sizce ne yapmalıyım. ...

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar öncelikle herkesin bayramini kutluyorum. Sorunum şu ki biz esimle ikimizde kendi memleketimizden uzagiz . Benm memleketm on saat onunki buraya iki saat. Bu yuzden gecen bayramda onun memleketi ne gittik
Ama kayinvalide zaten diğer gelinleriylede sorun yasamis biri. Beni de hic sevmez buna rağmen sirf esimin gonlu olsun diye gittim ama biz kavga ettik herneyse esim cildirdi ve kv lerin evini ben terkettim ama ne kavgalar esimle ayrılma noktasına geldik
Esim sinirlenince cok kirici olabiliyor ve bizde daha uc aylik evliydik bende cok ustune gittim neyse geven bayramda kavga gürültü az daha ayriliyor duk. Hatta kavga esnasinda ben kv ye mutlu ol bosaniyorum oglundan fln dedim onlarin evini terkederken o da benden bilme fln dedi. Neyse o gun bugündür ben gorusmuyorum . Esimde bana karışmıyor . Yani annesine acip bu kiz benim karim ona karismayacaksin dediği gunden beri. Simdi sorun şu ki esim yarin günübirlik memleketi ne gitmeyi istiyor. Beni birak sen git diyorum . Seni birakip gidemem diyor. Aslinda bir yanim esimi kirmayi hic istemiyo günübirlik git ne olacak diyo bi yanimda sakin gitme yüzsüz musun sen nasil Hicbisey olmamış gibi yuzlerine bakacaksin diyo hemde gitmezsen kv belkide hatasini anlar sana daha pozitif yaklasir diyo. akil verin ne yapayim esimi cok seviyorum onun mutlulugu benim icin dunyalara bedel ama bi yandanda bu anlattigim olaylar. ...... çıkamadım icinden..

Bence gidip hiçbi şey olmamış gibi davranırsan herkes daha mutlu olur hem böylece kayyınvalıden de bı adım atar sana. Eşin de gurur duyar seninle olgun olduğun için.

Kizlar öncelikle herkesin bayramini kutluyorum. Sorunum şu ki biz esimle ikimizde kendi memleketimizden uzagiz . Benm memleketm on saat onunki buraya iki saat. Bu yuzden gecen bayramda onun memleketi ne gittik
Ama kayinvalide zaten diğer gelinleriylede sorun yasamis biri. Beni de hic sevmez buna rağmen sirf esimin gonlu olsun diye gittim ama biz kavga ettik herneyse esim cildirdi ve kv lerin evini ben terkettim ama ne kavgalar esimle ayrılma noktasına geldik
Esim sinirlenince cok kirici olabiliyor ve bizde daha uc aylik evliydik bende cok ustune gittim neyse geven bayramda kavga gürültü az daha ayriliyor duk. Hatta kavga esnasinda ben kv ye mutlu ol bosaniyorum oglundan fln dedim onlarin evini terkederken o da benden bilme fln dedi. Neyse o gun bugündür ben gorusmuyorum . Esimde bana karışmıyor . Yani annesine acip bu kiz benim karim ona karismayacaksin dediği gunden beri. Simdi sorun şu ki esim yarin günübirlik memleketi ne gitmeyi istiyor. Beni birak sen git diyorum . Seni birakip gidemem diyor. Aslinda bir yanim esimi kirmayi hic istemiyo günübirlik git ne olacak diyo bi yanimda sakin gitme yüzsüz musun sen nasil Hicbisey olmamış gibi yuzlerine bakacaksin diyo hemde gitmezsen kv belkide hatasini anlar sana daha pozitif yaklasir diyo. akil verin ne yapayim esimi cok seviyorum onun mutlulugu benim icin dunyalara bedel ama bi yandanda bu anlattigim olaylar. ...... çıkamadım icinden..

senin ailen uzakta diye her bayram onun ailesine gitmek çok saçma :ssz:
bari yılda sadece bir bayram sizinkilere gidin
isterse 24 saattlık yol olsun, gitmek zorunda eşin.
pardon ama o kırılmasın dıye gideyim diyorsun ama, ya senin ailen?
bence gitme, yokluğunla deli olsunlar.
ben gitmezdim.:19:

senin ailen uzakta diye her bayram onun ailesine gitmek çok saçma :ssz:
bari yılda sadece bir bayram sizinkilere gidin
isterse 24 saattlık yol olsun, gitmek zorunda eşin.
pardon ama o kırılmasın dıye gideyim diyorsun ama, ya senin ailen?
bence gitme, yokluğunla deli olsunlar.
ben gitmezdim.:19:

Canm esim izin alamadi yoksa biletimi zi almisti benm aileme gidecektik. Ama olmadi gitmezsek te kv herhalde bak kendi gelmiyo oglani da göndermiyor fln der

Canm esim izin alamadi yoksa biletimi zi almisti benm aileme gidecektik. Ama olmadi gitmezsek te kv herhalde bak kendi gelmiyo oglani da göndermiyor fln der

umurumda olmazdı ne düşündüğü ya da dediği :34:
bırak herkes senı sordugunda kayınvalıden delı olsun.
bir musibet bin nasihatten iyidir

Bekara karı boşamak kolay derler benimki o hesap olacak azıcık ama :)
Ben olsam bende gitmezdim
Geçen Bayram dediğiniz Ramazan sanırım 2 ay önce yaşanmış olaylar
Biraz içimin soğumasını beklerdim ben daha sonra giderdim tamamen çıkarmazdım hayatımdan ama henüz erken bence

ya bence ne olursa olsun bayram ve o onun annesi yani atsa atılmaz satsa satılmaz o yüzden ben heralde gitmesini isterdm hem bu şekilde bak oğlana izin vermedi oda gelemedi diyemez.. benm düşüncem

ailemi özledim bu bayram yanlarına gitmek ıstıyorum gecen bayram sizinkilere gittik bu bayramda bizimkilere gidelim diyebilirsin eşine gelirse gelir seninle gelmezse sende gitme onun ailesine .herkes kendi ailesine gitsin o zaaman.tükürdüğünü yalamak gibi bence o kadar tartısmadan sonra gitmen.ya yıne eşinle kavga ederseniz bnce gitme.

Back
X