- 29 Mayıs 2021
- 14.276
- 92.931
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar sakin kalabildiğinize göre adam haklı sanırım.Nişanlım çok sinirlenmişti. Ama bu onun böyle bir şeyi demesini gerektirmiyor. Öyle dediğini duyunca afalladım sadece
Hayır konuşmadım daha yeni öğrendim. Böyle sorup şöyle konuşacam dediğime bakmayın. Kv den bunu duyunca hiçbir şey yapasım yoktu ve hala da yokNişanlınızla hiç konuştunuz mu? Gerçekten böyle bir laf etmiş mi?
Kayınvalideniz telefonda mı söyledi bu sözleri? Yoksa siz onlardayken kayınvalideniz havadan sudan bir konu açıp bu lafı mı söyledi ?Hayır konuşmadım daha yeni öğrendim. Böyle sorup şöyle konuşacam dediğime bakmayın. Kv den bunu duyunca hiçbir şey yapasım yoktu ve hala da yok
Nişanlım çok sinirlenmişti. Ama bu onun böyle bir şeyi demesini gerektirmiyor. Öyle dediğini duyunca afalladım sadece. Ve bu kişi beni çok sevdiğini vazgeçmek istemediğini söyleyen biri.
Onlardayken ev konusunu açıp söyledi. Daha önceden böyle bir şey söylememişti. Nişanlım için sadece çok sinirlendi gibi bir cümle kurdu. Bu konu yeniden açıldığında bunu söyledi.Kayınvalideniz telefonda mı söyledi bu sözleri? Yoksa siz onlardayken kayınvalideniz havadan sudan bir konu açıp bu lafı mı söyledi ?
Nedir bu ev konusu?Onlardayken ev konusunu açıp söyledi. Daha önceden böyle bir şey söylememişti. Nişanlım için sadece çok sinirlendi gibi bir cümle kurdu. Bu konu yeniden açıldığında bunu söyledi.
Nişanlı ayrı facia, size laf taşıyan KV ayrı facia.İyi akşamlar, ben 6 aydır nişanlıyım. Nişanlım, nişanlımın ailesi ve ailem arasında evle ilgili anlaşmazlık yaşandı. Nişanlım eve gidince kv le bu konuyu konuşmuş. Baya sinirlenmiş ve benim annem için alsın kızını istemiyorum başına çalsın tarzında bir cümle kullanmış. Ben bunu öğrenince ne diyeceğimi ve ne düşüneceğimi bilemedim. Size danışmak ve fikirlerinizi almak istedim
Ev nişanlımın üstüne değil o yüzden benim ailem bu durumu kabullenmiyor. İlerde sorun çıkar diye
Sorulan sorulara göre yazıyorum. Ev nişanlımın, tapusu kendisinin üzerine değil ama ailem tapunun üstüne olmasını istiyorBulmaca gibi yazıyorsunuz.
Evlenince nişanlınızın ailesine ait bir evde mi oturacaksınız ? Aileniz tapunun nişanlınızın üstüne verilmesini mi istiyor ?
Nişanlınız ve siz kaç yaşındasınız ? Kendinize bir ev tutup yaşamayı neden düşünmüyorsunuz ?
Siz böyle bir lafın üstüne "ben oğlunuzla zorla evlenmeye çalışmıyorum " tarzında birşey deseydiniz keşke..Ben olsam en kısa zamanda oturur nişanlımla konuşurdum.."böyle mi düşünüyorsun ? Benim için böyle bir laf ettin mi ?" diye sorardım.Belki çok çok sinirle ve ailesinin de gazıyla o an böyle bir laf etti ama şu an anladığım kadarıyla barışmış yolunuza devam ediyorken kayınvalidenizin bu olayı önünüze getirmesi hiç iyi niyetlice değilOnlardayken ev konusunu açıp söyledi. Daha önceden böyle bir şey söylememişti. Nişanlım için sadece çok sinirlendi gibi bir cümle kurdu. Bu konu yeniden açıldığında bunu söyledi.
Sorulan sorulara göre yazıyorum. Ev nişanlımın, tapusu kendisinin üzerine değil ama ailem tapunun üstüne olmasını istiyor
Aileniz niye o kadar karışıyor ki? Siz isteseniz bunu neyse.Sorulan sorulara göre yazıyorum. Ev nişanlımın, tapusu kendisinin üzerine değil ama ailem tapunun üstüne olmasını istiyor
Evi almak için kredi çekmiş. Kredisi bitmediği için de üzerine alamıyor. Bu konu çok önceden konuşuldu aileler arasında. Tapuyu üzerine alsın diye. Nişanlım buna tamam dedi. Sinirlendi bunu biliyorum surat ifadesini gördüm çünkü. Kv de bu konu yeniden açıldığında nişanlımın kullandığı cümleyi söyledi. Eve gidince annesine o cümleyi kurması beni her açıdan düşündürdü.Evi kendi geliriyle aldıysa tapu neden üzerine değil , sordunuz mu ?
Evi almak için kredi çekmiş. Kredisi bitmediği için de üzerine alamıyor. Bu konu çok önceden konuşuldu aileler arasında. Tapuyu üzerine alsın diye. Nişanlım buna tamam dedi. Sinirlendi bunu biliyorum surat ifadesini gördüm çünkü. Kv de bu konu yeniden açıldığında nişanlımın kullandığı cümleyi söyledi. Ece gidince o şekilde konuşması beni her açıdan düşündürdü.
Aynen öyle krediyi çekince zaten evi üstüne yapmanı istiyorlar başka türlü vermiyorlar konu sahibi ne anlatıyor anlamadım.Konut kredisini çeken kişi nişanlınız değil bu durumda. Ailesiyle ortak bir mülk edinmişler gibi duruyor.
Siz çalışıyor musunuz ?
Evi parasını ödeyip alan sizin nişanlınız mı?Ev nişanlımın üstüne değil o yüzden benim ailem bu durumu kabullenmiyor. İlerde sorun çıkar diye