slm arkadaşlar yine sizlerden fikir almak istiyorum bundan iki hafta önce benim görümcem var üniversitede okuyor okul bunları beyaz show a götürecekti yalnız görümcemin sevmediğim huyları var birşey oluyor hep benden saklıyor ya da bir yere gidecek benden gizli ayarlanıyor ama en yakın arkadaşlarına her zaman söyler bende içten içe üzülüyorum bana söylemesini bekliyorum ben arkadaşlarından daha mı değersizim abisi de çok karışır ona ondan çok korkar ama bana dese ki ben beyaz a gideceğim abim evde yoksa sende izle eğer evde olursa da kanalı değiş görmesin diye ben ondan bu davranışı bekiliyordum her zaman ablasıyla annesiyle ayarlarlar bana söylemezler oysa ki ben bu güne kadar hiç birşeyi eşime söylememiştim abisinden gizli öğrendiğim şeyleri başkalarından duymuştum ama söylememiştim 2 hafta önce perşembe akşamıydı bende inadına bunlar böyle yapıyor diye beyaz ın fragmanı geçerken eşime söyledim kardeşinde gidecekmiş haberin var mı dedim çok sinirlendi bana niye sorulmuyor dedi zaten kaynanam her zaman kızına izin verir kayınbabamı ayakta uyturlar neyse eşim sinirlenince aradı açmadı kardeşi sonra ben aradım yine açmadı mesaj at dedi eşim bana mesaj attı sakın gitme abin çok kızacak sana elin adamının programında gece saatlerine kadar ne işi var diyor diye neyse görümcem yine cevap yazmadı diğer gün otobüse binerken tam beyaz a gitmek için yola çıkacaklarmış ablası aramış sakın gitme abim senin kaydını aldıracak gidersen diye o da hazırlanmışken inmiş 50 tl si de yanmış ama binmeseydi ben ona o kadar mesaj yazdım diye düşünüyorum şimdi eşim bana dedi ki o aralarda eve geliyor yanına çıkmayacaksın dedi senin telefonlarını açmıyor sen ne yaptın ki dedi çok kızarım sana dedi görümcem telefonunu geçen gün doğum günüydü aradım kozlar benim elime geçsin yine açmaz kesin dedim açmadı zaten ablası gelmişti o gün iyi yaptım abine söyledim dedim bilerek yaptım dedim bana hiçbirşeyi bu güne kadar söylemiyorsunuz dedim kardeşimin onlar yakın arkadşları falan dedi söylemese ne olacak ki dedi iyi o zaman değerim buradan belliyse iyi yapmışım dedim şimdi kızlar uzun oldu ama görümcem bugün geldi eşim işte daha onu görmedi sabahtan beri yanına çıkmıyorum siz olsaydınız ne yapardınız