- 13 Aralık 2015
- 1.688
- 1.758
- 133
- 31
- Konu Sahibi Madame butterfly
-
Canım kendi haline bırak biraz. Çok fazla tepki göstermiş. "Aşkım kaldırsan iyi olmaz mı? Sosyal medyada fotoğraf yayınlamak uygun değil." diyip nazik bir dille anlatabilirdi...Merhabalar, sabah sabah ne derdi diyeceksiniz ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Dun erkek arkadaşımla 2.yıldönümümüzdü. önceden plan yapmaya başlamıştık akşam yemeğe çıkacaktık . Heveslendim o kadar hazırlık yaptım hediye vs. Dun sabah bana 'herşeyi berbat ettin aferin sana aptal ' yazdı. baktım bana fotoğraf atmış. Şöyle özetleyim geçen gün kız arkadaşıma gitmiştim seninle hic fotoğrafımız yok falan dedi bir tane yanyana fotoğraf çekildik onu facebook'a atmış. Erkek arkadaşım da ekran görüntüsünü almış bana gönderdi bu ne sen ne yaptığını sanıyorsun diye. Benim zaten onunla çekindiğim 2 fotoğrafım var başka da fotoğrafım yok facebook ta . Bende ne var bu fotoğrafta ben rahatsız edici bir şey göremiyorum sen ne gördüğünü söyle dedim. Yanlış bir yerde yanlış bir şekilde ya da yanlış biriyle çekinmedim dedim. Niye bu kadar tepki gösterdiğini sakince sordum. Aradım sonra telefonda tartıştık rahatsız oluyorum fotoğrafın olmayacak senin orda falan dedi. Ben iyice durum zorlaşmasin diye kaldirttim zaten arkadaşıma, ona da söyledim kaldırdı diye. Hala bağırmaya argo konuşmaya devam etti. Kapattım telefonu konuşmadık bir sure. Aksam mesaj attı napalim diye bende yüzyüze konuşalım boyle tartışarak varamayız bir yere dedim. Buluştuk ama buluştuğumda da birşey değişmedi sakince anlatmama rağmen düzeltmeye çalışmama rağmen bağırmaya devam etti. Sonra da bir kaç gün görüşmeme kararı aldık ben içip rahatlamak istiyorum gidiyorum dedi. Gittikten sonra konuşmadık bir daha. Bu aralar benim ailevi sorunlarım ona da yansıdı annem babam boşandı falan sinirleri bozuldu biliyorum o yüzden alttan alıyorum ama bir fotoğraf yüzünden iki yıllık ilişki biter mi? Keske mümkün olsa da göstersem yani absürt olan bir şey yok. Suçlayıp durarak her seyi sen mahvettin diyerek gitti. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhabalar, sabah sabah ne derdi diyeceksiniz ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Dun erkek arkadaşımla 2.yıldönümümüzdü. önceden plan yapmaya başlamıştık akşam yemeğe çıkacaktık . Heveslendim o kadar hazırlık yaptım hediye vs. Dun sabah bana 'herşeyi berbat ettin aferin sana aptal ' yazdı. baktım bana fotoğraf atmış. Şöyle özetleyim geçen gün kız arkadaşıma gitmiştim seninle hic fotoğrafımız yok falan dedi bir tane yanyana fotoğraf çekildik onu facebook'a atmış. Erkek arkadaşım da ekran görüntüsünü almış bana gönderdi bu ne sen ne yaptığını sanıyorsun diye. Benim zaten onunla çekindiğim 2 fotoğrafım var başka da fotoğrafım yok facebook ta . Bende ne var bu fotoğrafta ben rahatsız edici bir şey göremiyorum sen ne gördüğünü söyle dedim. Yanlış bir yerde yanlış bir şekilde ya da yanlış biriyle çekinmedim dedim. Niye bu kadar tepki gösterdiğini sakince sordum. Aradım sonra telefonda tartıştık rahatsız oluyorum fotoğrafın olmayacak senin orda falan dedi. Ben iyice durum zorlaşmasin diye kaldirttim zaten arkadaşıma, ona da söyledim kaldırdı diye. Hala bağırmaya argo konuşmaya devam etti. Kapattım telefonu konuşmadık bir sure. Aksam mesaj attı napalim diye bende yüzyüze konuşalım boyle tartışarak varamayız bir yere dedim. Buluştuk ama buluştuğumda da birşey değişmedi sakince anlatmama rağmen düzeltmeye çalışmama rağmen bağırmaya devam etti. Sonra da bir kaç gün görüşmeme kararı aldık ben içip rahatlamak istiyorum gidiyorum dedi. Gittikten sonra konuşmadık bir daha. Bu aralar benim ailevi sorunlarım ona da yansıdı annem babam boşandı falan sinirleri bozuldu biliyorum o yüzden alttan alıyorum ama bir fotoğraf yüzünden iki yıllık ilişki biter mi? Keske mümkün olsa da göstersem yani absürt olan bir şey yok. Suçlayıp durarak her seyi sen mahvettin diyerek gitti. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bana iki yildir anlamadın falan dedi ben hep söylüyorum sen beni takmıyorsun dedi daha neler neler bu kadar abartılacak ne var anlamadım yaşlarımız da öyle küçük değil ben 21 o 22 yasindaCanım kendi haline bırak biraz. Çok fazla tepki göstermiş. "Aşkım kaldırsan iyi olmaz mı? Sosyal medyada fotoğraf yayınlamak uygun değil." diyip nazik bir dille anlatabilirdi...
