• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
Arkadaslar erkek arkadasımdan ayrıldım ama şöyle oldu olay kendisinin tavırları böyle rahat umursamazmış gibi galiba son zamanlarda ben çok üzerine düştüm egosu tavan yaptı galiba bende rest çektim bir daha yazarsam karaktersizim dedim yani bitsin istemesemde bunu yapmak zorunda kaldım kendisinin tavırları yüzünden ama onun en son yazdıgı mesaj gülümseyip bişey demedi şimdi ben bir daha yazmam artık ama o da yazmıyor iki haftadır yani istese yazar diye de düşünüyorum hani düzeltsin isterim ben aslında sizce ben ne yapıyım şuan sessizce bekliyorum biraz uzun oldu galiba :)sevgilerr

Bence böyle davranmaya devam et. Rahat ve umursamaz gibi davranıyorsa, senin zaten ona barışmak için yazacağını düşünüyordur. Sen kendin diyorsun zaten egosu tavan yaptı diye. Egosunu düşünmeyip değişirse eğer o zaman bir şans daha verirsin...

Numarasını silsem de ezbere biliyorum:))ama yok çok iddialı söyledim kesinlikle yazmam da yani o da yazmadıgna göre düzeltmek istemiyor herhalde yani ne biliyim istemezdim bitmesini de sessizce beklesem bişey değişir mi sonucta bir haftayı geçti yazmaz herhalde artık:/

Back
X