sizce ne yapmalıyım?

Anzercim, birisiyle ilişki yaşıyor olmak, onun dışındaki karşı cinslerimizin tamamını hayatımızdan çıkarıp asosyal bir hayat yaşamamıza neden olmamalı.
Kendinden pay biç, sevgilin var diye arkadaşlarınla görüşmeyi keser misin?
Sosyal hayatın gereği bunlar.
Ama durup dururken de sevgiline "ben de şununla şunu konuştum,şöyle mesajlaştık" demezsin.
Bence senin hatan,ona güvenmeyip onun özeline bu denli müdahil olman olmuş.
Bu güvensizliği sen yaratmışsın.
Ki düşün,senin sevgilin ama bi başkası onun karakteri hakkında seni temin etmeye çalışıyor.
Bence sen güvensizliği değil,güveni aşımalısın sevdiğine.
O senin güvenini sarsmaktan çekinmeli,gizlice çevirdiği işlerin yakalanmasından değil.

Anzercim, birisiyle ilişki yaşıyor olmak, onun dışındaki karşı cinslerimizin tamamını hayatımızdan çıkarıp asosyal bir hayat yaşamamıza neden olmamalı.
Kendinden pay biç, sevgilin var diye arkadaşlarınla görüşmeyi keser misin?
Sosyal hayatın gereği bunlar.
Ama durup dururken de sevgiline "ben de şununla şunu konuştum,şöyle mesajlaştık" demezsin.
Bence senin hatan,ona güvenmeyip onun özeline bu denli müdahil olman olmuş.
Bu güvensizliği sen yaratmışsın.
Ki düşün,senin sevgilin ama bi başkası onun karakteri hakkında seni temin etmeye çalışıyor.
Bence sen güvensizliği değil,güveni aşımalısın sevdiğine.
O senin güvenini sarsmaktan çekinmeli,gizlice çevirdiği işlerin yakalanmasından değil.

canım bir sürü arkadaşı var zaten kız onlara bişe demiyorum ama bu kız ona ilanı aşk eden bi kızdı ve benle çıkmaya başladığında bikaç kızı sildi bu adam.. neden sildin dedim çünkü ben bişey söylememiştim.. oda dediki eskiden benim hoşlandığım ya da benden hoşlanan kişileri sildim bizim huzurumuzu bozmasınlar diye dedi e peki dedim o kızların hiçbirinide tanımıyodum.. hatta bu mesajlaştığı kızla bi arkadaş ortamında karşılaştık bana dövecek gibi baktı bütün gece.. ama ben olmadığım zamanlar hep selam vermiş benimkine ve muhabbet etmişler hep.. neden ben varken konuşulmuyoda ben yokken muhabbete giriliyo? insan şüpheleniyo ki ben konuşma etme dememişim en başta kızın varlığından bile haberim yoktu.. ben bu haberleri alınca rahatsız oldum konuşma artık dedim tamam dedi.. ama yolda görünceyi bırak özellikle mesajlaşılması sencede rahatsız edici değilmi bu şartlar altında..?

Sen kendine güven anzer, ki buna değer biri olduğundan eminim.
Sonra sevdiğin adama güven.
Sana o güveni vermiyorsa zaten hayatında olmazdı.
Ya da sen onun hayatındaysan tercih sebebi olduğun içindir, sevilen sen olduğun içindir.
Senden önce böyle bi alternatifi varmış ama olmamış.
Sen varken mi olacak?
Sevgilin seçimini yapmış işte.
Onu sevseymiş yanındaki sen değil o olurmuş.
Ama o seni sevmiş.

Tabiki de böylesi bi durum senin mideni bulandırabilir.
Ama sen önce sevdiğin adamı dinle,ona güven.
Seni rahatlatacak cümleleri onun dışında, hem de varlığından rahatsız olduğunu bildiğin/tahmin ettğin birinde aramak bahsettiğin kız için bi başarı olmuş daha ziyade.
Eğer varsa senin aklına getirdiğin gibi bir niyeti,
Buna yaklaşmış olduğunu hissetmiştir bu şekilde.
Ama ben bunu da sanmıyorum.
Çünkü kızın niyeti sandığın şekilde olsaydı kabalaşacağından eminim.
Ama o bunun yerine seni ikna etmeye çalışmış.

Gereksiz bi gerginlik çıkardığıyla kalmış.

Sen kendine güven anzer, ki buna değer biri olduğundan eminim.
Sonra sevdiğin adama güven.
Sana o güveni vermiyorsa zaten hayatında olmazdı.
Ya da sen onun hayatındaysan tercih sebebi olduğun içindir, sevilen sen olduğun içindir.
Senden önce böyle bi alternatifi varmış ama olmamış.
Sen varken mi olacak?
Sevgilin seçimini yapmış işte.
Onu sevseymiş yanındaki sen değil o olurmuş.
Ama o seni sevmiş.

Tabiki de böylesi bi durum senin mideni bulandırabilir.
Ama sen önce sevdiğin adamı dinle,ona güven.
Seni rahatlatacak cümleleri onun dışında, hem de varlığından rahatsız olduğunu bildiğin/tahmin ettğin birinde aramak bahsettiğin kız için bi başarı olmuş daha ziyade.
Eğer varsa senin aklına getirdiğin gibi bir niyeti,
Buna yaklaşmış olduğunu hissetmiştir bu şekilde.
Ama ben bunu da sanmıyorum.
Çünkü kızın niyeti sandığın şekilde olsaydı kabalaşacağından eminim.
Ama o bunun yerine seni ikna etmeye çalışmış.

Gereksiz bi gerginlik çıkardığıyla kalmış.

öyle kolay değilki.. çok acı çektim çok ağladım ben.. sinir krizlerine girdim ama herkese karşı başımıda dik tuttum.. bana bunları yaşatmaya hakkı yoktu..
boşverdim canım ben artık hayırlısı.. :31:

vodafone du benimkinin operatörü.. onda S yazıp 7048 e yollayınca bi şifre yollanıyo, onunla kime mesaj atmış kimi aramış öğrenebiliyosun..

Şifre istemeyi onun numarasından istiyorsunuz galiba o şifreyle internet üzerinden mi bakıyorsunuz cünkü bazı hatlarda internetten takip etme varda

acaba kıza seni hiç söylemediği için mi aramanı istemedi???
sen olmadın onunla devam mı edeyim diye mi düşünüyor ki??

Back
X