Ayrılalım dedim ayrılmak istemiyorum diyo bunların dışında olan başka şeyler de var ama uzatmamak için yazmadimTüm olay fotoğraf olamaz. Belli ki ayrılmayı kafasına koymuş ve bahane arıyormuş. Ayrıca argo konuşmalar, aptal demeler.. 2 senede saygısı kalmamış bu yobazın sana karşı. okurken sinirim bozuldu.
Canım olayı aşırı büyütmüş. Dediğim sen birak onu kendi haline. Saçmaladığını fark etsinBana iki yildir anlamadın falan dedi ben hep söylüyorum sen beni takmıyorsun dedi daha neler neler bu kadar abartılacak ne var anlamadım yaşlarımız da öyle küçük değil ben 21 o 22 yasinda
bir fotoğraf yüzünden iki yıllık ilişki bitmez.
ama bir fotoğraf yüzünden şekilden şekile giren, içinden canavar çıkan adamla ilişki bitirilir.
bu ne yahu.
face te fotoğrafın olmayacak!!!!
olsa ne olur olmasa ne olur?
sakın çok kıskanç demeyin yolarım saçımı başımı.
kıskançlık değil çünkü.
Belki de sadece koymak istememeni anlatmaya çalıştı ama fazla sert çıktı. Önceden de böyle bir tartışmanız olduysa daha çok kızmış olabilirBana iki yildir anlamadın falan dedi ben hep söylüyorum sen beni takmıyorsun dedi daha neler neler bu kadar abartılacak ne var anlamadım yaşlarımız da öyle küçük değil ben 21 o 22 yasinda
Ayrılmak icin bahane ariyomus demekki.
Ayrıca annesi babası boşanan sizsiniz.
Onun sinirleri yıprandı demissiniz bu yuzden!
Aslolan sizin sinirlerinin yıpranmış olması ve bu en zor zamanında senin yanında olup uzmemek için elinden geleni yapmalıydı.
Sevgi budur.
İyi olmuş bittiği.
Gerçek yüzünü sormussunuz en azından.
Size karşı argo hakaretleride asla kabul edilemez.
Bu kişi için asla ama asla uzulmeyin
Facebook konusunda nedense boyle diğer yönleri iyi başka problemimiz olmuyor diye bende sorun etmedim sosyal medyayı zaten aktif kullanan biri değilim ama verdiği bu tepki üstüne beni suçlaması artik benim psikolojimi bozdu o kadar suçladı ki artik nerdeyse ben bile kendimi suclucam
Ben zaten kullanmıyordum 5 6 ay oldu açali bana istemiyordu koymamı ama arkadaşım atmış ve de gerçekten normal bir fotoğraf. Ona gore fotoğraf atmak reklam yapmakmis kendini hayatim bir de öğrencilerimle falan koydum bir tane birşey demedi ama arkadaşımla olunca boyle tepki gösterdi.Belki de sadece koymak istememeni anlatmaya çalıştı ama fazla sert çıktı. Önceden de böyle bir tartışmanız olduysa daha çok kızmış olabilir
Keşke imkan olsa gösterebilsem bu mu diyeceksiniz. Dediginiz gibi duyan çıplak fotoğraf attım zannedecekfark etmez.
sosyal medyada da reelde de aynı şey.
böyle abuk sabuk şeylere tepki veren adamların sonlarını görüyoruz.
"her şeyi mahvettin aptal" yazan bir adama bir de açıklama sunmuşsunuz.
dışardan birine "bir fotoğraf koydu her şeyi mahvetti" deseler kesin bir adamla çırılçıplak foto koymuş kız diye düşünülür.
alacaksın eline sopayı "kadına değer vermek ne demek" öğrenene kadar acımadan döveceksin.
ne zannediyor bu erkekler kendilerini.
Sonradan söyledi zaten dolmuş o yüzden patlamış bu kadar tek konunun bu olduğuna bende inanamadım zatenbi fotoğraf için mi bu kadar kavga pes doğrusu şaştım kaldım...
Keşke imkan olsa gösterebilsem bu mu diyeceksiniz. Dediginiz gibi duyan çıplak fotoğraf attım zannedecek
Yani tabi söylediğiniz gibi tek konu bu olamaz. Konuşmanız gereken şeyler var sanırımSonradan söyledi zaten dolmuş o yüzden patlamış bu kadar tek konunun bu olduğuna bende inanamadım zaten
işi ayrılığa kadar götürecek ne biriktirmiş böyle herşeyden nem kapan birine benziyorSonradan söyledi zaten dolmuş o yüzden patlamış bu kadar tek konunun bu olduğuna bende inanamadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?