Tek çocuk musun?
Kredi çekip ev almışsınız gibi ödeyin.
15 bine ev sahibi olmak gibi bi fırsat bu resmen.
Kiraya verirsiniz eliniz sıkışmaz böylece.
Bursaya taşınınca da orda oturursunuz hazır ev işte.
Kredi çekip babanıza vermek daha mantıklı ev almış gibi kredi ödersiniz
Tekrar sorun mırın kırın ederse kendi başınıza alın derim.Sizce eşime bu konu hakkında bir şey demeden kredi çekip kendim ödemeli miyim? Onu dahil etmeden.
Haberi olmalı diye düşünüyorum ben söylersiniz kredi çkip vrcem brsadaki evide kiraya veririz ordan öderim diyeSizce eşime bu konu hakkında bir şey demeden kredi çekip kendim ödemeli miyim? Onu dahil etmeden.
Asla yapma ortak kararınız olsun ufak bi aksilikte ihale size kalmasınEşime bir şey demeyeyim o halde.Dahil etmeden ilerleyeyim
Sorumla alakası ne anlayamadım ama erkek kardeşim var,ona da bu tarz bir daire yardımı sağlandı zaten.
En doğrusu eşinle konuşup ne yapicaniza birlikte karar vermek
İşin ayrıntısı için sordum zira insanoğlu yarın farklı durumlar içinde kalabilir.
Kardeşine de aynı tarz daire paylaşımı yapıldığına göre o yönden sıkıntı olmaz ancak, eşinin babadan kalan evin üzerinde işlevi olmamalı bence. Kendin hallet borç kısmını, yarın bir gün(Allah korusun) ayrılma kararı alırsanız ev hakkında söz sahibi olamasın.
Babasından kalmış gibi olmuyor sonçta 15 bine ev alınmazİşin ayrıntısı için sordum zira insanoğlu yarın farklı durumlar içinde kalabilir.
Kardeşine de aynı tarz daire paylaşımı yapıldığına göre o yönden sıkıntı olmaz ancak, eşinin babadan kalan evin üzerinde işlevi olmamalı bence. Kendin hallet borç kısmını, yarın bir gün(Allah korusun) ayrılma kararı alırsanız ev hakkında söz sahibi olamasın.
Tekrar sorun mırın kırın ederse kendi başınıza alın derim.
Bunun bi yolu olmalı babanın evi sonuçta eşinin katkısı yok dünya hali yarın ne olacağı belli olmaz öyle bi durumda taraflar çok çirkinleşiyor çünküHer koşulda hukuki olarak hakkı olacak ki.
Evlilik birliği devam ederken edindik diye boşanma olsa onunda payı olacak ama katkısı olmayacak.
Babasından kalmış gibi olmuyor sonçta 15 bine ev alınmaz
Her koşulda hukuki olarak hakkı olacak ki.
Evlilik birliği devam ederken edindik diye boşanma olsa onunda payı olacak ama katkısı olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?