- 25 Temmuz 2013
- 13.145
- 53.605
- 798
Biz bulamadık o yaşta adam, mecbur yaşımıza yakın olanla evlendik şimdi bekliyoruz ki 41 yaşına gelsin. Oooff offf.Kaçırma fırsatı ne diyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bulamadık o yaşta adam, mecbur yaşımıza yakın olanla evlendik şimdi bekliyoruz ki 41 yaşına gelsin. Oooff offf.Kaçırma fırsatı ne diyim![]()
Adam kimseyi bulamamışta bi sen kalmışsın sende maşallah balıklama atlayanaslında neyin ne olduğunu bilen biriyim. karşı taraf usteleyince evlilik fikri oluştu kafamda evlenme meraklısı olduğum için degil yinede görüşünüz için teşekkür ederim
Demi büyütüyoruz üstüneBiz bulamadık o yaşta adam, mecbur yaşımıza yakın olanla evlendik şimdi bekliyoruz ki 41 yaşına gelsin. Oooff offf.
tamam dediginiz gibiAdam kimseyi bulamamışta bi sen kalmışsın sende maşallah balıklama atlayan
E değil de ne sencetamam dediginiz gibi
birlikte buyursunuzBiz bulamadık o yaşta adam, mecbur yaşımıza yakın olanla evlendik şimdi bekliyoruz ki 41 yaşına gelsin. Oooff offf.
hayır neyın ne oldugunu bılmıyorsunuz karsı taraf altın suyuna da batırılmıs olsa olmayacagı bellı olmasına ragmen degerlendırmeye alabılıyorsanız neyın ne oldugunun farkında olmadıgınız ıcındır 24 aslında guzel bır yas ama sızın ıcın kucuk bır yas . kendınızı bıraz gelıstırmenızı tavsıye ederım hayatda dogru erkeklerı sızın cevrenızden bulamayacagınız kesin. dogru cevrede dogru ınsan denk gelır acele falan edıp hayatınızı karartmayın bu dunyada erkeklere hıc bırseycık olmuyor olan kadına oluyor bız kadınların kafasını daha cok calıstırması ve daha secıcı olması gerekaslında neyin ne olduğunu bilen biriyim. karşı taraf usteleyince evlilik fikri oluştu kafamda evlenme meraklısı olduğum için degil yinede görüşünüz için teşekkür ederim
yook canım olur mu haksızlık edıyoruz sıze zira sız aklı basında ıkı secenegıde anında elemıs hele amcası yasındakıne hoşt yegenın yasındayım ne dıyorsun demıs dık duruslu bırısınızkesin oyle olur![]()
iki ayrı kişi var bende evleneyim illa diyen biri değilim karşı taraf istediği için kafam karistihayır neyın ne oldugunu bılmıyorsunuz karsı taraf altın suyuna da batırılmıs olsa olmayacagı bellı olmasına ragmen degerlendırmeye alabılıyorsanız neyın ne oldugunun farkında olmadıgınız ıcındır 24 aslında guzel bır yas ama sızın ıcın kucuk bır yas . kendınızı bıraz gelıstırmenızı tavsıye ederım hayatda dogru erkeklerı sızın cevrenızden bulamayacagınız kesin. dogru cevrede dogru ınsan denk gelır acele falan edıp hayatınızı karartmayın bu dunyada erkeklere hıc bırseycık olmuyor olan kadına oluyor bız kadınların kafasını daha cok calıstırması ve daha secıcı olması gerek
O büyütcek de sen ne yapcan sen 30 adam 50 olcak dede torun misalibirlikte buyursunuz![]()
Çok kıskandım konu sahibini. Döndüm kocama kızdım daha ne kadar bekleyeceğim 41 yaşına gelmeni diye. Önce boş boş baktı sonra endişeyle iyi misin dedi. Birbirimizi anlamıyoruz bile, yaş sorunu yetmiyor bir de iletişim sıkıntısı var aramızda.Demi büyütüyoruz üstüne![]()
burda 17 20 yaş büyük biriyle evlenen insanlarda varyook canım olur mu haksızlık edıyoruz sıze zira sız aklı basında ıkı secenegıde anında elemıs hele amcası yasındakıne hoşt yegenın yasındayım ne dıyorsun demıs dık duruslu bırısınız
bızde konusuyoruz ıste
İşte sorun bizdeÇok kıskandım konu sahibini. Döndüm kocama kızdım daha ne kadar bekleyeceğim 41 yaşına gelmeni diye. Önce boş boş baktı sonra endişeyle iyi misin dedi. Birbirimizi anlamıyoruz bile, yaş sorunu yetmiyor bir de iletişim sıkıntısı var aramızda.![]()
işte tecrübeli olan boyle evlilik yapan olumlu olumsuz yanlarını söyleyen biri yazar diye bekliyorum fikir verir diyeO büyütcek de sen ne yapcan sen 30 adam 50 olcak dede torun misali![]()
gıt evlen o zaman bulursun mılyonda bır denk gelenını harıka bır omur gecırırsın umudun buna kalmıssa artık yapacak bırseyın yok demek kıburda 17 20 yaş büyük biriyle evlenen insanlarda var
alaka ne bende bunu anlamadimÇok kıskandım konu sahibini. Döndüm kocama kızdım daha ne kadar bekleyeceğim 41 yaşına gelmeni diye. Önce boş boş baktı sonra endişeyle iyi misin dedi. Birbirimizi anlamıyoruz bile, yaş sorunu yetmiyor bir de iletişim sıkıntısı var aramızda.![]()
Şuan ki aklınla hareket edersen geleceğine yazık edersin ilerde çok ah vah edersin teyzemde kendinden 10 yaş buyuk biriyle evlendi o zamanlar kocası çok yasini belli etmiyordu teyzem serpildikçe adam yaşlandı psikolojin bozulur insan içine çıkmak istemezsin inanbaya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. daha sonra benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
Bnce bunu senin düşünmen lazımişte tecrübeli olan boyle evlilik yapan olumlu olumsuz yanlarını söyleyen biri yazar diye bekliyorum fikir verir diye
nerden çıkariyorsunuz umudun o falan ne demek yaagıt evlen o zaman bulursun mılyonda bır denk gelenını harıka bır omur gecırırsın umudun buna kalmıssa artık yapacak bırseyın yok demek kı
arti eksi yonlerini soyleyin demek istedim sadeceBnce bunu senin düşünmen lazım
Evlen desek evlencen mi?
Mantıklı mı