Sizce ne yapmalıyımaşk istiyorum

Hizmeti onlar zaten görev olarak algılıyor ancak işve cilvenize rağmen istediğiniz kıvama adamı getiremiyorsanız bu evlilik düzelmez
Cinsel yasamimiz renkli ve düzenli diyorum ya eşimden yana benlik soru n. Yok ben problemiymişim nesini beğenmiyormuşum söylüyorum düzelmiyor düzelmick bencdde

O zaman kabul edeceksin arkadasim. Seni anladim ben.. ama senin istemenle degismez adamin icinde olacak.. okumak gibi ogrenmek gibi.. adamin kafa rahat hayati tikirinda degismesini isteyen sensin.. bu yuzden degismez iste. Nasil degistirirsin onuda bilmem, ama bence asla degismez. Ha nolur zamanla? Gozun gonlun baskasina kayar evdeki seni maddi manevi doyuramiyorsa.. olacagi o.. kadin olarak sevgiye ilgiye ihtiyacimiz var, esten bunu bekliyoruz yalan degil. Isteyen istedigi kadar feminist takilsin zerre inanmam. Kadin ilgiyle, erkek ovguyle yasar demisler

Cinsel yasamimiz renkli ve düzenli diyorum ya eşimden yana benlik soru n. Yok ben problemiymişim nesini beğenmiyormuşum söylüyorum düzelmiyor düzelmick bencdde
Eşiniz rutin hayatı seviyor sizde tam tersi enerji sacmak istiyorsunuz
Evet cözüm olmamalı ama kadınlıgı kullanmanıza ragmen istediginiz ilişki olmuyorsa ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksiniz

Cidden sizi alkisliyorum gercektne cok guzel yazmissiniz tesekur ederim evet tum dusuncelerime tercuman oldunuz kadinlar ilgisiz yasayamaz ben yasayamam dediginiz gibi soninda mutsuzluk mutsuzluk sonuc baska kalpler

Eşiniz rutin hayatı seviyor sizde tam tersi enerji sacmak istiyorsunuz
Evet cözüm olmamalı ama kadınlıgı kullanmanıza ragmen istediginiz ilişki olmuyorsa ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksiniz

Şuan oğlum olmasaydı 1 dakika duusnmezdim fakat bencil bir anne olup önemce kendi huzurumu düşünüp çekip gitme istemedim belki düzelir die çabaladım çabaliyorumda he olur olmaz ayrılırsam oğluma alnımm ak sekilde kendimi savuna bilriim

Cidden sizi alkisliyorum gercektne cok guzel yazmissiniz tesekur ederim evet tum dusuncelerime tercuman oldunuz kadinlar ilgisiz yasayamaz ben yasayamam dediginiz gibi soninda mutsuzluk mutsuzluk sonuc baska kalpler
Baska kalplere gitmeden zamaninda bitir mutsuzsan.. yani oyle olmasi gerekiyo. Evliliklerin cogu boyle olmasaydi milletin bi esi bi sevgilisi olmazdi:)) farkli arayisa heyecana girmek istiyolar.. kimj yillarca yuruturjen kimininde elinde patliyo bu durum.

Ben suna inaniyorum. Biz kadinlar cok gucluyuz ve sevdigimiz zaman cok seyi yspariz ve fedakarlik yapariz. Ama sevmiyosakta karsidakini dunyayi serse nafile. Kadinin mutlu olmasi bu yuzden onemli.

Ben farkediyorum ben mutluysam evde herkes mutlu, mutsuz sonurtgansam inan cocuklar bile aglayip zirliyolar..

Siz kendinizi ifade edemiyorsunuz aklı selim olmayan biziz. Yeniden aşk yaşamak istiyorum diye uzun uzun yazacağınıza, eşimle evliliğimi kurtabilir miyim, aramızda ki bağı tekrar güçlendirebilir miyim diye iki satır yazsaydınız, beklediğiniz minvalde yorumlar alırdınız.

