sizce ne yapmalıyım?

Bence anlamıştır zaten ilgini. Biraz daha muhabbetini ilerlet, hepten belli et. Eğer sana olumlu sinyaller veriyorsa, açılabilirsin. Ama en ufak olumsuz sinyalde bu işten vazgeç, hayatında biri olabilir, yada sonucunda büyük bir yıkım yaşayabilirsin. Kaderde varsa olur zaten, hayırlısı olsun..

Neden kuyruk acınızı benden çıkarıyosunuz.ortada fol yok yumurta yok. Hem belki eşinizde de suç vardır. Tek taraflı değil ki bu işler.neyse daha fazla yorum yapmicam

eşimin suçu varsa o bizim ailemizi bağlar..
onun dışında nasıl olsa sıcakkanlı diye evli barklı olmasını gözardı edip sırnaşan kızlara benim sözüm..
siz ister üzerinize alın ister almayın..
sizin vesilenizle tüm bu mantalitede olanlara sözüm..
gerçi bunu yapanların ruh sağlığından şüpheliyim o yüzden burayı dikkate alırlar mı bilmem..

Belki vardır ama ben daha 26 yaşında evlenen yada nişanlanan erkek bi asistan görmedim:) evli yada nişanlı olduğunu zannetmiyorum...çıktığı biri vardır muhtemelen..adamın senle çıkması için senden çooookkk etkilenmesi lazım sırf güzel bi kız diye ergenlere dedikodu malzemesi olmak istemez ki haklı olarak..

biz istisnayız ozaman :)
benim eşim 27 yaşında ve yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyiz..
öyp çıktıktan sonra akademisyenlerin evlenme yaşı da düştü..

Yüzük takmayan evli yada nişanlı adamlara çok kızıyorum bu konuda adamlara yüz vermemek lazım..tamam bazı meslek gruplarında takmamak gerekio ama işten çıkınca taksın..haa yapacak olan her türlü yapar ayrı mesele ama bana ait ya yüzük ya dövme olsun isterim ben :)

Yüzük nasıl bir yüzük o önemli alyans gibi birşeyse ki erkekler genelde gümüş takar
nişanlı olabilir ilk zamanlar yüzüğe alışamadığından çıkartır
ne evliler var alyans takmıyor bence onu etkilemek için sadece konuşabilirsin ama hayranmış gibi değil

Bizim de erkek arkadaşımla aramızda taktığımız bir yüzüğümüz var. Her zaman takmıyor parmağı rahatsız olup kızarıyor bazen. Bana da söylüyor bunu. Yani bir kere gördüysen yüzüğü o parmakta vardır mutlak bir şey. Peşini bırak derim. .

Yuzuk konusunda bisey diyemem.ama tavirlari evli gibi degil.mesela derste sirinlik yapiyo ve ilgiden cok hoslaniyo.evli olsa nebiliym biraz daha soguk davranirdi sanki.yada benim kafamdaki evli imaji farkli

Bizde öyle bir durum yok. eğitim Fakültesi benimki. herkes takisiyla girer

noluyo yaaa, bi dur, o senin hocan tamam mi.. 26 yasinda demeseydin, acaba benim kocam mi bu hoca dicektim... Ogrenciler eslerimize ne gozle bakiyo vay vay vay... Benim esim de egitim fakultesinde, kimya alaninda asistan, laboratuvar derslerine giriyor, korktum artik, ogrenciler ne gozle bakiyo baksana....

Laboratuvar ortamında çalıştığından yüzüğünü takmayabilir. Yüzüğünün nasıl bir şey olduğundan bahsetsene. Eğer evli ya da nişanlıysa o yaklaşsa bile kaç ama bekarsa derslerinde dikkat çekici başarı göstermeni tavsiye ederim

Asistanın sana samimi davrandığını yazıyorsun da bu nasıl samimiyet daha ilişkisi var mı yok mu onu bile bilmiyorsun tamamen derslerdeki tavırlarına göre yorum yapıyorsun evli gibi davranmıyor diyorsun anlamadım evli erkekler nasıl davranıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…