- Emoji Skoru
- 341
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Lotuss9335
Annem yaşlı değil benden bile genç 47 yaşında çocuklarım 13 11 8 yaşlarında evet okadar tükendim ki mecbur kaldım geri döndüm ama burnumdan da geldi haliyle benim eşim asla izin vermez çalışmamaAllah yardımcınız olsun.Ben 2 ay kadar önce boşandım.Aldatma vardi.Ailem destek oldu maddi manevi.Annem önceleri direnç gösterdi.Bosanma çocuğun var dayan vs.Ama sonralari anladi durumu ve yanımda oldu.Ama hiç susmadı ve beni çok yordu.
Benim Allah'a şükür işim vardı.Yoksa yapamazdim.
Anladigim Siz çok zor durumda kalmasaniz eşinize geri dönmezdiniz.Mecbur kalmışsınız.Evet keşke anneniz destek olsaymis ama yaşlı insanlar bir noktadan sonra kendi hayatlarinda yalnız olmak istiyorlar.Belki gücü o kadarina yetti.Belki eşi ısrar etti.Hersey olabilir.
Bence Sizin için önemli olan bu saaatten sonra nasıl devam etmek istediğiniz olmali.Hem eşiniz hem de annenizle.
Nasil daha iyi hissedecekseniz öyle davranin herkese.Bu hayat sizin Çocuariniz kaç yaşında bilmiyorum ama bence bir an önce iş bulup çalışın.Kendinize güveniniz artar.Daha sağlıklı plan yaparsiniz.
Allah yardımcınız olsun.