• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?

yahu az çok tahmin edebiliyorum. normal iki insanın pozu nasılsa öyledir.
sevgiliniz manyağa bağlamış.
hadi rahatsız oldu diyelim (artık neden rahatsız oluyorsa yine sıkıntılı) anlatsın adam gibi derdini.
ne bu hakaret, argo konuşma ve eminim ki küfür. haddini bilsin o kadar uzun boylu değil.
eğer yıllar bana bir şey öğrettiyse bu adam sizi çok ezer diyebilirim.
anne babanın boşanma safhasında en savunmasız olduğunuz dönemde eline almıştır ipleri.
şimdi de kendi oynatmaya çalışıyor diye düşünüyorum.
ezdirmeyin kendinizi.
o saçma sapan lafları için özür dileyecek, pişmanlığını dile getirecek sonra oturup adamakıllı konuşulur.
bu tipler evlilikten sonra da sinirlendikçe "boşayacağım, çık git bu evden" diyorlar.
sınırını bilmeli.
Kendisi gelip konuşana kadar konuşmayacağım. Kafayı yedirtti her şey senin yüzünden diye diye. Ezilme konusunda da haklisiniz dun konuşurken yani onu dinlerken ben de öyle düşündüm ilerisi için

Facebook konusunda nedense boyle diğer yönleri iyi başka problemimiz olmuyor diye bende sorun etmedim sosyal medyayı zaten aktif kullanan biri değilim ama verdiği bu tepki üstüne beni suçlaması artik benim psikolojimi bozdu o kadar suçladı ki artik nerdeyse ben bile kendimi suclucam
Face'e boyle tepki veriyosa yarin obur gun daha buyuk bi tartisma daha onemli bi konuda kimbilir nasil tepki verir. Kendini ezdirmee. Ortada yapilan bi yanlis bile olsa boyle davranilmamali.
Sana bagirip cagirip arkadslariyla icmeye gitmis bu da ayri bi tezat. Sen face fotograf bile koyamazsin ama bn istedigimi yaparim demek oluyo

Yani tabi söylediğiniz gibi tek konu bu olamaz. Konuşmanız gereken şeyler var sanırım
Konuşuyoruz konuşuyoruz yine ayni. Ağustosta bir olay oldu ki hakliydi bir şey diyemem asla ama üstünden kaç ay geçmesine rağmen hala onu tekrar ediyor. Yine ailevi bir sorundu o da.

Kesinlikle, böyle saçma sapan konularda sizi darlayan adamları baş tacı yapın. Bol bol alttan alın..

Ha bir de senin ailen boşanıyor. O değil de sen alttan alıyorsun o da ayrı bir muamma.............................

Kesinlikle, böyle saçma sapan konularda sizi darlayan adamları baş tacı yapın. Bol bol alttan alın..

Ha bir de senin ailen boşanıyor. O değil de sen alttan alıyorsun o da ayrı bir muamma.............................
Burda anlatamayacağım şeyeler var bir kısmı diğer yorumlar da yazıyor. Benim ailemdeki sorunlar ona yansıdığı için alttan aldım zaten onunla alakası yokken bir sürü sinir bozucu şey yaşadı

Face'e boyle tepki veriyosa yarin obur gun daha buyuk bi tartisma daha onemli bi konuda kimbilir nasil tepki verir. Kendini ezdirmee. Ortada yapilan bi yanlis bile olsa boyle davranilmamali.
Sana bagirip cagirip arkadslariyla icmeye gitmis bu da ayri bi tezat. Sen face fotograf bile koyamazsin ama bn istedigimi yaparim demek oluyo
O içip rahatlayıp öyle gelecekmiş yanına ben onu sıkıyormuşum, yalniz gitti içmeye

Burda anlatamayacağım şeyeler var bir kısmı diğer yorumlar da yazıyor. Benim ailemdeki sorunlar ona yansıdığı için alttan aldım zaten onunla alakası yokken bir sürü sinir bozucu şey yaşadı

Ailendeki sorunlar tabiki yansıyacak ve yanında olacak. Diğer yorumlarda da haklı çıkaracak pek bişi yok. Neyse sen zaten ne yapmalıyım değil, nasıl gönlünü alırım derdindesin. Mutluluklar dilerim. Umarım ilerde eve kapatılan eşlerden olmazsın...

