- 14 Kasım 2018
- 62
- 16
- 3
- Konu Sahibi Gamzeavakado
-
Cinsel yasamimiz renkli ve düzenli diyorum ya eşimden yana benlik soru n. Yok ben problemiymişim nesini beğenmiyormuşum söylüyorum düzelmiyor düzelmick bencddeHizmeti onlar zaten görev olarak algılıyor ancak işve cilvenize rağmen istediğiniz kıvama adamı getiremiyorsanız bu evlilik düzelmez
TanışabilirizSenin istediğin aşklar dizilerde. Gerçekçi olalım. Aşktan kalbi pır pır atan evli çift görmedim daha.
O zaman kabul edeceksin arkadasim. Seni anladim ben.. ama senin istemenle degismez adamin icinde olacak.. okumak gibi ogrenmek gibi.. adamin kafa rahat hayati tikirinda degismesini isteyen sensin.. bu yuzden degismez iste. Nasil degistirirsin onuda bilmem, ama bence asla degismez. Ha nolur zamanla? Gozun gonlun baskasina kayar evdeki seni maddi manevi doyuramiyorsa.. olacagi o.. kadin olarak sevgiye ilgiye ihtiyacimiz var, esten bunu bekliyoruz yalan degil. Isteyen istedigi kadar feminist takilsin zerre inanmam. Kadin ilgiyle, erkek ovguyle yasar demislerSonunda aklı selim biri çok teşekürler beni anladığımız için ben kötü biri değilim başka kollara koşup evliliğimi bitirmek düşüncesindeler bn her yolu deneyip olmazsa kendimi düşünüp yollarımızı ayiriirm en azından vicdanen rahat olurum ama şuan boşanmak için hiç duusnmedim dedim gibi
Eşiniz rutin hayatı seviyor sizde tam tersi enerji sacmak istiyorsunuzCinsel yasamimiz renkli ve düzenli diyorum ya eşimden yana benlik soru n. Yok ben problemiymişim nesini beğenmiyormuşum söylüyorum düzelmiyor düzelmick bencdde
Kac yillik evlisin kuzucum:)Tanışabiliriz
Cidden sizi alkisliyorum gercektne cok guzel yazmissiniz tesekur ederim evet tum dusuncelerime tercuman oldunuz kadinlar ilgisiz yasayamaz ben yasayamam dediginiz gibi soninda mutsuzluk mutsuzluk sonuc baska kalplerO zaman kabul edeceksin arkadasim. Seni anladim ben.. ama senin istemenle degismez adamin icinde olacak.. okumak gibi ogrenmek gibi.. adamin kafa rahat hayati tikirinda degismesini isteyen sensin.. bu yuzden degismez iste. Nasil degistirirsin onuda bilmem, ama bence asla degismez. Ha nolur zamanla? Gozun gonlun baskasina kayar evdeki seni maddi manevi doyuramiyorsa.. olacagi o.. kadin olarak sevgiye ilgiye ihtiyacimiz var, esten bunu bekliyoruz yalan degil. Isteyen istedigi kadar feminist takilsin zerre inanmam. Kadin ilgiyle, erkek ovguyle yasar demisler
Bi bucuk :)Kac yillik evlisin kuzucum:)
Eşiniz rutin hayatı seviyor sizde tam tersi enerji sacmak istiyorsunuz
Evet cözüm olmamalı ama kadınlıgı kullanmanıza ragmen istediginiz ilişki olmuyorsa ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksiniz
Vardır elbet te yalnız konu sahibinin mutsuzluk mutsuzuSenin istediğin aşklar dizilerde. Gerçekçi olalım. Aşktan kalbi pır pır atan evli çift görmedim daha.
