• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim

Nisanliyken hem araba alıp satıyordu hemde mandıra si vardı onu takip ediyordu evlendik araba alım satımı durdu şimdi sadece mandirayla ilgileniyo ve mandıra 2 gorumcemle ortak olduğu için anlamları yanlız bırakmam yapamazlar kendi başlarına dio
KÖyden başka ev açsın madem işi köyde.

madem eviniz var, eşin köyde kalsın sen git evinde kal, 2 gün sonra tıpış tıpış gelir arkandan. bu arada eşinin de senin de işiniz gücünüz yok mu 3 aydır başka yerde kalabiliyorsunuz?
Onada kayinbabam izin vermiyo denedim sen burada kal ben Eve gidiyim dedim ama yeni gelini evde yanlız bırakmam bişey olur gibi bi konular oldu ben yine burda kaldim

Aslında ben kendi topuma sıktım babam benim eşimle evlenmeme izin vermedi köye vermem kızı mi die ama ben ille sevicem evlencem dedim babamda dayanamadı verdi sonuç buuu

İlde ev döşedi, Bikaç gün diye kandırıp köyde ailesinin yanına mı yerleştirdi? Şimdi de Bikaç yıl sabret mi diyor? 3 yaşında çocuk yerine koymuş resmen.
Sen de ki biz yine sık sık gidip gelelim elimiz üstlerinde olsun ama bizim evimiz var. O kadar özenle döşedik, ben hayaller kurdum senle. En güzel yıllarımıza yazık etme de.
Baktın olmadı resti çek ildeki eve git.
Daha baba evine gitmeye varana kadar çok seçenek var şimdilik. Kendi evin varmış zaten.

Biz nisanliyken kendi evimizi ilde dosedik evimiz var yani ben o evde oturcaz saniyodum ama 3 günlük evliyken eşim ailesini ziyaret etmek istedi gittik 1 gun kalalım da ablamın bi işi var onu hallediyim dedi 3 ay oldu daha koydeyiz ben ne zaman gitmek istesem sabret dio koy yanlız olmaz dio
Kandırmış sizi resmen ama köyde mi çalışıyor eşiniz ,3 aydır köyde iseniz köyde yalnız olmaz diyorsa tarım yada hayvancılıkla uğraşıyor siz sevgiliyken nerede yaşıyordu ,eğer köye sabah gidip akşam dönebilecek mesafede ise eviniz gidin evinizde kalın,mecbur değilsiniz köyde ailecek yaşamaya

Ha bugün ha yarın diye diye 3 ay kalınır mi hic. Bas bir evine. Esinle konuş kayinbaba kim oluyo. Gelmezse de esin bir ömür böyle yaasayamayacagin için yapılacak şey de belli. Ya sözünde durmalı.

İlde ev döşedi, Bikaç gün diye kandırıp köyde ailesinin yanına mı yerleştirdi? Şimdi de Bikaç yıl sabret mi diyor? 3 yaşında çocuk yerine koymuş resmen.
Sen de ki biz yine sık sık gidip gelelim elimiz üstlerinde olsun ama bizim evimiz var. O kadar özenle döşedik, ben hayaller kurdum senle. En güzel yıllarımıza yazık etme de.
Baktın olmadı resti çek ildeki eve git.
Daha baba evine gitmeye varana kadar çok seçenek var şimdilik. Kendi evin varmış zaten.
İnanın onuda denedim ama gerçekten mallık bende adam 2 güzel söz soyluyo sonra sabret dio opuyo benim yelkenler fora

Kandırmış sizi resmen ama köyde mi çalışıyor eşiniz ,3 aydır köyde iseniz köyde yalnız olmaz diyorsa tarım yada hayvancılıkla uğraşıyor siz sevgiliyken nerede yaşıyordu ,eğer köye sabah gidip akşam dönebilecek mesafede ise eviniz gidin evinizde kalın,mecbur değilsiniz köyde ailecek yaşamaya
İşte biz Nisanliyken işi ildeydi araba alıp satıyordu ama köyde de mandıra si vardı evlenincearaba işini bırakıp sadece mandiraya odaklandi

Ha bugün ha yarın diye diye 3 ay kalınır mi hic. Bas bir evine. Esinle konuş kayinbaba kim oluyo. Gelmezse de esin bir ömür böyle yaasayamayacagin için yapılacak şey de belli. Ya sözünde durmalı.
Kayinbaba kim oluyo olur mu benim koca da baba ne derse o benim dediklerimi de gönlüm hoş olsun die yalandan yapıyo arada bi sinema yapıyo bi gün gezmeye gidiyoz onun için benim gönlüm olmuş oluyo

Kandırmış seni resmen. Baştan deseydi köyden ayrilamam sen de bile bile kabul etmiş olsaydın hatalisin derdim ama oyun oynamış bildigin. Madem şehirde eviniz var, çık git bence oraya. Gelirse gelir keyfi bilir.

Ayni durumu bende yaşadım benim kesimde devin tek erkek çocuğu v annesi çok üstüne düşer tek kelime söylemez bende bi aylık evliyim ilk te ayni ev falan dediler ama ben kabul etmedim zor da olsa ayrı eve kiraya çıktık sen bastan kabul etmemeliydim bu saatten sonra söylenen sadece aranizi bozucaktir bencede birkaç yıl bekle ve o arada çalış çok fazla içli dişli olamazsın ailesiyle de daha sonra ayrı eve çıkarsınız yakınlarda alicaz dersiniz bizim evinizde hemen karşısı o zaman ailesinden uzaklasmamis da olur

Kayinbaba kim oluyo olur mu benim koca da baba ne derse o benim dediklerimi de gönlüm hoş olsun die yalandan yapıyo arada bi sinema yapıyo bi gün gezmeye gidiyoz onun için benim gönlüm olmuş oluyo
Eşim tek erkek çocuk olduğu için ailesi çok şımarık yetiştirmiş şimdi ailesini birakamiyo

Merhabalar ben yaklaşık 3 aylık evliyim evlenmeden önce eşimle sevgiliydik herşey çok güzel di ama evlenince eşim ailesiyle birlikte oturmamızi istedi ve şuan bir köyde (acayip sıkıcı ) eşimin ailesiyle yaşıyoruz evde 6 kişiyiz ve bu durum beni rahatsız ediyor eşime bu konuyu ne zaman açsam bi kaç yıl sabretmemi söylüyor ama ben hicc inanmıyorum çünkü eşim evin tek erkek çocuğu bu yüzden onu kolay kolay bırakmazlar sizce bu durumda ne yapmalıyım eşimi çoooooook sevmeme rağmen henüz 3 aylık evli olmamam rağmen bosanmayi bile dusundum
eşin tarafından kandırılmışşsın bir nevi.
kendi evinizde hiç kalmadınız mı?
radikal bir adım atmaz isen çözülmez sanırım.
çünkü eşin köyde yaşayacağınıza kendisini de ailesini de alıştırmış.
yol yakınken çözdün çözdün yoksa ileride daha zor.

Back
X