• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?

mahlasdnz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
6
1
16
İstanbul
Merhaba kızlar bir derdim var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. 6 ay önce biriyle tanıstım yaklasık 4 ay aynı sehirde yasadık yurt dısında her günümüz birlikte gecti arkadas olarak takılıyorduk orda . ögrenci değişim programına katılmıştık. 2 ay öncede cıkmaya basladık. İkimizde türkiyedeyiz ama farklı şehirlerde. Bunun sorun olacagını biliyorduk ama hallederiz diye düşündük. Ama olmadı ayrıldık. O böyle olmayacagını daha fazla ilerlemeden bitmesini istedi. Ama ben istemiyorum eger aradaki mesafe olmasa bu sorun olmayacak. Şimdi ne yapmalıyım konusmayı denedim ama yüzyüze görüşemedik hala.

O seni isteseydi mesafeyi sorun etmezdi bence.
Yapabileceğin tek taraflı bir şey yok, karşındaki bitirmiş.

Çok derin düşünen biri ilerde de bu sekilde mesafe olabilir çünkü. İlk günden beri ileriyi düşünüyor. Duyguların mı değişti diye sordugumda cevap vermiyor seni istemiyorum da demiyor. Kafası karısıkmış.

Çok derin düşünen biri ilerde de bu sekilde mesafe olabilir çünkü. İlk günden beri ileriyi düşünüyor. Duyguların mı değişti diye sordugumda cevap vermiyor seni istemiyorum da demiyor. Kafası karısıkmış.
İleri düşünceyi falan boşver.
Gerçekten sevse ve istese sorun etmezdi diye ısrar ediyorum ben.
Kafasının karışık olduğunuda inanma derim.
Seni tamamen kaybetmek istiyor, yine bi yerlerde onun için olmanı istiyor.

Gerçekten seven bir insan için mesafe fark etmez canım demekki seni yeterince sevmemiş.Birbirlerini yıllarca bekliyen çiftler var uzak şehirlerde yaşayarak sonrada evlenen çünkü gerçekten seviyorlar birbirlerini eğer gerçekten seni sevseydi dünyanın öbür ucunda bile olsa seni ömür boyu beklerdi.

Adam ikinizin sorunu yokken mesafe var diye pes etmiş daha bağlanmak istememiş, bitirmiş.
Şuan için senin üstelemen anlamsız olur.
Demek ki çok yoğun duygular yokmuş ortada, boşver bence.

Kendini fazla kaptirma istersen, üzülen sen olmuşsun bile canim :26:
Mesafe tabi ki engel degil,, ama istedikten sonra
Erkegin kararli olmasi çok önemli bu durumda, sonuçta zor bi iş uzaktan ilişki yürütmek
Senin israrinla devam ederse sen çok yipranirsin sonra

normalde erkekğin mesafeyi sorun etmemesi gerekirken sen etmiyosun bunu düşünmem yeterli bence sonuçta o bir erkek ve istediği zman yanına gelebilir ama sen öle ha demeye gidemezsin yani bayan olarak o yüzden fazla düşünmeye gerek yok bence o senden vazgeçmiş zaten sen neden hala dşünüyosun ki

şöyle de bi şey var yurt dışında her şeyden herkesten uzak olduğun için en ufak bir beğeniyi kalp çarpıntısını aşk sanıyo insan dönünce de konuşmaya devam edince taze tutuyo o hisleri ama görmeyince yavaş yavaş bazı şeyleri anlamaya başlıyo. bu her ikiniz için de geçerli olabilecek bi şey yani ben o ya da sen böyle hissediyo demiyorum kesinlikle. ama bence kendi hisselerine odaklan öncelikle sen gerçekten devam etmek istiyo musun yoksa o böyle düşünüyo diye hayal kırıklığına uğrayıp nasıl yaa nasıl bunu der hani şöyleydi böyleydi diyip mi ısrar ediyosun bnun farkına vardığında tekrar dha sağlıklı bi karar verebilirsin.

Back
X