- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
he simdi cok bilmis arkadasim madem universite mezunusun niye derdini anlatmakta gucluk cektigin bir konu acip yazmissin..hitap yetenegin zayif ise yazma..kaldiki ne yedirdin ne icirdin bize sen yazdin yorum bekledim millet yorum yapti beddualarin sana aynen iade...yok abi yok baba sen hangi kafa ile bunu yaziyorsun ne iciyorsan soylede bizde demlenelim..ne yasadigini sen biliyorsun ok..ne yasiyorsunda bu kadar asilmaz millet senden daha beterlerini yasiyorda vardir hayirlisi diyor
sen once kendi seviyene bakicaksin bizi asagilardan goremiyorsan o senin sorunun..merak ettin ise gorumcem yok benim..genc kiz basina birsey gelirse demissin sanane madem haz etmiyorsun birak al cekirdegini eline olaylari izle..
kaldiki bu kadar yazmissin saol insan demis bizden yardim beklemissin saol biz senin kadar insan olamadik ozur dileriz..hepimizi cahiliz hicirimiz okul falan okumadik sadece sen okudun..sacini basini yolmaktan bahsetmissin..merak etme ona tenezzul etmiyecegiz hic birimiz o gorumce seni zaten yakin halleder...
valla tebrik ederim canım cok güzel yazmıssın.