• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım

jarelbestel

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
35
0
6
35
İçel Mersin
sevdiğim insan mesaj attı ve konuştuk hatta aradı tam 35 dk konuştuk cumartesi akşamı buluşmak istedi bende kabul ettim bir cafede oturcaz . çok mutluyum çünkü ben kaç aydır bu anı bekliyordum.Sizce onu kendime aşık etmem için nasıl davranmalıyım ?

neden ayrıldığınızı kaç senelik bir ilişkinizi bitirdiğin hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz.22 yaşındayım birçok ilişki yaşadım ve hep şöyle derim seven insan sevdiğini bırakmaz hele bu erkek ise :) siz görüşme kararı almışsınız normal konuşun arkadaş gibii,eski muhabbetlerden konuşurken fazla üstünde durmamaya özen gösterin hani sen böyle yaptında oldu bunlar gibi :) ve her çağırdığındada gitmeyin akıllı nedenler bulun çalışıyorum gibi yada başka bir arkadaşıma sözüm var gibi sizi el altında görmesin :55: herşey umarım gönlünüzce olur :8:

sevdiğim insan mesaj attı ve konuştuk hatta aradı tam 35 dk konuştuk cumartesi akşamı buluşmak istedi bende kabul ettim bir cafede oturcaz . çok mutluyum çünkü ben kaç aydır bu anı bekliyordum.Sizce onu kendime aşık etmem için nasıl davranmalıyım ?
ben kişileri mi karıstırıyorum ya..adam seni en yakın arkadaşınla aldattı üstüne senden nefret ediyorum dedi tüm onurunu gururunu ayaklar altına aldı.bir kere aradı 3 gün konustunuz sonra tekrar basından savdı.şimdi onu kendine aşık etmek için yardım mıı istiyorsun??Bir şey diyemiyorum pess doğrusu...Şimdi ona bir şans daha verirsen ilerde yaşayacakların cok acık belli.Konularını görürüz yine aldatıldım yine terkedildim diye...

Back
X