Kendisi gelip konuşana kadar konuşmayacağım. Kafayı yedirtti her şey senin yüzünden diye diye. Ezilme konusunda da haklisiniz dun konuşurken yani onu dinlerken ben de öyle düşündüm ilerisi için
korkmadan kendinizi savunmanız lazım.
erkekler şahsiyetlerine saygı duymadıkları kadınları çok uzun süre sevmiyorlar ancak ego tatmini için eziyorlar.
dik durun hakkınızı savunun, kırgınlığınızı da dile getirin ve bence alttan almayın zaten yeterince izah etmeye çalışmışsınız.
sonra "of ben nasıl bir erkeğim ki" diye kasım kasım kasılıyorlar o noktadan sonra mümkün değil zapt edilmiyor.
adam gibi davranıp adam gibi konuşsun bundan sonra.
insanlar bize bizim izin verdiğimiz ölçüde yanaşabilirler.
her ne yapmış olursanız olun hakarete, küfre bilmem neye hakkı yok.
size benim yaşadığım deneyimi anlatmak isterdim de konu dağılsın istemiyorum. tekrarlıyorum kendinizi ezdirmeyin.
bu ilişki bitebilir de devam edebilir de ancak ilişkinin içindeki durumunuz sizi ya mutlu bir insan yapar ya da tükenmiş.
yediğiniz her hakaret sizin kendinize olan saygınızı bitirir. kendi gözünüzde de değerinizi kaybettiğiniz an karşıdaki kişinin kölesi olursunuz. her hakarette "aslında daha fazlasını hak ediyorum" dersiniz, her suçlamada "evet ben yaptım benim suçum" diyerek kendinizi duvarlara vurursunuz.
yapmayın yazık.
sevgi muazzam bir şey ama içeriği seni seviyorumla kısıtlanacak bir şey değil.
sevgi koruyup kollamayı, incitmemeyi, karşıdakini kendisi gibi görüp öyle davranmayı ve kötü olan herhangi bir şeye layık görmemeyi içerir.
biz kadınlar sevgilimiz ya da eşimiz bize böylesi bir baskı uyguladığında "ay kıskanıyor beni" deriz. kıskançlık farklı bir olaydır. sevdiği kişiyi olası zarardan sakınma halidir.
hakaret, küfür duyduğumuzda klasik "ya erkek adam işte sinirlenince gözü görmüyor bir şey" diye geçiştiririz. Oysaki bunu yapan kişi erkek oluşu yüzünden değil adam olamayışı yüzünden yapar bunu. sözlü olarak bir şeyleri anlatmaktan acizdir, karşısındaki kadını bu şekilde ezer ve alt etmeye çalışır.
dayak da bunun bir ileri safhası.
nasıl kurarsanız öyle gider. size asla hakaret edemeyeceğini bilmeli eğer ederse de asla hayatında olmayacağınızı.
ben bu hataları yaptım ve bedeli ağır oldu.
başka bir genç kız kendini bu kadar hiçe saydırsın istemem.