- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
benim universiteden sinif arkadasim doktora yapiyor su an ayni okulda ve biz ogrenciyken asistan olan hocalar, hala onun hocasi bizim gozumuzde, bu farkli bisey..Ben öyle düşünmüyorum 2yil sonra is arkadaşı bile olabiliriz.ortalamam iyi.ben de asistan olabilirim.oyuzden o bahaneyle yaklassam mi diye sordum.
baksana,Ayrı ayrı alıntı yapamadım genele hitaben yazıyorum.
Bir ışık görmeden umutlanmazdim bende. Ama geçenlerde sınıftan biri yarım ağızla sordu, yüzüğe atıf yaptı.
O da ya duymadı ya da duymazdan geldi.
Evli ya da nişanlı olsa neden yok gibi davransin ki.
Sonuçta saklanacak birşey değil. Ben de demekki ilişkisi var sanarsak uzaklaşırz diye düşünüyor ve ilgiden çok hoşlanıyor. Yani evli olsa neden ilgimden hoşlanıyo gibi davransin ki?resmi davranmiyo.resmi olsa çekerim kendimi.okadar gurursuz değilim
baksana,
seni onaylayip gazlayalim diye mi actin konuyu?
zira cevaplarin onu gosteriyor..
'ama ama ama, aslinda soyle boyle..' kimsenin amaci seni bozmak veya tenkit etmek degil, sordun ve herkes bilgisince yorumluyor.. surekli aciklamak yerine kulak versen daha iyi olur senin icin
uzulmeni istemem, o yuzden net konusuyorum, simdi sana umut vermek ne derece dogru olur?Haklisiniz sanirim kendim cok kaptirdim
Herkese merhaba.bi kaç aydır ara ara bir derdim var bölümünü takip ediyorum.az çok gelecek cevapları tahmin ediyorum ama yinede fikrinizi almak için üye oldum çünkü artık mantıklı düşünemez hale geldim. Üniversite 3.siniftayim.dersimize hocaya yardimci olmaya gelen asistana aşığım. Hemde ilk gördüğüm andan beri. Gözümü her yumduğumda gözleri karşımda. O sevecen tavırları, birebir ilgisi (laboratuvar dersi) ve o her baktığında bittiğim yeşil gözleri.hakkinda çok bilgim yok malesef hiç bir sosyal medya hesabı yok.bi kaç kere parmağında yüzük gördüm ama hiç evli ya da nişanlı gibi değil . öyle olsa sürekli takmaz mi yüzüğünü? Nebileyim ya da ben bekar olmasını umut ediyorum, ondan öyle düşünüyorum. 26 yaşında o ben 21.gecen ders arası sırf muhabbet olsun diye ders anlatışını çok beğendiğimi söyledim. Gülümsedi teşekkür etti. Sizce onla yakınlaşmak için daha ne yapmalıyım? Yada bırakmalı mıyım peşini. Derslerim iyi, acaba akademisyenlikle ilgili bişeyler danışmak için arada bir yanına gitsem bi artısı olurmu?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ben ogretim uyesiyim ve ogrencilere arkadas gibi yaklasiriz biz. Bence sen yanlis anlamissin.
Yüzük takıp evli olup olmadığına sorusuna evet ya da hayır diye cevap veremeyen bir adam var ortada.
Ben asistan olup olmamasında değilim ilişkisini gizleyen ve ilgiden hoşlanan bir erkek gibi geldi.
Hiç bulaşma bence.
Iki ust dönemimden bi kız asistanlardan biriyle nişanlı. Onu görünce artık ben de her arkadaş olarak yaklaşan hocayı aynı kefeye koymuyorum.birdieeeee, post: 37575946, member: 426364"]hocanız konumunda birinin size özel hayatı ile ilgili bilgi vermesini beklemeyin. Arkadaş gibi yaklaşmış, gerektiğinde mesafesini de korumuş.
Takıp çıkartılan bir yüzük gördüysen yaklaşmadan önce evli mi, nişanlı mı, sevgilisi var mı diye araştırman gerek. Bu durumlardan biri varsa da direk topuklaman gerek. Yoksa, yine olmaz hoş değil bence öğretmen-öğrenci arasında ki bu tür ilişkiler.
şu universiteli kızların ergen gibi hocalarına aşık olma olayına oldum olası kılım...
lisede kaldı o işler..post ergen diyorum ben böylelerine..
size de kusura bakmayın ama bi antipati duydum..
Neden kuyruk acınızı benden çıkarıyosunuz.ortada fol yok yumurta yok. Hem belki eşinizde de suç vardır. Tek taraflı değil ki bu işler.neyse daha fazla yorum yapmicamMasumane hoşlanma diyosunuz ama baya fırsatınız olsa elinizden geleni ardınıza koymıcaksınız gibi..
Yani yüzüğü hiç görmeseydiniz..ilişki durumunu belki merak bile etmeden direk etkilemeye çalışcaktınız..
e bazı erkekler evli de olsa yüzük takmaz, ozaman herkes her gördüğüne atlasın..
sinirimin nedeni senin gibi aile kavramını çok da sallamayan tipler yüzünden evimin huzurunun kaçması..
gün geçmiyo ki eşimin bi öğrencisinin tacizine uğramayalım..
benim eşim de renkli gözlü, ki konunun o kısmını okurken tepem attı zaten..
lütfen tek taraflı düşünmeyin..
bi de perdenin arka tarafı var..
bi akademisyen eşi olarak konuluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?