sizce ne yapmaliyim?

nerden çıkariyorsunuz umudun o falan ne demek yaa
5 yasındakı cocuga anlatır gıbı sabırla anlatıyorum
amcası yasındakıyle evlenıp mutlu da olan var demenız sızınde bu umutla baktıgınız ıcın degerlendırdıgınızı gosterıyor ya
bır umuttur yasamak dıyorum

yıne anlamayacaksınız olsun en azından anlayan anlamıstır

baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. daha sonra benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
Salver gitsin bacım, 17 yaş da neymis yaa Allahim bu Türk erkeklerinin dötlerini bu kadar da nirvanaya çıkarmayın rica ediyorum. Adam küfürbaz, saygısız, paragöz. Sen arkadaşına böyle bir adamla evlenmesini tavsiye eder miydin? Evet, aynen öyle. Sal ipini gitsin, sende yeni maceralara yelken aç. Çıtırlar varken kart horozu netcen?

Şuan ki aklınla hareket edersen geleceğine yazık edersin ilerde çok ah vah edersin teyzemde kendinden 10 yaş buyuk biriyle evlendi o zamanlar kocası çok yasini belli etmiyordu teyzem serpildikçe adam yaşlandı psikolojin bozulur insan içine çıkmak istemezsin inan
gercekten oyle mi yaa

arti eksi yonlerini soyleyin demek istedim sadece
yahu sızın en guzel yasınızda yanınızda bır yaşlı olacak
ne fızıken ne ruhen ne bıyolojık olarak saatlerınız tutmaz akıl mantık var ıllaaaa bırının soylemesıne gerek var mı bunları ?
denıze dusen yılana sarılır mısalı olanlar vardır hayat hıkayelerınde babası yasında evlenmekten baska caresı kalmamıstır onunla yetınmek mutlu olmak zorundadır sorarsınız e ıyıyız ıdare edıyoruz der cunku onun hayat sartları farklı

her cesıt her ortamdan her kulturden ınsan var ne artı eksı yonlerını bıleceksınız neye gore kıme gore bunları dusunemeyecek kadar toysunuz o yuzden daha kımseyle evlenmeyı falan dusunmeyın

işte tecrübeli olan boyle evlilik yapan olumlu olumsuz yanlarını söyleyen biri yazar diye bekliyorum fikir verir diye
10 yıl sonra sen 34 o 51 olacak. Sen yetişkin döneminin en enerjik, kadınlığının zirvesinde bir zamanında iken, o ununu elemiş eleğini asmaya doğru yönelecek. Çok zengin değilse, en azından nispeten rahat bir hayat yaşatmayacak ise önermiyorum.

10 yıl sonra sen 34 o 51 olacak. Sen yetişkin döneminin en enerjik, kadınlığının zirvesinde bir zamanında iken, o ununu elemiş eleğini asmaya doğru yönelecek. Çok zengin değilse,9 en azından nispeten rahat bir hayat yaşatmayacak ise önermiyorum.
yoo öyle zengin biri falan degil

10 yıl sonra sen 34 o 51 olacak. Sen yetişkin döneminin en enerjik, kadınlığının zirvesinde bir zamanında iken, o ununu elemiş eleğini asmaya doğru yönelecek. Çok zengin değilse, en azından nispeten rahat bir hayat yaşatmayacak ise önermiyorum.
Zenginde olsa çekilmez gezelim dese Bnm oram buram ağrıyor diyip oturacak

Salver gitsin bacım, 17 yaş da neymis yaa Allahim bu Türk erkeklerinin dötlerini bu kadar da nirvanaya çıkarmayın rica ediyorum. Adam küfürbaz, saygısız, paragöz. Sen arkadaşına böyle bir adamla evlenmesini tavsiye eder miydin? Evet, aynen öyle. Sal ipini gitsin, sende yeni maceralara yelken aç. Çıtırlar varken kart horozu netcen?
küfürbaz olan yaşıma yakın olan kişi yaşca fazla olan zarif biri tam tersi

Hiç gerek yok inan hiç. Yaş farkının başka şeyler ile kapanması lazım, buna gücü yoksa değmez.
yoo öyle maddi durumu falan cok iyi olan biri değil hatta hesabı bile ben öderim yük olmamak için kendi hesabımı bir yerde otursak

gercekten oyle mi yaa
17 yaş ne demek aranızda ne kadar düşünce farkı var biliyormusun senden 17 yıl tecrübeli biriyle hayata başlamak çok mu mükemmel sence bak dikkat et yaş demiyorum ilişkinin şuan ki seyrinde seni ezdiğini kendini hep haklı gördüğünü dediğim dedik biri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün baskasına yarin ailene veyahut sana küfür eder paragöz birinin cömert bir insan olduğunu düşünmüyorum maasın varsa sana yedirmez haa çalışmıyorsan o zaman oturda adamdan para bekle neden kendine yakışır birini bulmuyorsun? İnsanların hayranlıkla bakabileceği ev işlerinde sana yardım eden seven sayan neden yani neden

Back
X