Vardır elbet te yalnız konu sahibinin mutsuzluk mutsuzu
Hastalık hastası gibi
Ben böyle düşünüyorum
Baska kalplere gitmeden zamaninda bitir mutsuzsan.. yani oyle olmasi gerekiyo. Evliliklerin cogu boyle olmasaydi milletin bi esi bi sevgilisi olmazdi:)) farkli arayisa heyecana girmek istiyolar.. kimj yillarca yuruturjen kimininde elinde patliyo bu durum.Cidden sizi alkisliyorum gercektne cok guzel yazmissiniz tesekur ederim evet tum dusuncelerime tercuman oldunuz kadinlar ilgisiz yasayamaz ben yasayamam dediginiz gibi soninda mutsuzluk mutsuzluk sonuc baska kalpler
Siz kendinizi ifade edemiyorsunuz aklı selim olmayan biziz. Yeniden aşk yaşamak istiyorum diye uzun uzun yazacağınıza, eşimle evliliğimi kurtabilir miyim, aramızda ki bağı tekrar güçlendirebilir miyim diye iki satır yazsaydınız, beklediğiniz minvalde yorumlar alırdınız.Sonunda aklı selim biri çok teşekürler beni anladığımız için ben kötü biri değilim başka kollara koşup evliliğimi bitirmek düşüncesindeler bn her yolu deneyip olmazsa kendimi düşünüp yollarımızı ayiriirm en azından vicdanen rahat olurum ama şuan boşanmak için hiç duusnmedim dedim gibi
:)) pekiBi bucuk :)
Dizi gibi giden sizsiniz ben gerçeklerden bahsediyorum. Ne diyim boşanıp gerçek aşkı bulursunuz inşallah :)Paranın da mutlluluk getirmediği ortada ay siz dizidir gidiyorsunuz ama şöyle bir gerçek var hayat sevdikçe güzel paranın satın almadığı gerçek sevgi saygıyla güzel
Baska kalplere gitmeden zamaninda bitir mutsuzsan.. yani oyle olmasi gerekiyo. Evliliklerin cogu boyle olmasaydi milletin bi esi bi sevgilisi olmazdi:)) farkli arayisa heyecana girmek istiyolar.. kimj yillarca yuruturjen kimininde elinde patliyo bu durum.
Ben suna inaniyorum. Biz kadinlar cok gucluyuz ve sevdigimiz zaman cok seyi yspariz ve fedakarlik yapariz. Ama sevmiyosakta karsidakini dunyayi serse nafile. Kadinin mutlu olmasi bu yuzden onemli.
Ben farkediyorum ben mutluysam evde herkes mutlu, mutsuz sonurtgansam inan cocuklar bile aglayip zirliyolar..
Ben çok anlamadım mesajınizi. Zaten ben bu adamın değişmeye niyeti yok,ömür onla geçmez demiştim.Bir iş yapıyorsunuz düşünün karşılığında taktir edilmek mi hakaretmi herkes öyle atıp tutuyorsa insan bazen hak ettiği i alamayınca yıkılıyor tukeniyor
Hayır benim evliliğim kısa diye aşık evliliklerden sayılmayacaksa annemle babamı örnek verebilirim:)) peki
Aşk olsa para olmasa mutlu olacakmisin yada ikiside olursa mutluluk mu saçacaksinHahah ya kısa ve özet söyleyim eşim halinden memnun para var aşk yok hayatınızda bu da beni mutlu etmiyor hepsi bu
Evlilik biterse ozgur bi kadin olursun zaten, yanliz seni maddi manevi sonurmeye calisanlar olacaktir. Yani aslinda yagmurdan jacarken doluya tutulabilirsin.. o ihtinal yuksek. Birde zamane asklari cok acaip hersey cikar iliskidi. Adam madden senden be slabilir ona bakiyo.. para olur cinsellik olur. Eskisi gibi Allahin emriyle isteyim bu kadini evimin kadini yapayim diyen az. Yani dikkatli olmak lazimKesinlikle zaten evlilik çerçevesinde aldatmak düşünmedim öyle bir ailede değiliz bunu ona yapmam asla fakat yollar ayrılırsa şayet neden olmasında derim herhalde seçilirsem
Ben sizin tam olarak ne istediğinizi anlıyorum, evliliğinizi bitirmek değil kurtarmak ve bu evlilikle mutlu olmak istiyorsunuz bu da en doğal hakkınız. Evlenmeden önce neler yapardınız, o dönemlere ait güzel anılarınızı varsa fotoğraf albümü çıkarın birlikte bakın, gittiğiniz bir filmi internette bulun açıp yeniden birlikte izleyin bilemiyorum yani şikayet etmeden eskileri anımsayarak bişeyleri canlandırabilirsiniz belkiSonunda aklı selim biri çok teşekürler beni anladığımız için ben kötü biri değilim başka kollara koşup evliliğimi bitirmek düşüncesindeler bn her yolu deneyip olmazsa kendimi düşünüp yollarımızı ayiriirm en azından vicdanen rahat olurum ama şuan boşanmak için hiç duusnmedim dedim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?