sizce ne yapmalıyım

he simdi cok bilmis arkadasim madem universite mezunusun niye derdini anlatmakta gucluk cektigin bir konu acip yazmissin..hitap yetenegin zayif ise yazma..kaldiki ne yedirdin ne icirdin bize sen yazdin yorum bekledim millet yorum yapti beddualarin sana aynen iade...yok abi yok baba sen hangi kafa ile bunu yaziyorsun ne iciyorsan soylede bizde demlenelim:32::32::32:..ne yasadigini sen biliyorsun ok..ne yasiyorsunda bu kadar asilmaz millet senden daha beterlerini yasiyorda vardir hayirlisi diyor:53::53::53: sen once kendi seviyene bakicaksin bizi asagilardan goremiyorsan o senin sorunun..merak ettin ise gorumcem yok benim..genc kiz basina birsey gelirse demissin sanane madem haz etmiyorsun birak al cekirdegini eline olaylari izle..

kaldiki bu kadar yazmissin saol insan demis bizden yardim beklemissin saol biz senin kadar insan olamadik ozur dileriz..hepimizi cahiliz hicirimiz okul falan okumadik sadece sen okudun..sacini basini yolmaktan bahsetmissin..merak etme ona tenezzul etmiyecegiz hic birimiz o gorumce seni zaten yakin halleder...

valla tebrik ederim canım cok güzel yazmıssın.:46::46::46:suçunu da kabul etmiyor hala üste cıkmaya calısıyor.yazık valla o kıza cok üzüldüm.sen bi heyecan bi mutluluk git otobüse kadar neymiş yengenin cekememezliği yüzünden indiril otobüsten.gitse de okuldan alınıcak, töbe yarabbim sanki tecavüze filan ugrıycak,oraya gidenlerin hiç biri insan evladı değil yada hepsi kötü yoldalar.

2gündür okuyorum yazmim dedim ama dayanamadim yani.gelinsen gelinligini bil otur diyorum sana.herkes herseyi sana anlatmak zorunda degil,dünya senin etrafinda dönmüyor hanfendi.bu kadar kiskanclik olmaz yani.ay bende gelinin görümcem yok ama kaynim var.ALLAHA sükürki beni sayar ama bende ona saygida sevgide kusur etmem.yeri geldi ailesine abisene bile korudum onu,oda beni korudu sagolsun.kendini saydirip sevdirmek snein elinde böyle kiskanclikla,ispiyonculukla hicbisey yapamazsin sadece kendini insanlarin gözünde düsürürsün.bence herseyden önemlisi önce kendine saygili ol!:20::20::20:

konu sahibi seni anliyorum benzer birseyi bende yapmayi dusunuyorum insanin cani yanmasa kiside boyle dusuncelere kapilmaz. biraz da baskalri mutsuz olsun degil mi. bosver takma kafana

Konu sahibi arkadasim universiteye giden yetismis bir kiz annesinden babasindan izinsizde gidebilir istedigi yere kusura bakma hatalisin kayinbabani ayakta uyutuyolarmis ne demek annesi izin vermis demekki kizina guveni tam babasinin haberi olmadan gonlu rahat yollayabiliyor istedigi yere

kusura bakma ama arkadas mi yenge mi dersen arkadas derim bende

beddualarin falan hic yakismamis ayip benimde yengem bana bunu yapsa parcalardim acikcasi

demekki neymis atalarimiz hakliymis"OKUMAK CEHALETI ALIR ESSEKLIK BAKI KALIR"...

Nedendir bilmem birden yaprak dökümündeki Ferhunde canlandı gözümde. Oda en az sizin kadar severdi görümcelerini...

Herzaman tuhaf konuların var ve gerçekten de tuhafsın..Sanane görümcenin gideceği yerden ? görümcenin yerinde olsam suratına dahi bakmaz selam dahi vermezdim.

ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acaba :53: yakın arkadaş mı önde gelir yenge mi :53:

:53::53::53::53:
tabi ki en yakın arkadaşım adı üstünde
haa ama yengenın de yeri ayrıdır tabii
ama hakederse:47:

konu sahibi çirkinleştikçe çirkinleşmiş..

orçun gibi sormak istiyorum bu neyin kafası ne içiyorsun arkadaşım...