Kendisi gelip konuşana kadar konuşmayacağım. Kafayı yedirtti her şey senin yüzünden diye diye. Ezilme konusunda da haklisiniz dun konuşurken yani onu dinlerken ben de öyle düşündüm ilerisi için

korkmadan kendinizi savunmanız lazım.
erkekler şahsiyetlerine saygı duymadıkları kadınları çok uzun süre sevmiyorlar ancak ego tatmini için eziyorlar.
dik durun hakkınızı savunun, kırgınlığınızı da dile getirin ve bence alttan almayın zaten yeterince izah etmeye çalışmışsınız.
sonra "of ben nasıl bir erkeğim ki" diye kasım kasım kasılıyorlar o noktadan sonra mümkün değil zapt edilmiyor.
adam gibi davranıp adam gibi konuşsun bundan sonra.
insanlar bize bizim izin verdiğimiz ölçüde yanaşabilirler.
her ne yapmış olursanız olun hakarete, küfre bilmem neye hakkı yok.

size benim yaşadığım deneyimi anlatmak isterdim de konu dağılsın istemiyorum. tekrarlıyorum kendinizi ezdirmeyin.
bu ilişki bitebilir de devam edebilir de ancak ilişkinin içindeki durumunuz sizi ya mutlu bir insan yapar ya da tükenmiş.
yediğiniz her hakaret sizin kendinize olan saygınızı bitirir. kendi gözünüzde de değerinizi kaybettiğiniz an karşıdaki kişinin kölesi olursunuz. her hakarette "aslında daha fazlasını hak ediyorum" dersiniz, her suçlamada "evet ben yaptım benim suçum" diyerek kendinizi duvarlara vurursunuz.
yapmayın yazık.
sevgi muazzam bir şey ama içeriği seni seviyorumla kısıtlanacak bir şey değil.
sevgi koruyup kollamayı, incitmemeyi, karşıdakini kendisi gibi görüp öyle davranmayı ve kötü olan herhangi bir şeye layık görmemeyi içerir.
biz kadınlar sevgilimiz ya da eşimiz bize böylesi bir baskı uyguladığında "ay kıskanıyor beni" deriz. kıskançlık farklı bir olaydır. sevdiği kişiyi olası zarardan sakınma halidir.
hakaret, küfür duyduğumuzda klasik "ya erkek adam işte sinirlenince gözü görmüyor bir şey" diye geçiştiririz. Oysaki bunu yapan kişi erkek oluşu yüzünden değil adam olamayışı yüzünden yapar bunu. sözlü olarak bir şeyleri anlatmaktan acizdir, karşısındaki kadını bu şekilde ezer ve alt etmeye çalışır.
dayak da bunun bir ileri safhası.
nasıl kurarsanız öyle gider. size asla hakaret edemeyeceğini bilmeli eğer ederse de asla hayatında olmayacağınızı.
ben bu hataları yaptım ve bedeli ağır oldu.
başka bir genç kız kendini bu kadar hiçe saydırsın istemem.

korkmadan kendinizi savunmanız lazım.
erkekler şahsiyetlerine saygı duymadıkları kadınları çok uzun süre sevmiyorlar ancak ego tatmini için eziyorlar.
dik durun hakkınızı savunun, kırgınlığınızı da dile getirin ve bence alttan almayın zaten yeterince izah etmeye çalışmışsınız.
sonra "of ben nasıl bir erkeğim ki" diye kasım kasım kasılıyorlar o noktadan sonra mümkün değil zapt edilmiyor.
adam gibi davranıp adam gibi konuşsun bundan sonra.
insanlar bize bizim izin verdiğimiz ölçüde yanaşabilirler.
her ne yapmış olursanız olun hakarete, küfre bilmem neye hakkı yok.

size benim yaşadığım deneyimi anlatmak isterdim de konu dağılsın istemiyorum. tekrarlıyorum kendinizi ezdirmeyin.
bu ilişki bitebilir de devam edebilir de ancak ilişkinin içindeki durumunuz sizi ya mutlu bir insan yapar ya da tükenmiş.
yediğiniz her hakaret sizin kendinize olan saygınızı bitirir. kendi gözünüzde de değerinizi kaybettiğiniz an karşıdaki kişinin kölesi olursunuz. her hakarette "aslında daha fazlasını hak ediyorum" dersiniz, her suçlamada "evet ben yaptım benim suçum" diyerek kendinizi duvarlara vurursunuz.
yapmayın yazık.
sevgi muazzam bir şey ama içeriği seni seviyorumla kısıtlanacak bir şey değil.
sevgi koruyup kollamayı, incitmemeyi, karşıdakini kendisi gibi görüp öyle davranmayı ve kötü olan herhangi bir şeye layık görmemeyi içerir.
biz kadınlar sevgilimiz ya da eşimiz bize böylesi bir baskı uyguladığında "ay kıskanıyor beni" deriz. kıskançlık farklı bir olaydır. sevdiği kişiyi olası zarardan sakınma halidir.
hakaret, küfür duyduğumuzda klasik "ya erkek adam işte sinirlenince gözü görmüyor bir şey" diye geçiştiririz. Oysaki bunu yapan kişi erkek oluşu yüzünden değil adam olamayışı yüzünden yapar bunu. sözlü olarak bir şeyleri anlatmaktan acizdir, karşısındaki kadını bu şekilde ezer ve alt etmeye çalışır.
dayak da bunun bir ileri safhası.
nasıl kurarsanız öyle gider. size asla hakaret edemeyeceğini bilmeli eğer ederse de asla hayatında olmayacağınızı.
ben bu hataları yaptım ve bedeli ağır oldu.
başka bir genç kız kendini bu kadar hiçe saydırsın istemem.
Yorumunuz için çok tesekkur ederim söylediklerinizin her cümlesine katılıyorum. Dikkate alacağım