Son düzenleme:
Paranın da mutlluluk getirmediği ortada ay siz dizidir gidiyorsunuz ama şöyle bir gerçek var hayat sevdikçe güzel paranın satın almadığı gerçek sevgi saygıyla güzel
Dizi gibi giden sizsiniz ben gerçeklerden bahsediyorum. Ne diyim boşanıp gerçek aşkı bulursunuz inşallah :)

Kesinlikle zaten evlilik çerçevesinde aldatmak düşünmedim öyle bir ailede değiliz bunu ona yapmam asla fakat yollar ayrılırsa şayet neden olmasında derim herhalde seçilirsem

Bir iş yapıyorsunuz düşünün karşılığında taktir edilmek mi hakaretmi herkes öyle atıp tutuyorsa insan bazen hak ettiği i alamayınca yıkılıyor tukeniyor
Ben çok anlamadım mesajınizi. Zaten ben bu adamın değişmeye niyeti yok,ömür onla geçmez demiştim.
Esiniz evini ev gibi benimsememiş ki. Sanırım bir çeşit masraf kapısısınız ona ki gelirken ekmek almaya bile üşeniyor.
Bu adamın değişmesini beklemek mantıklı mı?
Bizim sülalede devam etmeyen evliliği sürdürmek falan yok. En okumuşundan en okumamisina,maddi gücü az olandan çok olana eşi işe yaramaz olan herkes bosaniyor :) çoğu da ikinciye evleniyor ^^
O yüzden oyum kendinizi tam olarak hazır hissedince bosanmanizdan yana. Ama bu yüzden ekonomik olarak elinizin güçlenmesi lazım. Yani çocuğa bakacak (mümkünse sizin taraftan) birini bulup bir işe girebilirsiniz. Ki bir süre sonra işinize güvenip evi terkedebilirsiniz.
Ayrıca aşksız sevgisiz evlilik yürümez.
Bu anlattığin masallarda diyen arkadaşların bence içi geçmiş :) benim ananemle dedem bile seksen yaşında, sen benim gözümün nurusun der,beraber fasulye toplar,beraber ayiklarlardi. Rahmetli Dedem vefat etmeden birkaç ay önce,hastalığı ilerleyince ananemi mutlu etmek için bilezik almış.
Bir böyle adamla ömür sürdürmek var bir de yaslanıp hastalandiginda 'sen var ya ölünce yersin malimi mulkumu' lafı edecek adamla ömür sürdürmek var...

Hayır benim evliliğim kısa diye aşık evliliklerden sayılmayacaksa annemle babamı örnek verebilirim
babam anneme hala şiirler yazar sarkılar söyler yoldan cicekler toplar ellerini bırakmazlar göz göze dizdize vs 45 yıl dile kolay oldu mu oluyor bence :)

Hahah ya kısa ve özet söyleyim eşim halinden memnun para var aşk yok hayatınızda bu da beni mutlu etmiyor hepsi bu
Aşk olsa para olmasa mutlu olacakmisin yada ikiside olursa mutluluk mu saçacaksin

Yani sen zannediyorsun ki mutlu olanlar kusursuz insanlar hayir kusurlarına rağmen mutlular

Kesinlikle zaten evlilik çerçevesinde aldatmak düşünmedim öyle bir ailede değiliz bunu ona yapmam asla fakat yollar ayrılırsa şayet neden olmasında derim herhalde seçilirsem
Evlilik biterse ozgur bi kadin olursun zaten, yanliz seni maddi manevi sonurmeye calisanlar olacaktir. Yani aslinda yagmurdan jacarken doluya tutulabilirsin.. o ihtinal yuksek. Birde zamane asklari cok acaip hersey cikar iliskidi. Adam madden senden be slabilir ona bakiyo.. para olur cinsellik olur. Eskisi gibi Allahin emriyle isteyim bu kadini evimin kadini yapayim diyen az. Yani dikkatli olmak lazim

Ben sizin tam olarak ne istediğinizi anlıyorum, evliliğinizi bitirmek değil kurtarmak ve bu evlilikle mutlu olmak istiyorsunuz bu da en doğal hakkınız. Evlenmeden önce neler yapardınız, o dönemlere ait güzel anılarınızı varsa fotoğraf albümü çıkarın birlikte bakın, gittiğiniz bir filmi internette bulun açıp yeniden birlikte izleyin bilemiyorum yani şikayet etmeden eskileri anımsayarak bişeyleri canlandırabilirsiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…