- 14 Kasım 2018
- 62
- 16
- 3
- Konu Sahibi Gamzeavakado
-
Ben çok anlamadım mesajınizi. Zaten ben bu adamın değişmeye niyeti yok,ömür onla geçmez demiştim.
Esiniz evini ev gibi benimsememiş ki. Sanırım bir çeşit masraf kapısısınız ona ki gelirken ekmek almaya bile üşeniyor.
Bu adamın değişmesini beklemek mantıklı mı?
Bizim sülalede devam etmeyen evliliği sürdürmek falan yok. En okumuşundan en okumamisina,maddi gücü az olandan çok olana eşi işe yaramaz olan herkes bosaniyor :) çoğu da ikinciye evleniyor ^^
O yüzden oyum kendinizi tam olarak hazır hissedince bosanmanizdan yana. Ama bu yüzden ekonomik olarak elinizin güçlenmesi lazım. Yani çocuğa bakacak (mümkünse sizin taraftan) birini bulup bir işe girebilirsiniz. Ki bir süre sonra işinize güvenip evi terkedebilirsiniz.
Ayrıca aşksız sevgisiz evlilik yürümez.
Bu anlattığin masallarda diyen arkadaşların bence içi geçmiş :) benim ananemle dedem bile seksen yaşında, sen benim gözümün nurusun der,beraber fasulye toplar,beraber ayiklarlardi. Rahmetli Dedem vefat etmeden birkaç ay önce,hastalığı ilerleyince ananemi mutlu etmek için bilezik almış.
Bir böyle adamla ömür sürdürmek var bir de yaslanıp hastalandiginda 'sen var ya ölünce yersin malimi mulkumu' lafı edecek adamla ömür sürdürmek var...
Uyarısını şuan görmek zor yeni heycan yelken açmam için uzun yıllarım var 2yasind oglum vsrken bunu yapmamEvlilik biterse ozgur bi kadin olursun zaten, yanliz seni maddi manevi sonurmeye calisanlar olacaktir. Yani aslinda yagmurdan jacarken doluya tutulabilirsin.. o ihtinal yuksek. Birde zamane asklari cok acaip hersey cikar iliskidi. Adam madden senden be slabilir ona bakiyo.. para olur cinsellik olur. Eskisi gibi Allahin emriyle isteyim bu kadini evimin kadini yapayim diyen az. Yani dikkatli olmak lazim
1,5 yil cok kisa konusmsk icin ciddiyim.. hele bi cocuk olsun 2. Cocuk belki o zsman gercek yuzlerini goruyosun:)Hayır benim evliliğim kısa diye aşık evliliklerden sayılmayacaksa annemle babamı örnek verebilirim
babam anneme hala şiirler yazar sarkılar söyler yoldan cicekler toplar ellerini bırakmazlar göz göze dizdize vs 45 yıl dile kolay oldu mu oluyor bence :)
Birkaç ay önce yaşadığım olayı anımsattınız biriyle görüştüm kısa bir süre, sözde home office çalıştığını iddia eden boşta gezen aylak biri, tanışmamızdan 1 ay sonra arabamı istedi benden, konu da açmıştım burda, tabi anında tekmeyi bastım engelledim heryerden erkekler iyice gurursuz oldu yaaaEvlilik biterse ozgur bi kadin olursun zaten, yanliz seni maddi manevi sonurmeye calisanlar olacaktir. Yani aslinda yagmurdan jacarken doluya tutulabilirsin.. o ihtinal yuksek. Birde zamane asklari cok acaip hersey cikar iliskidi. Adam madden senden be slabilir ona bakiyo.. para olur cinsellik olur. Eskisi gibi Allahin emriyle isteyim bu kadini evimin kadini yapayim diyen az. Yani dikkatli olmak lazim
Odun adam odun ruhu çekilmiş sanki ahh neler yaptım ki eskiyi yasmaak heycan artması iciBen sizin tam olarak ne istediğinizi anlıyorum, evliliğinizi bitirmek değil kurtarmak ve bu evlilikle mutlu olmak istiyorsunuz bu da en doğal hakkınız. Evlenmeden önce neler yapardınız, o dönemlere ait güzel anılarınızı varsa fotoğraf albümü çıkarın birlikte bakın, gittiğiniz bir filmi internette bulun açıp yeniden birlikte izleyin bilemiyorum yani şikayet etmeden eskileri anımsayarak bişeyleri canlandırabilirsiniz belki
Tabi ki cocuk herşeyi değiştiriyor biliyorum cevremden az cok1,5 yil cok kisa konusmsk icin ciddiyim.. hele bi cocuk olsun 2. Cocuk belki o zsman gercek yuzlerini goruyosun:)
Sevgisinden eminseniz böyle kabullenin bu modeller yontmayla düzelmiyorOdun adam odun ruhu çekilmiş sanki ahh neler yaptım ki eskiyi yasmaak heycan artması ici
Aslım dizi masallardakiler gibi değilde çok şey istemiyorum SEFKATLI MERHAMERLI SARIP SARMALAYAN BIRINI ISTIYORUM ARKAMDS YSNIMDA ONUMDE SAGIMDA DOLUMDA gözüme itici hakaret küfür eden saygısız adam değil düşünce kaldırırmı die düşündüren değil duusnmedne gelir dien biri olmalı inansin yanında hasta olunca üzülen bir es olmalı hasta olunca anasına babasına giden biri degilEşinizin evlilik olarak algısı yemeğim yapılsın, çamaşırım yıkansın, ihtiyaçlarım karşılansın. Sevgi gibi bir beklentisi yok sanırım.