Ailendeki sorunlar tabiki yansıyacak ve yanında olacak. Diğer yorumlarda da haklı çıkaracak pek bişi yok. Neyse sen zaten ne yapmalıyım değil, nasıl gönlünü alırım derdindesin. Mutluluklar dilerim. Umarım ilerde eve kapatılan eşlerden olmazsın...
Sosyal medyayla ilgili tepkili ama benim sosyal hayatıma gezip tozmama arkadaş çevreme karışan biri degil öyle olsa zaten 2 yılım onunla geçmezdi. Ben sosyal medyayla ilgili olan aktif kullanan biri değilim o yüzden fotoğrafa takılmıyorum verdiği tepkiye takildim ve bunun için danışmak istedim. Eve kapatılmak gibi bir şey söz konusu olamaz

Merhabalar, sabah sabah ne derdi diyeceksiniz ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Dun erkek arkadaşımla 2.yıldönümümüzdü. önceden plan yapmaya başlamıştık akşam yemeğe çıkacaktık . Heveslendim o kadar hazırlık yaptım hediye vs. Dun sabah bana 'herşeyi berbat ettin aferin sana aptal ' yazdı. baktım bana fotoğraf atmış. Şöyle özetleyim geçen gün kız arkadaşıma gitmiştim seninle hic fotoğrafımız yok falan dedi bir tane yanyana fotoğraf çekildik onu facebook'a atmış. Erkek arkadaşım da ekran görüntüsünü almış bana gönderdi bu ne sen ne yaptığını sanıyorsun diye. Benim zaten onunla çekindiğim 2 fotoğrafım var başka da fotoğrafım yok facebook ta . Bende ne var bu fotoğrafta ben rahatsız edici bir şey göremiyorum sen ne gördüğünü söyle dedim. Yanlış bir yerde yanlış bir şekilde ya da yanlış biriyle çekinmedim dedim. Niye bu kadar tepki gösterdiğini sakince sordum. Aradım sonra telefonda tartıştık rahatsız oluyorum fotoğrafın olmayacak senin orda falan dedi. Ben iyice durum zorlaşmasin diye kaldirttim zaten arkadaşıma, ona da söyledim kaldırdı diye. Hala bağırmaya argo konuşmaya devam etti. Kapattım telefonu konuşmadık bir sure. Aksam mesaj attı napalim diye bende yüzyüze konuşalım boyle tartışarak varamayız bir yere dedim. Buluştuk ama buluştuğumda da birşey değişmedi sakince anlatmama rağmen düzeltmeye çalışmama rağmen bağırmaya devam etti. Sonra da bir kaç gün görüşmeme kararı aldık ben içip rahatlamak istiyorum gidiyorum dedi. Gittikten sonra konuşmadık bir daha. Bu aralar benim ailevi sorunlarım ona da yansıdı annem babam boşandı falan sinirleri bozuldu biliyorum o yüzden alttan alıyorum ama bir fotoğraf yüzünden iki yıllık ilişki biter mi? Keske mümkün olsa da göstersem yani absürt olan bir şey yok. Suçlayıp durarak her seyi sen mahvettin diyerek gitti. Yorumlarınızı bekliyorum.
Adam belli ki ayrılmaya bahane arıyor kız arkadaşınla çekildiğin normal foto için böyle tepki verilir mi

birde aptal diye hakaret etmiş sen yine de alttan almışsın:KK57:

bana aptal diyenin alnını karışlarım terbiyesiz,saygısız

annen baban boşandıysa sinirleri bozuk olup alttan alınacak olan sensin.
erkek arkadaşına noluyo?
Benim de sinirlerim bozuk ama annemin hakaretini benimle birlikte oda çekti ayakcılık yaptı defalarca saçma sapan şeylere ben bile kızarken anneme bazen mudahele edemedim ona da bir çok şey yansıdı

Adam belli ki ayrılmaya bahane arıyor kız arkadaşınla çekildiğin normal foto için böyle tepki verilir mi

birde aptal diye hakaret etmiş sen yine de alttan almışsın:KK57:

bana aptal diyenin alnını karışlarım terbiyesiz,saygısız
Ben ne olduğunu idrak bile edemedim öğrencimle dersteydim diye sonradan baktım birsuru yazı yazmış

Back
X