• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?

Konuyu tekrar açarsin " 15 binlik kredi cekmemiz gerekiyordu onu nasıl halledelim , krediyi ben mi cekeyim, nerden ceksek daha rahat oderiz" gibi bişeyler diyebilirsin. Sonuçta tamam demiş beraber bi çözüm bulabilirsiniz ben eşler arasında habersiz ve gizli yapılan işlerden hoşlanıyorum . Her zaman açık ve net olmak lazım . Bu arada ev niluferde mi?

Bunun bi yolu olmalı babanın evi sonuçta eşinin katkısı yok dünya hali yarın ne olacağı belli olmaz öyle bi durumda taraflar çok çirkinleşiyor çünkü

Katkısını geçtim konuyu detaylı sormaması canımı sıktı

Konuyu tekrar açarsin " 15 binlik kredi cekmemiz gerekiyordu onu nasıl halledelim , krediyi ben mi cekeyim, nerden ceksek daha rahat oderiz" gibi bişeyler diyebilirsin. Sonuçta tamam demiş beraber bi çözüm bulabilirsiniz ben eşler arasında habersiz ve gizli yapılan işlerden hoşlanıyorum . Her zaman açık ve net olmak lazım . Bu arada ev niluferde mi?

Evet Ataevler tarafında.

Bende bunu demek istemiştim ev alınmayacağı için miras olacak ama evliyken üzerine yapılınca tapu ev ortak olmuyor mu

Para verip alınmıyor ki, babası devrediyor kızına.
Bu konuyu zamanında araştırıp sormuştum avukata, miras olarak geçmesini sağlayabilirsin.

Para verip alınmıyor ki, babası devrediyor kızına.
Bu konuyu zamanında araştırıp sormuştum avukata, miras olarak geçiyormuş.
Bilmiyordum bunu o zaman konu sahibi hiç durmasın versin parayı şu zamnda ev sahibi olmak çok zor

krediyi konut kredisi olarak çekmezseniz tapuda devir işlemi olur..
eşinizin bir katkısı olmamış olur.. evlilik birliğinde alınmış gibi olmaz yani..

diğer konu için tekrar sorun nasıl yapalım benmi çekeyim krediyi sen mi diye ? babamın durumu acilmiş diyin..

Back
X