• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

minikorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
84
30
3
Nişan attım bi kaç ay geçti ve bana sahte hesaptan yazıyor acıklı aşk sözleri atıyor şarkı atıyor canım çok sıkkın ben cevap vermeden engelliyorum madem çok seviyordu nişan atarken neden orta yoku bulmaya çalışmadı sen hata yaptın sen bitirdin bizi kaybettin beni hakkımı yedin vs diyor ben kendimi sorumlu hissediyorum bende durduk yere atmadım ya niye durduk yere yuvamı yıkayım bazı şeyler birikti en sonda attım attıktan sonra zaten ne ailesi ne kendi barışalım arayı düzeltelim demedi ben niye suçlu hissediyorum sizce ben mi gidicektim yalvaracaktım ailesine düzeltin arayı diye anlamıyorum ya hatalı neden ben oldum hak mı yedim ben

Nişan attım bi kaç ay geçti ve bana sahte hesaptan yazıyor acıklı aşk sözleri atıyor şarkı atıyor canım çok sıkkın ben cevap vermeden engelliyorum madem çok seviyordu nişan atarken neden orta yoku bulmaya çalışmadı sen hata yaptın sen bitirdin bizi kaybettin beni hakkımı yedin vs diyor ben kendimi sorumlu hissediyorum bende durduk yere atmadım ya niye durduk yere yuvamı yıkayım bazı şeyler birikti en sonda attım attıktan sonra zaten ne ailesi ne kendi barışalım arayı düzeltelim demedi ben niye suçlu hissediyorum sizce ben mi gidicektim yalvaracaktım ailesine düzeltin arayı diye anlamıyorum ya hatalı neden ben oldum hak mı yedim ben
Sal artık şu eski nişanlıyı, ağustosta nişan atmışsınız kanırtıp duruyosun konuyu. Mesaj isteklerini kapatırsan kimseden mesaj gelmez.

niye nişan attığınızı bilmiyorum, açıp bakmadım eski konulara da cevap vermeyip engelledikçe bi süre sonra vazgeçer. hala gönlünüz yoksa sessiz kalmaya devam edin.

niye nişan attığınızı bilmiyorum, açıp bakmadım eski konulara da cevap vermeyip engelledikçe bi süre sonra vazgeçer. hala gönlünüz yoksa sessiz kalmaya devam edin.
Ben severek ayrıldım onunla olmayacak bunu kabul ettim yediremedim bazı şeyleri attım ama karşımdaki insan hala huzurumu bozmaya çalışıyor hakkımı yedin diyor bunlara üzülüyorum hak yemekten korkarım çünkü

Ben severek ayrıldım onunla olmayacak bunu kabul ettim yediremedim bazı şeyleri attım ama karşımdaki insan hala huzurumu bozmaya çalışıyor hakkımı yedin diyor bunlara üzülüyorum hak yemekten korkarım çünkü
Kendinizden eminseniz neden üzülüyorsunuz ki? Siz barışırsınız bu gidişle, çünkü içerisinde bulunduğunuz durum herhangi bir şey yapmakla çözülemez ancak sessiz ve tepkisiz kalmakla çözülür ama siz ne yapmalıyım diye sorduğunuza göre barışmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, hata yaparsınız.

boşuna tatava yapmasın. kötü hissettirmek için söylüyor işte. huzurunuzu kaçırmayın boşuna. birini bulunca sesi kesilir.

Ya konudan alakasız olucak ama artık bu konunun aydınlığa kavuşmasını istiyorum. Ben bu “engellediğim kişi fake hesaptan mesaj atıyor” olaylarını anlamıyorum. Her gün böyle bin tane mesaj okuyorum şu sitede. İnstagramda eğer birini engellerseniz o cihazdan girilen tüm hesaplar engelleniyor. İsterse 30 tane hesabı olsun bir tanesini engellerseniz hepsi engelleniyor ve gelecekte açacağı hesaplar da engelleniyor.

