Sizce neden?

Boyle ıkna etmek ıcın paspas olan ikna ettikten sonra da gitmeyen gormedım ahir omrumde.
1 ve 2. Secenek bana gore.
Pesinde solucan gibi surunurken cocuklu ve Bosanmıs kadın oldugunu biliyordu, ailesini de tanıyordu.
Aynende böyleeee!! Başımıza çook geldi bi sürüngenlerden.Karşılığı aldı kale ferhedildi kaççççç.. bu tarz karaktersiz erkek çok.

Kriterlere uygun bi kız cıkmıstr karsısına

Onca sıkıntıyı çekmişsiniz zamanında, bi salak için mi üzüleceksiniz birde. Her ne seçenek olursa olsun yaptığı çok adiyce en başında biliyordu herşeyi, ne diye umut verdi kim ki o. Üzülmeye bile değmez.

Sebebin ne olduğunu zaten biz bilemeyiz. Terkedene sormak lazım.
Sonuçta gitmiş, önünüzdeki maçlara bakın bence

Karşınızdaki bir erkek ve anlattıklarınızdan yola çıkarak sebebi kesinlikle cinsellik yada direk cinsellikle ilgili. Yani sizin ona bağlanmanız da onu rahatsız etti sanırım. Çünkü onun amacı sadece cinsellik. Aşk hissetse bu şekilde bırakıp gitmez erkekler.

Ben yeni bir secenek sunayim yeni birini bulmus olabilir. Ben de bosandim erkekler genelde takilma modundalar. Yaa umdugunu bulamadi yada baska biri vsr. Bence sebebi bosver kendini uzme uzak ol.

bence asıl ilginç olan bu soruyu burda sorman.
sen eskiden tanıdığın ve 3 aydır sürekli görüştüğün adamın neden senden ayrıldığını bilmiyorsan, ya da anlayamadıysan aranızda zaten çok da derin bir ilişki yokmuş.
kaldı ki konu başlığında aranızdaki ilişkinin içeriğine ve yaşadıklarınıza dair tek kelime yazmamışsınız.
kendisiyle ilişki yaşayan biri olarak siz bunu bilmiyorsanız burdaki insanlar ne bilsin?
tek demek istediğim size, aranızda zaten derin ve iyi bir ilişki, iletişim yokmuş. ayrılmanızın sebebi bence bu.
olsaydı bu soruyu burda sormazdın.

sebebini bulmak sizi daha çok mutsuz edecek sadece. önemli olan size bunları yaşatmış olmuş olması. nedenini öğrenirsem bundan sonraki adaylara ona göre yaklaşırım diye düşünüyorsanız bence bu da doğru olmaz. zaten hadi eyvallah diyebilen bir kadınmışsınız.

3 gibi geldi bana

Uzun yıllar size ilgi duymuş sonuçta ve bir takıntı haline getirmiş olabilir.
Daha sonra da elde edince işler ciddiye binince gözü korkmuş olabilir.
Birde reddedildiği halde ısrar eden erkek pek sağlıklı gelmiyor bana.
Böyle ilişkilerin sonu pek sağlam olmuyor normali red cevabı alınca uzaklaşmaktır bence ısrar etmek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…