üni mezunu olsan ne yazar bildiğin kör cahilsin....

hem cahil hem de fesatsın...

yazdıkların bişey anlaşılmıyor 2 kelimeyi bi araya getirmeyi beceremiyorsun...

hepimiz cahiliz bi sen akıllısın bi mantık sende...

herkes aynı şeyi yazmış hepimiz birden cahiliz yani öle mi???

görümcene kaynanana acıdım gerçekten...

aynen bu ne yaaa sana anlatmak zorunda mı herşeyini en yakın arkadaşı dururken belki de sen ona yeterince arkadaş olarak yaklaşmadın bu da senin içindeki fesatlığı sezdi ayyy bu ne yaa benimde görümcem var ama maşallah ablam gibi
Allahım böyle insanları uzak tut bizden

tehdit ve ispiyon zoruyla birinin sizi sırdaş olarak benimsemesi için uğraşmak..var mı böyle birşey ya..:52::27:

Son düzenleme:
sizin gibi üniversite mezunu,içinde hiçbir art niyet olmayan,gayet seviyeli ve anlayışlı bir insanın bu güzelim konusunda size hak vermeyen biz değersiz kullarınızı bağışlayın Sultanım.biz ettik siz etmeyin,görümcenize yaptığınız eziyetleri bize reva görmeyin..bi siz doğrusunuz buraya yazan bir sürü bayan yanlış anladık ve yorumlarımız seviyesiz.ah ah hepimizin algılama ve yorumlama kapasitesi yok çünkü..biz de ünüversite mezunuyuk,bizde kk üyesiyik ne olmuş yani:9:

arkadaşım Allah aşkına şuradaki yorumları bir oku,artık olayı komikliğe vuruyoruz ama sana çok öneride bulunduk sen hala aynısın.ilk defa kk bayanlarını ortak bir fikirde buluşturdun tebrikler.

herkes kendi seviyesini yorumlarıyla belli etmiş zaten insan düşmanına bu bedduayı etmez madem etmişsin inşallah senin çocukların olmaz ya da varsa gün yüzü görmezsin . diğer arkadaşlar size de söylüyorum kötü söz sahibine aittir beddua edenlerin de hepsi kendisine dönsün dolaşsın sizleri adam bildim insan bildim yazıklar olsun bu konuyu açmakta içinde yaşadığımı bilmediğiniz şeyler vardı ama konunun ahlakını bozdunuz hepinize ayrı ayrı yorum yapamayacağım seviyenize inmek istemiyorum kimse kimsenin içinde yaşamadan bilmez olayları görümcemin kendisi ispiyoncunun teki ben ona anlatırım eşimden gizli birşey yapmam zaten de öyle bazı olan şeyleri anlatırım arkamdan yetiştirir ben bu güne kadar hiç birşeyini söylemedim çok şükür cahil falan da değilim üniversite mezunuyum neyi ne yapacağımı biliyorum olan şeylerden üzülmeseydim konuyu açmazdım üzülme nedenim de abisiyle arasının bozulması. ben beyaz a gitmesine asla karşı falan da değilim gidebilir genç sonunda benden izin almasını da beklemedim o kadar sinirle yazıyorum ki bunları beni çileden çıkardınız ne derseniz deyin ben fesatlık yapmadım içimde kötü niyet yoktu o telefonlarını açmayınca iyi yaptım o zaman dedim siz kimin saçını başını yoluyorsunuz ya bu hakkı sizlere kim veriyor herkes kendi görümcesiyle birşeyler yaşamış sinirlerini anlamadan dinlemeden benden çıkarıyor abisinin karşı olma sebebi beyaz falan da değil gece gece kız başına dışarıda olması sonuçta babadan sonra abi gelir ya gitse başına birşey gelse daha mı iyi olacaktı kimlerin cahil olduğu belli olmuş asla bu saatten sonra kimse yorum yapmasın i,stemiyorum yapan da daha çok seviyesini belli eder .
çok doğru demişsin kötü söz sahibine aittir ve beddualar edenlere dönsün die.yine hepsi sende toplandı.sen görümce nasıl ispiyonlanır üniversitesini bitirdin kesin.yada intikam nasıl alınır fesatlıkla ilgilide tezler hazırlayıp üniversite bitirmişsindir hemde birincilikle.sen zaten yazdıklarında nasıl zihniyette biri olduğunu herkese kanıtladın.sen ne seviyesinden bahsediyorsun anlamını biliyormusun??bilseydin eğer bunca kadın hepsi aynı cümleleri kurmuş sana önce düşünseydin bi ben nerde hata yaptım??demekki hatayılıyım demeliydin.böle mahalle kadını gibi yok yazıklar olsun yok çocuğunuz olmasın yok gün yüzü görmesin bla bla bla.bak güzelim burası ne kadırga ne tepecik nede kasımpaşa burası :kkk:sen kendini ne sanıyorsun ki burdaki aynı fikri yazan insanlara böle cümleler sarfediyorsun.ne yani afferim kızımıza görümcene ölüm bravomu deseydik.yorum istemişsin herkes yazmış.dikkat et ama herkes aynı şeyi yazmış.sen söledin die herkes cahil oldu vah vah bu acıyla nasıl yaşayacaz şimdi :9::9::9:bi atasözü var bilirmisin bayan görümce nasıl ispiyonlarnır mezunu hanım eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek

yani okumakla insan olunmuyo.bu cümlelerinden ötürü burda yorum yapan herkesten özür dilemek zorundasın.işine gelmediyse konuyu kapatsaydın.saygısızzzz
:4:

Son düzenleme:
arkadaşlar görümcesi hiçbirşeyi söylemiyorken Beyaz Showa gideceğini söylemiş mi? Arkadaş hafiyelik yapıp mı öğrenmiş?:44:

arkadaşlar görümcesi hiçbirşeyi söylemiyorken Beyaz Showa gideceğini söylemiş mi? Arkadaş hafiyelik yapıp mı öğrenmiş?:44:

konu sahibinin kardeşi arayıp söylemiş anladığım kadarıyla
bu arada profil resminiz ve isminizin altındaki yazı çok hoş olmuş çok tatlı
:12:

Son düzenleme:
Konu sahibinin davranışlarında herhangi bir kusur göremiyorum... Hatta o da bunca kişinin neden galeyana geldiğine anlam veremiyordur..

ÇÜNKÜ O KADAR HAKLI Kİ KENDİNE GÖRE..

Psikolojik olarak sorunları olduğu belli -ama bunu idrak edemeyecek kadar hasta-...

Yani onun yerinde kim olsa öle davranır ayrıcada bunu çok haklı bulurdu ...

BURDA DESTAN YAZSAK BİR FAYDASI OLMAYACAK ALLAH YARDIMCISI OLSUN VE BOL SABIR VERSİN ÇEVRESİNDEKİLERE...

Hasbinallah..!

Sen ne kadar kıskanç ve mixer birşeysin öyle.. ! sen böyle fesatlık içinde yüzerken iyi yapmış da saklamış! senin ne olduğunu bilmese saklar mıydı?! eşinden korkuyor diye bunu neden kullanıyorsun?! madem öyle, ben olsam görümcenin yerinde kayınpederini salardım senin üstüne!! madem öyle işte böyle..! öyle gelinim olsa, tepe saçından tuttuğum gibi duvardan duvara vurardım..! ne kadar öz güveni düşük bir insansın ! sen görümcenden sorumlu devlet bakanı mısın ki sana herşeyi diyecek..! oldu olacak eşine de ki, tuvalete gitmiş söylememiş bana de..! hey Allah'ım....... yazık o aileye... seni başlarına bela yapmışlar... çook şey yazasım var da işte, bakma sen şiddete karşıyım :1::33: sana her şey müstahak...

sen kesin hayatında tam bir baş belasısın g.... kendi kötü huylarınızı üstüme atmayın yazmayın dedikçe yazıyorsunuz dayanamıyorum cevap veriyorum ben hepinmize cahil demedim cahil diyenlere dedim bana çocuğu olmasın diye beddua edenlere dedim sessiz miş kalsaydım evlat sahibi olamamak ne kadar acı bilir misinz amin mi deseydim okumakla okumamakla tabi ki adam olunmuyor çok şükür bilincindeyim ama ben okuyup adam olanlardanım bazılarınız gibi seviyesizleşmiyorum ama buna siz mecbur ettiniz seviyesiz insanların seviyesine inmek gerekmişşbunu anladım size böyle karşılık vermek gerek yöneticiden konuyu silmesini istedim ama kapatmıyor silmiyorda bundan sonra asıl bazılarınızın yüzünü şeytan görsün sizler madem bu konuşmadan anlıyorsunuz m.... yazmayın yoksa asıl ben sizin saçınızı başınızı ypolacağım terbiyesizler olaydan ders almka mı bıraktınız olayın içine ettiniz.

