sizce ne yapmalıyım?

Asistan olsun olmasin iliskisi olmayan bir erkek hoslaniyorsa ilk adimi atar. Ara sira yuzuk takmasi da buyuk ihtimalle bir iliskisi oldugunu gosteriyor. O yuzden adim atmani uygun bulmuyorum canim. Ne yapmalisin derslerine bakmalisin.

Ben öyle düşünmüyorum 2yil sonra is arkadaşı bile olabiliriz.ortalamam iyi.ben de asistan olabilirim.oyuzden o bahaneyle yaklassam mi diye sordum.
benim universiteden sinif arkadasim doktora yapiyor su an ayni okulda ve biz ogrenciyken asistan olan hocalar, hala onun hocasi bizim gozumuzde, bu farkli bisey..
hepimizde ayni diploma var, prof hocalarla da meslektasiz, ama is o degil

Ayrı ayrı alıntı yapamadım genele hitaben yazıyorum.
Bir ışık görmeden umutlanmazdim bende. Ama geçenlerde sınıftan biri yarım ağızla sordu, yüzüğe atıf yaptı.
O da ya duymadı ya da duymazdan geldi.
Evli ya da nişanlı olsa neden yok gibi davransin ki.
Sonuçta saklanacak birşey değil. Ben de demekki ilişkisi var sanarsak uzaklaşırz diye düşünüyor ve ilgiden çok hoşlanıyor. Yani evli olsa neden ilgimden hoşlanıyo gibi davransin ki?resmi davranmiyo.resmi olsa çekerim kendimi.okadar gurursuz değilim

baksana,
seni onaylayip gazlayalim diye mi actin konuyu?
zira cevaplarin onu gosteriyor..
'ama ama ama, aslinda soyle boyle..' kimsenin amaci seni bozmak veya tenkit etmek degil, sordun ve herkes bilgisince yorumluyor.. surekli aciklamak yerine kulak versen daha iyi olur senin icin

Haklisiniz sanirim kendim cok kaptirdim

Ben ogretim uyesiyim ve ogrencilere arkadas gibi yaklasiriz biz. Bence sen yanlis anlamissin.

Haklisiniz sanirim kendim cok kaptirdim
uzulmeni istemem, o yuzden net konusuyorum, simdi sana umut vermek ne derece dogru olur?
aptal filmler gibi degil hayat.. gercekci bakmak lazim.. hani derler ya 'imkansiz diye bisey yoktur'; benim ona cevabim 'yav he he'.. imkansiz tabiki vardir..

Yüzük takıp evli olup olmadığına sorusuna evet ya da hayır diye cevap veremeyen bir adam var ortada.
Ben asistan olup olmamasında değilim ilişkisini gizleyen ve ilgiden hoşlanan bir erkek gibi geldi.
Hiç bulaşma bence.

Eğer evli, nişanlı olmasaydı ya da böyle olsa bile sınıftaki kızlardan herhangi birine ilgi duysaydı, yüzük sorusuna atlar, "Yok ya ne nişanı saçmalamayın" derdi. Adamın bu soruya cevap vermemiş olması hayatında biri olduğu ve sizinle sandığınız kadar yüz-göz olmak istemediği anlamına geliyor bence. Siz derken şahsınızı değil, sınıfın genelini kastediyorum.

hocanız konumunda birinin size özel hayatı ile ilgili bilgi vermesini beklemeyin. Arkadaş gibi yaklaşmış, gerektiğinde mesafesini de korumuş.

şu universiteli kızların ergen gibi hocalarına aşık olma olayına oldum olası kılım...
lisede kaldı o işler..post ergen diyorum ben böylelerine..
size de kusura bakmayın ama bi antipati duydum..

Hiç yok mu güzelim sınıfta bir yakışıklı yav?
Ne işin olur öğretmeninle?
Ergenlik neyim demişler de ben anlamıyorum hiç kimse kusura bakmasın.
Ben de ergen oldum,genç oldum,kanım da kaynadı ama hiç öğretmenlerime o gözle bakmadım!

Takıp çıkartılan bir yüzük gördüysen yaklaşmadan önce evli mi, nişanlı mı, sevgilisi var mı diye araştırman gerek. Bu durumlardan biri varsa da direk topuklaman gerek. Yoksa, yine olmaz hoş değil bence öğretmen-öğrenci arasında ki bu tür ilişkiler.

Ben ogretim uyesiyim ve ogrencilere arkadas gibi yaklasiriz biz. Bence sen yanlis anlamissin.

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Çok iyi niyetli birine benziyor gerçi ama dediğiniz gibi ilişkisini gizlemesi tuhaf.sayet öyleyse

birdieeeee, post: 37575946, member: 426364"]hocanız konumunda birinin size özel hayatı ile ilgili bilgi vermesini beklemeyin. Arkadaş gibi yaklaşmış, gerektiğinde mesafesini de korumuş.
Iki ust dönemimden bi kız asistanlardan biriyle nişanlı. Onu görünce artık ben de her arkadaş olarak yaklaşan hocayı aynı kefeye koymuyorum.

Ozaman ilk iş bunu ogreneyim.Ama ilişkisi varsa çok üzülecegim sanırım.hic var gibi durmuyo.kizlar da evli olduğunaiihtimal vermiyo. Bi kaç tane daha hoşlanan var . ama benim hoslandigimi bilmiyolar

şu universiteli kızların ergen gibi hocalarına aşık olma olayına oldum olası kılım...
lisede kaldı o işler..post ergen diyorum ben böylelerine..
size de kusura bakmayın ama bi antipati duydum..

Bu çıkışınıza anlam veremedim. Nesi var masumane hoşlanmanın. Kimsenin sevgilisini elinden almadım. Antipatinizle de ilgilenmiyorum

Masumane hoşlanma diyosunuz ama baya fırsatınız olsa elinizden geleni ardınıza koymıcaksınız gibi..
Yani yüzüğü hiç görmeseydiniz..ilişki durumunu belki merak bile etmeden direk etkilemeye çalışcaktınız..
e bazı erkekler evli de olsa yüzük takmaz, ozaman herkes her gördüğüne atlasın..
sinirimin nedeni senin gibi aile kavramını çok da sallamayan tipler yüzünden evimin huzurunun kaçması..
gün geçmiyo ki eşimin bi öğrencisinin tacizine uğramayalım..
benim eşim de renkli gözlü, ki konunun o kısmını okurken tepem attı zaten..
lütfen tek taraflı düşünmeyin..
bi de perdenin arka tarafı var..
bi akademisyen eşi olarak konuluyorum..

Neden kuyruk acınızı benden çıkarıyosunuz.ortada fol yok yumurta yok. Hem belki eşinizde de suç vardır. Tek taraflı değil ki bu işler.neyse daha fazla yorum yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…