Sizce ne yapmalıyımaşk istiyorum

Ne kadar güzel böyle insanlarım var olduğunu duymak çünkü gerçekten herşey para degil

Uyarısını şuan görmek zor yeni heycan yelken açmam için uzun yıllarım var 2yasind oglum vsrken bunu yapmam

1,5 yil cok kisa konusmsk icin ciddiyim.. hele bi cocuk olsun 2. Cocuk belki o zsman gercek yuzlerini goruyosun:)

Birkaç ay önce yaşadığım olayı anımsattınız biriyle görüştüm kısa bir süre, sözde home office çalıştığını iddia eden boşta gezen aylak biri, tanışmamızdan 1 ay sonra arabamı istedi benden, konu da açmıştım burda, tabi anında tekmeyi bastım engelledim heryerden erkekler iyice gurursuz oldu yaaa

Odun adam odun ruhu çekilmiş sanki ahh neler yaptım ki eskiyi yasmaak heycan artması ici

1,5 yil cok kisa konusmsk icin ciddiyim.. hele bi cocuk olsun 2. Cocuk belki o zsman gercek yuzlerini goruyosun:)
Tabi ki cocuk herşeyi değiştiriyor biliyorum cevremden az cok
Ama yazan hatun dememiş ki cocuksuz evli olanlar haric veya atıyorum 5 yıldan az evliler haric :)
Burada cok okuduk ilk 6 ay icinde bosanmak isteyen farklı yüzünü gören aşkı bitiren vs vs bana göre sevgililiğimizi hala devam ettirebilmemiz evliliğe ragmen “çünkü bence evlilik bana göre değil” başarı :)

Eşinizin evlilik olarak algısı yemeğim yapılsın, çamaşırım yıkansın, ihtiyaçlarım karşılansın. Sevgi gibi bir beklentisi yok sanırım.
Küfür ve hakaret eden birisinin karşısındakine saygısı kalmamıştır. Saygısı olmayanın da sevgisi yoktur. Bu kişi düzelir mi? Hayır. Lisedeki flörtleşme kısmındaki gibi olmaz bir daha. Masallarda hani kurbağayı öpünce prense dönüşen durum var ya, gerçek hayatta tam tersi oluyor çoğu zaman. Siz prensinizi öpünce o kurbağaya dönüşmüş. Yani aslında fabrika ayarlarına dönmüş.
Kadın olarak hepimiz evlendiğimiz erkeğin bir ömür bizi hep flörtteki gibi sevmesini bekliyoruz. Bunun istisnaları elbette vardır ama çoğu durumlarda erkek nasılsa elde ettim diye rehavete kapılıyor ya da kendisi hayatın keyfine bakarken tüm sorumluluğu kadının üzerine yıkabiliyor.
Ben evliliğinizi devam ettirin ya da ettirmeyin diye bir akıl veremem size. Ancak bu adamın eski haline dönüşmesini beklemeyin, nafile. Sadece üzerinizdeki sorumlulukları zekice, yavaş yavaş ona bırakmaya başlayın. Evin hem erkeği hem de kadını olmayı bırakın. Belki de kendinizi o yüzden kadın gibi hissetmediğiniz için de aşk arıyor olabilirsiniz. bir de size küfür etmesine izin vermeyin. Asla...

Aslım dizi masallardakiler gibi değilde çok şey istemiyorum SEFKATLI MERHAMERLI SARIP SARMALAYAN BIRINI ISTIYORUM ARKAMDS YSNIMDA ONUMDE SAGIMDA DOLUMDA gözüme itici hakaret küfür eden saygısız adam değil düşünce kaldırırmı die düşündüren değil duusnmedne gelir dien biri olmalı inansin yanında hasta olunca üzülen bir es olmalı hasta olunca anasına babasına giden biri degil

Ben sizi anladım. Tüm kadınların istediği bu. Siz beni anlamamışsınız. Eşinizden bunu beklemek yanlış. Adamın mayası bu. Adam evlenince gerçek yüzünü göstermiş. Saygısı da bitmiş. boşanın diyemem bunun kararını verecek olan sizsiniz.

Ya sozum meclisten disari ama kime sorsan cok asik en mukemmel evlilik vs:) bak yok demiyorum illa vardir ama ben inanmiyorum coguna, gosteris eminim buna.

Simdiki asklar yalan olmus:) cogu kene gibi yapisma derdi de:) eskiden sade kizlar zengin koca arardi simdi heriflerde bozuk:)

Ya sozum meclisten disari ama kime sorsan cok asik en mukemmel evlilik vs:) bak yok demiyorum illa vardir ama ben inanmiyorum coguna, gosteris eminim buna.
Aşığım aşık evet ama mükemmel değil evliliğimiz bunuda gönül rahatlığıyla söyleyebilirim
Özellikle benim sivri karakterim huysuzlugum gereği de evliliğimiz asla mükemmel olamaz

Ama zaten konu bu değilki arkadas sadece aşık evli yok demiş pırpır atan kalp yok demiş bende sadece bu kısmına cevap verdim

Neyse suan beni anlamiycaksin ne desem:)

Simdiki asklar yalan olmus:) cogu kene gibi yapisma derdi de:) eskiden sade kizlar zengin koca arardi simdi heriflerde bozuk:)
Kesinlikle yaaa adam resmen evime yerleşmeye, arabama el koymaya kalktı bir de ben maddiyatçı, paylaşmayı bilmeyen bencil oldum iyi mi yani özetle konu sahibi G Gamzeavakado aşk pek kolay bulunmuyor birçoğumuz öyle tutkulu aşklar yaşayamadık

Neyse suan beni anlamiycaksin ne desem:)
Ben o arkadasın sabit yazıdıgına cevap veriyorum “-aşık evli görmedim
-buyrun benim”

hic alt metinlere yada üc bes ay yıl sonrasına odaklanmıyorum şu anda olan bu üc beş ay sonra belki değişir kader kısmet
Herkes icin hayırlısı :)

Aslında güzel aşk yaşadık eşimle yıllar yıprattı belkide fakat insanın doğası gereği ilgisizliği kabullenemiyor bu yüzden zamanla biten ilgi saygı yerine maddi alımlara döndü ve işte o an Bnde sürüklenmeye basladim kafamın içindekilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…