ya konu sahibi haksız ve gerçekten psikolojik destek filan almalı gerçekten sorunları var. Insanda biraz merhamet olur üniversiteye giden bir kızın hayatına bu kadar karısılmaz. Kızın abisinin de kızım kaydını aldırmakla tehdit etmesi çok büyük ayıp.konu sahibi muhtemelen yalnız bir insan sorunları var ve herkes gibi normal bir hayatı olan gorumcesini kıskanıyor. burada bazı hanımlar seviyeli yorum yapmayı bilmiyor. Her kim olursa olsun kimseye inşallah çocuk sahibi olamazsın gibi beddualar edilmemeli. Konu sahibi sen Kimsin de bir kızın tum hevesini mahvediyorsun? Peki o beddua edenlere soruyorum siz kimsiniz? Burada maşallah sesiniz yüksek çıkıyor. Sıkıyorsa evinizde kocanıza kaynananıza böyle laflar edin. Burası ego tatmin merkezi değil. Kimseye böyle büyük bir beddua etmeye hakkiniz Yok. Konu sahibi sende haksızsin bence git af dile

as25 sakin ol arkadasim burda ilk baslarda sana herkes normal yaklasti ve haksiz oldugunu soylediler bence sende haksiz oldugunun farkindasin ama inatla hakli oldugunu gostermeye calisiyorsun inat ugruna gorumceni ispiyonladigin gibi ispiyonlamak dedim cunku baska cumle gelmedi aklima,keske yapmasaydin boyle hic karismasaydin simdi kotu olan sen olursun kaynana gorumcelerine karsi,beddua olayini bende hos bulmadim ama sen keske karsilik vermeseydin o 1 soylemisse sen 1000 tane soylemissin arkadasa hos olmamis...

sen kesin hayatında tam bir baş belasısın g.... kendi kötü huylarınızı üstüme atmayın yazmayın dedikçe yazıyorsunuz dayanamıyorum cevap veriyorum ben hepinmize cahil demedim cahil diyenlere dedim bana çocuğu olmasın diye beddua edenlere dedim sessiz miş kalsaydım evlat sahibi olamamak ne kadar acı bilir misinz amin mi deseydim okumakla okumamakla tabi ki adam olunmuyor çok şükür bilincindeyim ama ben okuyup adam olanlardanım bazılarınız gibi seviyesizleşmiyorum ama buna siz mecbur ettiniz seviyesiz insanların seviyesine inmek gerekmişşbunu anladım size böyle karşılık vermek gerek yöneticiden konuyu silmesini istedim ama kapatmıyor silmiyorda bundan sonra asıl bazılarınızın yüzünü şeytan görsün sizler madem bu konuşmadan anlıyorsunuz m.... yazmayın yoksa asıl ben sizin saçınızı başınızı ypolacağım terbiyesizler olaydan ders almka mı bıraktınız olayın içine ettiniz.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: cem yılmaza rakip çıktı kızlar :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bari Biz merhametsizlik yapmayalım gerçekten problemli biri gülmeyin böyle insanlara. Arkadaşım bak insanın hayatta başina kötü şeyler geliyor istemeden insanlara kin tutuyoruz. Öyle bir zaman geliyor ki nefret ettiğin insanlarin üzülmesinden zevk alıyoruz. Milletin senin hakkında ne düşündüğü umrunda olmasın. Stresli bir hayat sürüyor olabilirsin. Lütfen psikolojik destek al. Sen boşver burdaki dalga geçenleri hakaret edenleri. Insanlarin dönem dönem problemleri oluyor. Bünyemız bu kadar yükü kaldırmaya sen lütfen burda aklı başında yorum yapan insanlarin sözün dinle

Back
X