• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim

O zaman şehirden iş bulması gerek ne zamana kadar kalacakmışsınız kayınvalide yanında 6 kişinin işinide sen yapıyorsun değil mi.
Yok ilk başlarda ben yapiyodum şimdi yapmiyom valla biri bana bişey deyince hiccccc umursamıyorum çünkü gına geldi artık hangi birine yetisiyim bende saldım şimdi gorumcemler yapiyo

eşin tarafından kandırılmışşsın bir nevi.
kendi evinizde hiç kalmadınız mı?
radikal bir adım atmaz isen çözülmez sanırım.
çünkü eşin köyde yaşayacağınıza kendisini de ailesini de alıştırmış.
yol yakınken çözdün çözdün yoksa ileride daha zor.
Allah razı olsun evliliğinin ilk 3 günü nu evimde geçirdim ama her 10 dk ya bir ya büyük gorumcem ya küçük gorumcem yada kayınbabam hiç olmadı amca dayı telefonlariyla

Yol yakınken çöz bu işi. Bikaç yıldan sonra taşınmaya kalksanız aklın almayacak derecede kavga gürültü çıkar. Şimdi evine gittin gittin. 3 ay çok değil, düzene alışmasınlar.

Merhabalar ben yaklaşık 3 aylık evliyim evlenmeden önce eşimle sevgiliydik herşey çok güzel di ama evlenince eşim ailesiyle birlikte oturmamızi istedi ve şuan bir köyde (acayip sıkıcı ) eşimin ailesiyle yaşıyoruz evde 6 kişiyiz ve bu durum beni rahatsız ediyor eşime bu konuyu ne zaman açsam bi kaç yıl sabretmemi söylüyor ama ben hicc inanmıyorum çünkü eşim evin tek erkek çocuğu bu yüzden onu kolay kolay bırakmazlar sizce bu durumda ne yapmalıyım eşimi çoooooook sevmeme rağmen henüz 3 aylık evli olmamam rağmen bosanmayi bile dusundum
Valla hapi yutmussun guzelim ne diyim. Ayni hataya bende dustum goya 1 sene dolunca ayrilcaktim doldu eylulde dedi doldu simdi 2 sene olsun ayrilcaz . tabiki oda yalan . valla bosan demiorum ama basta hata yapmissin bnm gbi

Gülü seven dikenine katlanır.
Madem eşinizi çoook seviyorsunuz, bi zulümleri de yoksa, eşinizin ailesini de benimseyerek iyi yönlerini görmeye çalışın ve sabırla geçinmeye bakın derim. Tek dikkat edeceğiniz şey, şu halde ayrı eve çıkmak için eşinizden net bir tarih istemek. Yoksa "Birkaç yıl" diye diye öteleme şansı kalmasın, nolur nolmaz.

Valla hapi yutmussun guzelim ne diyim. Ayni hataya bende dustum goya 1 sene dolunca ayrilcaktim doldu eylulde dedi doldu simdi 2 sene olsun ayrilcaz . tabiki oda yalan . valla bosan demiorum ama basta hata yapmissin bnm gbi
Yaa ben de anlamıyorum nasıl oldu bu iş 1 gun için geldik 3 ay oldu şimdi bi kaç yıl sabrete döndü iş

Gülü seven dikenine katlanır.
Madem eşinizi çoook seviyorsunuz, bi zulümleri de yoksa, eşinizin ailesini de benimseyerek iyi yönlerini görmeye çalışın ve sabırla geçinmeye bakın derim. Tek dikkat edeceğiniz şey, şu halde ayrı eve çıkmak için eşinizden net bir tarih istemek. Yoksa "Birkaç yıl" diye diye öteleme şansı kalmasın, nolur nolmaz.
Söyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolar

Söyle bi durum var kocami çoook seviyorum ama o dikenler bana bata bata bi hal oldu sabret sabret boğuldum hadi kaynana kayinbaba tamam bide 2 gorumcem var evde ve 30 lu yaslarinda olmalarına rağmen evlenmeyi dusunmuyolar

Görümcenler ister evlenmeyi düşünür, ister düşünmez bu kısım sizi bağlamaz. Orası onların da evi. Görümcelerinizin evlenip gitme haline umut bağlayacağınıza, eşinizle taşınma tarihini netleştirmeye bakın, yuvarlayıp durmasın tarihleri.

Bakın mesela biraz önce hiç sebep yokken bana
Bazı kadınlar cennetten bir parçadır,
ve Allahın kuluna gönderdiği büyük bir armağandır.
Değerini bilenler aşkla yaşar,
BILMEYENLER ise bir ömür aşkı arar .. .
Seni Seviyorum bu mesajı atmış ben napcam yaa kocami çok seviyorum ama bu ev dayanılmaz derecede :110:

Back
X