sizce ne yapmalıyım

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
slm arkadaşlar yine sizlerden fikir almak istiyorum bundan iki hafta önce benim görümcem var üniversitede okuyor okul bunları beyaz show a götürecekti yalnız görümcemin sevmediğim huyları var birşey oluyor hep benden saklıyor ya da bir yere gidecek benden gizli ayarlanıyor ama en yakın arkadaşlarına her zaman söyler bende içten içe üzülüyorum bana söylemesini bekliyorum ben arkadaşlarından daha mı değersizim abisi de çok karışır ona ondan çok korkar ama bana dese ki ben beyaz a gideceğim abim evde yoksa sende izle eğer evde olursa da kanalı değiş görmesin diye ben ondan bu davranışı bekiliyordum her zaman ablasıyla annesiyle ayarlarlar bana söylemezler oysa ki ben bu güne kadar hiç birşeyi eşime söylememiştim abisinden gizli öğrendiğim şeyleri başkalarından duymuştum ama söylememiştim 2 hafta önce perşembe akşamıydı bende inadına bunlar böyle yapıyor diye beyaz ın fragmanı geçerken eşime söyledim kardeşinde gidecekmiş haberin var mı dedim çok sinirlendi bana niye sorulmuyor dedi zaten kaynanam her zaman kızına izin verir kayınbabamı ayakta uyturlar neyse eşim sinirlenince aradı açmadı kardeşi sonra ben aradım yine açmadı mesaj at dedi eşim bana mesaj attı sakın gitme abin çok kızacak sana elin adamının programında gece saatlerine kadar ne işi var diyor diye neyse görümcem yine cevap yazmadı diğer gün otobüse binerken tam beyaz a gitmek için yola çıkacaklarmış ablası aramış sakın gitme abim senin kaydını aldıracak gidersen diye o da hazırlanmışken inmiş 50 tl si de yanmış ama binmeseydi ben ona o kadar mesaj yazdım diye düşünüyorum şimdi eşim bana dedi ki o aralarda eve geliyor yanına çıkmayacaksın dedi senin telefonlarını açmıyor sen ne yaptın ki dedi çok kızarım sana dedi görümcem telefonunu geçen gün doğum günüydü aradım kozlar benim elime geçsin yine açmaz kesin dedim açmadı zaten ablası gelmişti o gün iyi yaptım abine söyledim dedim bilerek yaptım dedim bana hiçbirşeyi bu güne kadar söylemiyorsunuz dedim kardeşimin onlar yakın arkadşları falan dedi söylemese ne olacak ki dedi iyi o zaman değerim buradan belliyse iyi yapmışım dedim şimdi kızlar uzun oldu ama görümcem bugün geldi eşim işte daha onu görmedi sabahtan beri yanına çıkmıyorum siz olsaydınız ne yapardınız

pardon da kizin annesi babasi izin verdikten sonra size ne?
en yakin arkadasina anlatiyormus size ne? siz yengesisiniz digeri yakin arkadasi. bu ne bicim burun sokma boyle.. resmen kiskancliktan kizi gammazlamissiniz..

bence yapmaniz gereken sey karismayin. size ne? her olayin merkezinde olacaksiniz diye birsey mi soz konusu?

bence siz bu olaya karışmasaydınız yarın öbür gün abi kardeş barışırlar kötü siz olursunuz

Sana herşeyini anlatmadığı için,görümceni cezalandırmışsın.

Hiç iyi etmemişsin.

Görümcen,sana herşeyini anlatmak zorunda değil ki...

Abisi sert mizaçlı olduğu için ondan saklayabilir.Sonuçta annesi biliyormuş.

Bir de kozlar benim elime geçsin filan diyorsun...Ne kozu Allahaşkına ?

Beyaz Show'a gitmekte ne kötülük var ? Kızın nasıl heveslenip sonra hayalkırıklığına uğradığını,arkadaşlarına mahçup olduğunu düşündün mü acaba ?