Nerden atıyolar mesajı? Instagramda mümkün değil, facebook kullanmadığımdan onu bilmiyorum ama o da meta şirketine ait olduğundan tahminimce onda da aynı sistem vardır, whatsapp zaten mümkün değil. Valla merakımdan soruyorum nasıl ve nerden engellenmelerine rağmen mesaj atıyolar?

Ya ben bişey yapmıyorum kendi sürekli yazıyor ulaşıyor her yerde hesabım var hangi birini kapatayım
Ne kadar farklı hesabın var? İnstagramdan twitterdan facebooktan hepsinden mesaj isteklerini kapatabiliyorsun zaten. Whatsapptan farklı numaralar alıp da dadanıyorsa şikayetçi olacağını gerçekten rahatsız olduğunu söyleyebilirsin. Sen konuşmak istediğin için iletişim kurmasına izin veriyorsun

Ne kadar farklı hesabın var? İnstagramdan twitterdan facebooktan hepsinden mesaj isteklerini kapatabiliyorsun zaten. Whatsapptan farklı numaralar alıp da dadanıyorsa şikayetçi olacağını gerçekten rahatsız olduğunu söyleyebilirsin. Sen konuşmak istediğin için iletişim kurmasına izin veriyorsun
Evet bu doğru

Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/

Evet çok seviyorum ama ailen değil artık benim ailem önceliğin olacak vs diyodu hep sen gelmezsen bende gelmem sen gitmezsen bende gitmem ayda bir giderim anca vs diyodu hiç sevmiyordu ailemi

Bana bağırıp çağırıp hep bastırmaya çalışıyordu ben ne dersen o diyodu olmayınca da başlıyordu hakarete

Ben böyle bi boşanma konusu açmıştım boşanma falan olmaz olursa çocuğu alırım gidersin ananın evine diyodu aman aman

2 sene sevgiliydik aslında çokda düzgün değildi ben iş yemeğinde yanımda erkek var diye ağzıma etmişti nasıl gidersin o yemeğe nasıl elalemle oturursun falan demişti

Zaten ailesine bir bina yanında ev tutmuşlardı bana sormadan
Altınlar da ailemde olacak onlar iyi bakar demişti
Şimdiden her hafta en az bi gün aileme gidicez diyodu
Giyimime karışıyordu
Doğru tespit diğerlerini de evlenmediğim için yaşayamadım yoksa kesin olurdu aman Allah korusun

Sadece ailemin emeklerine üzülüyorum kendimi bu hale düşürdüğüme üzülüyorum kendilerini bepenmiş insanlar

Haklısınız ona ait bi işi bile yoktu babası almıştı her şeyini zaten evi arabası olmasa yüzüne bile bakılmazdı

ben niye suçlu hissediyorum sizce
Yaşadıklarını unutuyorsun sanırım,
arada bir buraya yazdıklarını açıp oku istersen

Bide konu sahibi nin annesine babasına kardesine hakaretleri vardı onu söylemeyi unuttun galiba böyle birini hala nasıl unutamadi hayret
Var canım, en üstteki alıntıda o da var.

Hayır biz bile geçmiş paylaşımlardan hatırlıyoruz,
insan kendi yaşadıklarını,
nişan atma sebebini nasıl unutup,
Kendisine bunları yaşatanın laflarıyla aklında "acabalar" oluşturur?
Daha ne demeye kaale alıp, sana ulaşmasına fırsat verirsin. Okumadan sil geç yani

Daha nişanlıymışsınız nişan atmışsınız bu yuva yıkmak olmuyor.
Sana ulaşmasını istemiyorsan her yerden engellersin çok basit.

Bana tanımadığım insanlar mesaj atamıyor sadece arkadaşlarım atabiliyor.Bu ayarı bilerek yapmıyorsunuz,bunu bilmeyen olmaz diye düşünüyorum.Eski nişanlısınız manipülatif bir adam belli.Duygusal sömürü yapmasın

manipulasyon ustasi masallahh

Back
X