- Konu Sahibi CanKusum_427
Nisanlimla yaklasik 4yildir birlikteyiz 1yil olacak yazin nisanlanali...cok iyidir anlayisli bambaska bir insan..ve hayatinda simdiye kadar hic bi kizla cinsel iliskiye girmemis bu konuda ona inaniyorum hic olmadi böyle bisey okadar dürüst ki olsa gelir anlatir güveniyorum acikcasi bugün cok kötü kavga ettik konuda sadece bir telefon...ona telefon almistim hediye kendimede yeni almistim eski telefonum ona aldigim telefonun aynisini..kardesi gibi gördügü bi insan var bikere ayrildigimizda baristirmak icin elnden geleni yapmisti onu ck sever..eski telefonumu ona vermemi istedi kullanmiyosam eger..ilk zamandan beri vermek istemedm bugünde acik acik vermek istemiyorum dedim zoruna gitti telefon muhabbeti yapiosun ikide kalsin dedi sonra mesaj yazdim ben ona icimden gecenleri yazdim baska kizlar gibi olsaydim yerim olurdu falan yazdim sonra aradim..cok agir konustu ve göreceksin bundan sonra eskisi gibi olmayacam cinsel iliskiyede girecem baskalariyla dedi sen bunu hakediyosun dedi bende dedm iyi o gün ayrildigimiz gün olur dedim yemin ettirdim yaptigin zaman bana söyleyeceksn diye yemin etti söylicem dedi..bilmiyorum ciddi mi canimi yakmak icinmi söylüyor bilmiyorum...bu konu gectigi zaman hep derdimki ayrilirim ben kaldiramam affetmem..okadar emin konusurdumki simdi emin degilim gercekten yarin arasa yaptim dese ne yaparim bilmiyorum haa bide bu yapmadiysa bile yaptim diyecek bi insan cok inaaaat cünkü..sizce böyle bi durum olursa ne yapmaliyim ayrilmaliyim degilmi ?sacma sapan nedenle nereye geldi konu ya fikir verin ne olur 

Son düzenleyen: Moderatör: