çıkmaymış nsc. İşler değişti şimdi
Hiç sorma vallahi zigzag çizdim konunun içinde. Ama tek bir doğrum var. O görümcenin saçını başını yolçem elime geçerse...Konuya yapılan yorumların bir dkda bir degısmesı?
Konu sahıbı keske en basta kaynana ile yasıyoruz, o bızım yanımıza geldi diye belırtseydın
KovalaBirde tatlı yap diyor bizesabır gerçekten .
konu sahıbının hızına yetısılmıyordu ben yazana kadar kayınvalıdeyle bırlıgız dedıgını okudum yorumu gonderdıkten sonra kendısının evı oldugunuKonuya yapılan yorumların bir dkda bir degısmesı?
Konu sahıbı keske en basta kaynana ile yasıyoruz, o bızım yanımıza geldi diye belırtseydın
Mıyaw in da komik oldu bır dk ıcınde uc yorum yaptıkonu sahıbının hızına yetısılmıyordu ben yazana kadar kayınvalıdeyle bırlıgız dedıgını okudum yorumu gonderdıkten sonra kendısının evı oldugunu
sanıyelık hayatlar goruyorsunuz ıste
konu sahıbının hızına yetısılmıyordu ben yazana kadar kayınvalıdeyle bırlıgız dedıgını okudum yorumu gonderdıkten sonra kendısının evı oldugunu
sanıyelık hayatlar goruyorsunuz ıste
Hiç sorma vallahi zigzag çizdim konunun içinde. Ama tek bir doğrum var. O görümcenin saçını başını yolçem elime geçerse...
Kızlar ne yapayım sinirden özet geçmek istedimKonuya yapılan yorumların bir dkda bir degısmesı?
Hahahaha baya ozet oldu yalnız herkes konuya en az uc yorum yapmak zorunda kaldıKızlar ne yapayım sinirden özet geçmek istedimmantıklı düşünemiyorum bile yazamamam normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?