yazdıklarınız ne kadar çelişki. hem ben onun sırlarını saklardım kimseye söylemezdim diyorsunuz , hemde onun yüzünden eşimle aramızın bozulmasına izin veremezdim bu yüzden söyledim diyorsun. bu davranışınızın tek sebebi kıskançlık. bence burdaki okuduklarınızdan bir özeleştiri yapın. belki bu kötü yanınızı törpülersiniz. sizi anlamıyor değilim ama. şuna inanıyorumki görümceniz size en baştan söyleseydi eşinize söylemezdiniz. siz buna bozulmuş olabilirsiniz. bu normaldir insan karşısındakine verdiği değeri kendi alamayınca bozulabilir. ama böyle davranmanız gerkmezdi. bence görümcenizi rahat bırakın. anlatmak istediğini anlatır anlatmak istemediğini anlatmaz. kimseyi sizle yakın ilişkiye zorlayamazsınız. yorumlarada çok sinirlenmeyin. haddini aşanlar olabilir ama yinede ders çıkarın. çünkü burda %100 hatalı sizsiniz.
birde görümcem ispiyoncunun tekidir demişsiniz. iyiya madem öyle bırakın uzak dursun sizden. hem ispiyoncu diyorsunuz hemde sırdaş olmak istiyorsunuz. :S
birde görümcem ispiyoncunun tekidir demişsiniz. iyiya madem öyle bırakın uzak dursun sizden. hem ispiyoncu diyorsunuz hemde sırdaş olmak istiyorsunuz. :S
Son düzenleme: