- 14 Kasım 2018
- 62
- 16
- 3
- Konu Sahibi Gamzeavakado
-
Ornek verdim sadece hayal dünyasında yaşamıyorum canım bende yaşamak istediğim şey aşk sevilmek ve bunu cidden hissetmek buda dizilerde oluyorsa niye evliyiz nie elisiniz derim bendeAblacım filmlerde oluyo böyle şeyler. Öyle savaşmalı simit paylaşmalı mutluluk falan yok. Yani istersen ayrıl sen bilirsin de yok öyle dünya haberin olsun :)
Valla ben evli değilim bi gün evlenirsem de bu aşk yaşamak için olmaz. Kimsenin de aşk yaşamak için evlendiğini sanmıyorum. Diziler bu yüzden var :)Ornek verdim sadece hayal dünyasında yaşamıyorum canım bende yaşamak istediğim şey aşk sevilmek ve bunu cidden hissetmek buda dizilerde oluyorsa niye evliyiz nie elisiniz derim bende
Burada kimse sizin adınıza bunun kararını veremez.
Ekonomik gücünüz var mı? Bu adamı artık hayatınızda istemiyorsanız, çocuğunuzla ayakta sağlam durabilecek bir geliriniz, düzeniniz olmalı. Onsuz her halükarda daha mutlu olacağımıza eminim diyorsan böyle bir yola giriş.
Hayalinizdeki fikre göre adımlar atmadan önce temel yaşam şartlarını oluşturmalısınız. Çünkü Ali den vazgeçtim Veli ile çok mutlu olurumun bir garantisi yok. Aşk 5 yıl sonra da gelebilir, 15 yıl sonra da...hiç te gelmeyebilir.
Valla ben evli değilim bi gün evlenirsem de bu aşk yaşamak için olmaz. Kimsenin de aşk yaşamak için evlendiğini sanmıyorum. Diziler bu yüzden var :)
Bunu onunla paylaştım sevgili döneminde nasılda deli doluyduk öyle olabiliriz dedim şuan şartlar farklı aynı olmasada o saygıyı yitirdik nonu toplarsak yine kafi dedim eşim hala aynı taş aynı hamamPeki siz o aşkı eşinizle yaşamak için adım atıyormusunuz ?
Konusmaktan bahsetmiyorum icraat olarak ne yapıyorsunuz ?Bunu onunla paylaştım sevgili döneminde nasılda deli doluyduk öyle olabiliriz dedim şuan şartlar farklı aynı olmasada o saygıyı yitirdik nonu toplarsak yine kafi dedim eşim hala aynı taş aynı hamam
Sonunda aklı selim biri çok teşekürler beni anladığımız için ben kötü biri değilim başka kollara koşup evliliğimi bitirmek düşüncesindeler bn her yolu deneyip olmazsa kendimi düşünüp yollarımızı ayiriirm en azından vicdanen rahat olurum ama şuan boşanmak için hiç duusnmedim dedim gibiEsin degismez bence ..degiscekmis gibi durmuyo anlattikkarinda..ya devam etcen ya bosancan
Eşimin istediği herşeyi desem abartmış olmam hizmetse hizmet cilveyse cilve tatlı dilde tatlı dil o zaten gayet memnun hanfendi hayatından benden ben ondan memnun değilim küfürlü ağızından saygısız tavırlarındanKonusmaktan bahsetmiyorum icraat olarak ne yapıyorsunuz ?
Hep erkeklerden bekliyoruz ama yuvayı aşk yuvası yapan asıl biziz bence
Bir iş yapıyorsunuz düşünün karşılığında taktir edilmek mi hakaretmi herkes öyle atıp tutuyorsa insan bazen hak ettiği i alamayınca yıkılıyor tukeniyorBence böyle bir adamla yaşanan her gün bir eziyet...
Değişme çabası da yok ki geleceğe umutla bakasiniz...
Kendinizi ekonomik ve psikolojik olarak hazırlayıp ayrılmaya çalışırdım ben olsam
Bir tane canım var, yalnız ölsem yine de iyidir her gün hakaret küfür duyduğum bir adamla yasamaktan
Hizmeti onlar zaten görev olarak algılıyor ancak işve cilvenize rağmen istediğiniz kıvama adamı getiremiyorsanız bu evlilik düzelmezEşimin istediği herşeyi desem abartmış olmam hizmetse hizmet cilveyse cilve tatlı dilde tatlı dil o zaten gayet memnun hanfendi hayatından benden ben ondan memnun değilim küfürlü ağızından saygısız tavırlarından
Sen görmemişsin görmek istemedigim içindir seninlede evlenen benim gibi yanicsk ruhsuz ya bir gidin lütfen sizin o şahane fikirlerinize ihtiyacım yokSenin istediğin aşklar dizilerde. Gerçekçi olalım. Aşktan kalbi pır pır atan evli çift görmedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?