çok sinir oldum,
"Allahım bizi böyle akrabalardan koru" demek istiyorum sadece!
:27:

bunu mu demeliyiz sana,

aferin ne güzel yapmışsın:51:

Son düzenleme:
ben bir gelinim aynı zamanda görümce benim yengem yapsa yaptıda ömür boyu da içimden çıkmayacak. gelin olarakda yapmam.. sizin bu huyunuzu bildikleri için söylememişlerir.. eğer çenenize güvenselerdi söylerlerdi.. benim görümcem böyle bişey yapsa ben eşime söylemem bile. genç ne olacak ki 2gün sonra evlenince zaten yapamaz..

yaptığınız karşısında aferin mi bekliyorsunuz..
hiçbirşeyini size anlatmamakta haklı olduğunu ıspatlamışsınız,
tebrikler.

bunu mu demeliyiz sana,

aferin ne güzel yapmışsın:51:

ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acaba :53: yakın arkadaş mı önde gelir yenge mi :53:

As25 görümcene çok kıskanç yaklaşmışsın sanki.
Haklı çıkmışlar sana söylememekte

siz hala anlamadınız galiba çeneniz düşük olduğu için.. o kız sizin huyunuzu öğrenmiş o yüzden.. hemde gelisin diye herşeyi bilmek zorunda değilsin.. anlatırlarsa dinle yoksa merak etme benden sana tavsiye. bir gelin olarak her zaman kazanırsın

İÇİNİZDEKİ KİN VE KISKANÇLIKTAN dolayı asla birinin her sırrını anlattığı biri olamayacaksınız... Yazık yaa..:) yalnızlığa ve arkanızdan iş çevrilmesine bir ömür mahkumsunuz... Umarım eşiniz de içinizdeki kötülüğü görür...

ben bir gelinim aynı zamanda görümce benim yengem yapsa yaptıda ömür boyu da içimden çıkmayacak. gelin olarakda yapmam.. sizin bu huyunuzu bildikleri için söylememişlerir.. eğer çenenize güvenselerdi söylerlerdi.. benim görümcem böyle bişey yapsa ben eşime söylemem bile. genç ne olacak ki 2gün sonra evlenince zaten yapamaz..

siz yazdıklarımı doğru okuyor musunuz işinize gelenleri mi okuyorsunuz ben bu güne kadar hiçbirşeyi söylemedim sır tutmasını iyi bilirim ispiyoncu falan da değilim madem bana söylemiyorlar söyleyeceğimden korkuyorlar söyleyeyim de rahatlayayım dedim . benim tek isteğim bana söylemeleri eğer söyleselerdi vallahi de o programı açmamak için elimden geleni yapardım

Sana söylemiyorlarsa,sen nerden öğreniyorsun ?

Öğrenme,bilme o zaman.

Anlatanları dinleme,onlara sorma.

Böylece bilmemiş ve ortak olmamış olursun.

slm arkadaşlar yine sizlerden fikir almak istiyorum bundan iki hafta önce benim görümcem var üniversitede okuyor okul bunları beyaz show a götürecekti yalnız görümcemin sevmediğim huyları var birşey oluyor hep benden saklıyor ya da bir yere gidecek benden gizli ayarlanıyor ama en yakın arkadaşlarına her zaman söyler bende içten içe üzülüyorum bana söylemesini bekliyorum ben arkadaşlarından daha mı değersizim abisi de çok karışır ona ondan çok korkar ama bana dese ki ben beyaz a gideceğim abim evde yoksa sende izle eğer evde olursa da kanalı değiş görmesin diye ben ondan bu davranışı bekiliyordum her zaman ablasıyla annesiyle ayarlarlar bana söylemezler oysa ki ben bu güne kadar hiç birşeyi eşime söylememiştim abisinden gizli öğrendiğim şeyleri başkalarından duymuştum ama söylememiştim 2 hafta önce perşembe akşamıydı bende inadına bunlar böyle yapıyor diye beyaz ın fragmanı geçerken eşime söyledim kardeşinde gidecekmiş haberin var mı dedim çok sinirlendi bana niye sorulmuyor dedi zaten kaynanam her zaman kızına izin verir kayınbabamı ayakta uyturlar neyse eşim sinirlenince aradı açmadı kardeşi sonra ben aradım yine açmadı mesaj at dedi eşim bana mesaj attı sakın gitme abin çok kızacak sana elin adamının programında gece saatlerine kadar ne işi var diyor diye neyse görümcem yine cevap yazmadı diğer gün otobüse binerken tam beyaz a gitmek için yola çıkacaklarmış ablası aramış sakın gitme abim senin kaydını aldıracak gidersen diye o da hazırlanmışken inmiş 50 tl si de yanmış ama binmeseydi ben ona o kadar mesaj yazdım diye düşünüyorum şimdi eşim bana dedi ki o aralarda eve geliyor yanına çıkmayacaksın dedi senin telefonlarını açmıyor sen ne yaptın ki dedi çok kızarım sana dedi görümcem telefonunu geçen gün doğum günüydü aradım kozlar benim elime geçsin yine açmaz kesin dedim açmadı zaten ablası gelmişti o gün iyi yaptım abine söyledim dedim bilerek yaptım dedim bana hiçbirşeyi bu güne kadar söylemiyorsunuz dedim kardeşimin onlar yakın arkadşları falan dedi söylemese ne olacak ki dedi iyi o zaman değerim buradan belliyse iyi yapmışım dedim şimdi kızlar uzun oldu ama görümcem bugün geldi eşim işte daha onu görmedi sabahtan beri yanına çıkmıyorum siz olsaydınız ne yapardınız