Küfür ve hakaret eden birisinin karşısındakine saygısı kalmamıştır. Saygısı olmayanın da sevgisi yoktur. Bu kişi düzelir mi? Hayır. Lisedeki flörtleşme kısmındaki gibi olmaz bir daha. Masallarda hani kurbağayı öpünce prense dönüşen durum var ya, gerçek hayatta tam tersi oluyor çoğu zaman. Siz prensinizi öpünce o kurbağaya dönüşmüş. Yani aslında fabrika ayarlarına dönmüş.
Kadın olarak hepimiz evlendiğimiz erkeğin bir ömür bizi hep flörtteki gibi sevmesini bekliyoruz. Bunun istisnaları elbette vardır ama çoğu durumlarda erkek nasılsa elde ettim diye rehavete kapılıyor ya da kendisi hayatın keyfine bakarken tüm sorumluluğu kadının üzerine yıkabiliyor.
Ben evliliğinizi devam ettirin ya da ettirmeyin diye bir akıl veremem size. Ancak bu adamın eski haline dönüşmesini beklemeyin, nafile. Sadece üzerinizdeki sorumlulukları zekice, yavaş yavaş ona bırakmaya başlayın. Evin hem erkeği hem de kadını olmayı bırakın. Belki de kendinizi o yüzden kadın gibi hissetmediğiniz için de aşk arıyor olabilirsiniz. bir de size küfür etmesine izin vermeyin. Asla...
Ben sizi anladım. Tüm kadınların istediği bu. Siz beni anlamamışsınız. Eşinizden bunu beklemek yanlış. Adamın mayası bu. Adam evlenince gerçek yüzünü göstermiş. Saygısı da bitmiş. boşanın diyemem bunun kararını verecek olan sizsiniz.Aslım dizi masallardakiler gibi değilde çok şey istemiyorum SEFKATLI MERHAMERLI SARIP SARMALAYAN BIRINI ISTIYORUM ARKAMDS YSNIMDA ONUMDE SAGIMDA DOLUMDA gözüme itici hakaret küfür eden saygısız adam değil düşünce kaldırırmı die düşündüren değil duusnmedne gelir dien biri olmalı inansin yanında hasta olunca üzülen bir es olmalı hasta olunca anasına babasına giden biri degil
Ya sozum meclisten disari ama kime sorsan cok asik en mukemmel evlilik vs:) bak yok demiyorum illa vardir ama ben inanmiyorum coguna, gosteris eminim buna.Tabi ki cocuk herşeyi değiştiriyor biliyorum cevremden az cok
Ama yazan hatun dememiş ki cocuksuz evli olanlar haric veya atıyorum 5 yıldan az evliler haric :)
Burada cok okuduk ilk 6 ay icinde bosanmak isteyen farklı yüzünü gören aşkı bitiren vs vs bana göre sevgililiğimizi hala devam ettirebilmemiz evliliğe ragmen “çünkü bence evlilik bana göre değil” başarı :)
Simdiki asklar yalan olmus:) cogu kene gibi yapisma derdi de:) eskiden sade kizlar zengin koca arardi simdi heriflerde bozuk:)Birkaç ay önce yaşadığım olayı anımsattınız biriyle görüştüm kısa bir süre, sözde home office çalıştığını iddia eden boşta gezen aylak biri, tanışmamızdan 1 ay sonra arabamı istedi benden, konu da açmıştım burda, tabi anında tekmeyi bastım engelledim heryerden erkekler iyice gurursuz oldu yaaa
Bazi seylerde nasip:) pirince giderken bulgurdan olmada:)Uyarısını şuan görmek zor yeni heycan yelken açmam için uzun yıllarım var 2yasind oglum vsrken bunu yapmam
Aşığım aşık evet ama mükemmel değil evliliğimiz bunuda gönül rahatlığıyla söyleyebilirimYa sozum meclisten disari ama kime sorsan cok asik en mukemmel evlilik vs:) bak yok demiyorum illa vardir ama ben inanmiyorum coguna, gosteris eminim buna.
Neyse suan beni anlamiycaksin ne desem:)Aşığım aşık evet ama mükemmel değil evliliğimiz bunuda gönül rahatlığıyla söyleyebilirim
Özellikle benim sivri karakterim huysuzlugum gereği de evliliğimiz asla mükemmel olamaz
Ama zaten konu bu değilki arkadas sadece aşık evli yok demiş pırpır atan kalp yok demiş bende sadece bu kısmına cevap verdim
Kesinlikle yaaa adam resmen evime yerleşmeye, arabama el koymaya kalktı bir de ben maddiyatçı, paylaşmayı bilmeyen bencil oldum iyi miSimdiki asklar yalan olmus:) cogu kene gibi yapisma derdi de:) eskiden sade kizlar zengin koca arardi simdi heriflerde bozuk:)
Ben o arkadasın sabit yazıdıgına cevap veriyorum “-aşık evli görmedimNeyse suan beni anlamiycaksin ne desem:)
Ya sozum meclisten disari ama kime sorsan cok asik en mukemmel evlilik vs:) bak yok demiyorum illa vardir ama ben inanmiyorum coguna, gosteris eminim buna.
Aslında güzel aşk yaşadık eşimle yıllar yıprattı belkide fakat insanın doğası gereği ilgisizliği kabullenemiyor bu yüzden zamanla biten ilgi saygı yerine maddi alımlara döndü ve işte o an Bnde sürüklenmeye basladim kafamın içindekilerleKesinlikle yaaa adam resmen evime yerleşmeye, arabama el koymaya kalktı bir de ben maddiyatçı, paylaşmayı bilmeyen bencil oldum iyi miyani özetle konu sahibi G Gamzeavakado aşk pek kolay bulunmuyor birçoğumuz öyle tutkulu aşklar yaşayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?