Diğer yorumları ve ilk mesajdan sonrasını okumadım ancak yaptığınız çok yanlış...
İlla ki her şeyi sizinle paylaşacak diye bir durum yok, yakın görmez, gerek görmez söylemez...
Ayrıca yaptığınız çok saygısızca, yetiştirir gibi abiyle arayı açamaya çalışlır gibi...
Kız haklıymış sizinle hiçbir şey paylaşmamaya...
İlk duyduğunuz olayda yapmadığınızı bırakmamışsınız....
Acıdım kıza....

İÇİNİZDEKİ KİN VE KISKANÇLIKTAN dolayı asla birinin her sırrını anlattığı biri olamayacaksınız... Yazık yaa..:) yalnızlığa ve arkanızdan iş çevrilmesine bir ömür mahkumsunuz... Umarım eşiniz de içinizdeki kötülüğü görür...

yalnız falan değilim çok şükür eşim yanımda benim o beni tutuyor ailesine annesine falan da çok kızdı telefonunu açmamak ne demek dedi neyini kıskanayım ya ben beyazdan nefret ederim programlara falan gitmek gibi bir düşüncemde hiç olmadı olsa giderdim bir engelim yok kıskandığım hiçbirşey yok bu güne kadar da kimseye kin gütmedim öyle huylarım yok allahıma şükür lütfen yazdıklarınıza dikkat edin size bu hakkı kim veriyor insan bildik sorun paylaşıyoruz değil mi yöneticilerin dikkatine lütfen...

Yenge önde gelir diye bir koşul yok, kişi kimi isterse onunla paylaşır önemli gördüğü durumları....
Sınırlarınızı bilmezseniz yakında duyacağınız laflar hiç de iç açıcı olmaz...
Beklentiniz fazla ve gereksiz...
Abisinin eşisiniz diye sizinle bir şey paylaşmak zorunda değiller...
Demekki o güveni verememişsiniz...
Haksızsınız kendinizi savunmaktan vazgeçin....

Diğer yorumları ve ilk mesajdan sonrasını okumadım ancak yaptığınız çok yanlış...
İlla ki her şeyi sizinle paylaşacak diye bir durum yok, yakın görmez, gerek görmez söylemez...
Ayrıca yaptığınız çok saygısızca, yetiştirir gibi abiyle arayı açamaya çalışlır gibi...
Kız haklıymış sizinle hiçbir şey paylaşmamaya...
İlk duyduğunuz olayda yapmadığınızı bırakmamışsınız....
Acıdım kıza....

bence siz diğer yazdıklarımı da okuyun ilk öğrendiğim şey diye birşey yok ben onların yaptıklarından her şekilde kardeşim aracılığıyla haberdar oluyorum zaten bunlar zamanla biriken şeyler....

siz yazdıklarımı doğru okuyor musunuz işinize gelenleri mi okuyorsunuz ben bu güne kadar hiçbirşeyi söylemedim sır tutmasını iyi bilirim ispiyoncu falan da değilim madem bana söylemiyorlar söyleyeceğimden korkuyorlar söyleyeyim de rahatlayayım dedim . benim tek isteğim bana söylemeleri eğer söyleselerdi vallahi de o programı açmamak için elimden geleni yapardım

gayet doğru okuyorum siz ispiyoncu imajınızdan kayıp etmişiniz ve onlar haklı çıkmış.. burda çırpınmanız faydasız suçlusunuz

Back
X