• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Neden??

bu durum gururunuzu okşamış olabilir .bu konuyu bu kadar ciddiye aldığınıza göre.benim başıma gelseydi umrumda bile olmazdı.hatta arkadaşımın anlattıklarını bile dinlemezdim. o kişi böyle şeyler söyleyerek kafanı karıştırmaya çalışıyo.dengesiz ve ahlaksız biri olduğu besbelli. yoksa evli bi kadına aşkından ölse bile böyle şeyler söylemez.karakterli biri olsa nişanlısına da bu şekilde saygısızlık yapmaz. istemiyosa nişanlanmasın seni niye olayın içine aklını karıştırıyoki.kafanı karıştırıp hayatını maffetmek istiyo bence.ayrıca üzerinden çok zaman geçmiş ilk aşk bile olsa bu önemsenmez yani.

aynı şeyi yaşamış biri olarak yazılanları okurken dedim fıtrat meselesi
eski sevgilim duyduğuma göre beni hala çok seviyormuş şimdi nişanlanmak üzereymiş
ama kızı hiç sevmiyormuş
beni hala seviyor olması bu cümle tüylerimi diken diken etti biliyormusunuz
ben çok rahatsız oldum hiçbir şekilde hoşuma gitmedi aksine sinirden ağladımne sevmesi evli bi kadını ne nasıl olurda sevebiliyor bu adamın midesi nasıl olurda bukadar geniş olabilirbaşkasının olmuş bir kadını nasıl olurda ilk günkü gibi sever dedim ...ama hiçbirşekilde hoşuma gitmedi kocama duyduğum saygı ve sevgiden ötürü aklıma dahi getirmedim düşünmek bile kocama olan saygı sınırını aşar aklıma geldiği an bile kendime kızdım ne yapıoyorsun sen dedim ..

bak arkadaşım kendine gel bunları düşünerek kocana saygısızlık ediyorsun 12 yıl 12 gün değil neyin yarası ne kabuğu yaaa düşünme bırak sevsin midesi genişmişki evli bayanı sevi,yor yazık ya yazık

boşanırsa kendi kaybeder.öyle karaktersiz biriyle asla yürümez.

aynı şeyi yaşamış biri olarak yazılanları okurken dedim fıtrat meselesi
eski sevgilim duyduğuma göre beni hala çok seviyormuş şimdi nişanlanmak üzereymiş
ama kızı hiç sevmiyormuş
beni hala seviyor olması bu cümle tüylerimi diken diken etti biliyormusunuz
ben çok rahatsız oldum hiçbir şekilde hoşuma gitmedi aksine sinirden ağladımne sevmesi evli bi kadını ne nasıl olurda sevebiliyor bu adamın midesi nasıl olurda bukadar geniş olabilirbaşkasının olmuş bir kadını nasıl olurda ilk günkü gibi sever dedim ...ama hiçbirşekilde hoşuma gitmedi kocama duyduğum saygı ve sevgiden ötürü aklıma dahi getirmedim düşünmek bile kocama olan saygı sınırını aşar aklıma geldiği an bile kendime kızdım ne yapıoyorsun sen dedim ..

bak arkadaşım kendine gel bunları düşünerek kocana saygısızlık ediyorsun 12 yıl 12 gün değil neyin yarası ne kabuğu yaaa düşünme bırak sevsin midesi genişmişki evli bayanı sevi,yor yazık ya yazık

çok doğru bence böyle bişeyi düşünmek bile kocana ve çocuğuna saygısızlık(çocuk var mıydı hatırlamıyorum ama)

eşini seviyorsan neden düşünüyorsun ki zamanında sevdiğini söyleseymiş. benimde bir arkadaşım sevdiğini ima ediyordu ama sen arkadaşımın aşkısın deyip duruyordu hep oda beni aldatıp ayrıldığım kişiydi. sürekli beni görmeye gelirdi muhabbet ederdik felan sonra bir şeyden dolayı ben küstüm ona konuşmadım 3 ay kadar o aradada eşimle evlendim eşimide çok çok seviyorum. telefon açtı ağladı tayinim çıktı dedi senle ben dedi ben hemen evlendim dedim yıkıldı çocuk. bir daha ne aradı nede sordu sesimi duyunca içi acıyordu biliyordum ama önce davransaymış dimi ama :)))) boşver başkalarını yuvana bak sen. mutlulular dilerim sana

bir konu ancak bu kadar saptirilir!! yazik ki bu konuyu acmis bulundum ... hayret amma namus bekcisi varmis halbuki ortada bi namussuslukta yok!!! neyse buyrun yazin hakaretlerinizi....sizin icin onemi olmayabilir ama ben bu adamj cok sevmistim benim yarami kanatti hepsi budur.... cevapda vermiycem artik herkes sagolsun..

bunu yazdığınız iyi olmuş şu an beşikte kaç erkek çocuk vardır geleceğin ana kuzuları işte sevmediği kızı almaya engel olacak anneler düşünsün

bir konu ancak bu kadar saptirilir!! yazik ki bu konuyu acmis bulundum ... hayret amma namus bekcisi varmis halbuki ortada bi namussuslukta yok!!! neyse buyrun yazin hakaretlerinizi....sizin icin onemi olmayabilir ama ben bu adamj cok sevmistim benim yarami kanatti hepsi budur.... cevapda vermiycem artik herkes sagolsun..

Geçmişte onun yaptığını düşünüyorsun ve üzülüyorsun tabiikide. bizler robot değiliz tabiiki geçmişteki yaşadıklarımızı silemiyoruz. ne yani eski sevgilimi gördüğümde içim acıyorsa eşimi aldatmışmı oluyorum. çok saçma. ben bu tarz bişey olduğunda üzülmüyorum inan çünkü karşımdaki beni kaybetti ama ben çok şey kazandım ilk önce eşimi diyorum. bence sende böyle yapmalısın. geçmişi geçmişte bırak

onunla ayrildik cunku ben vazgectim ondan cunku bana evlilik erken demisti...3 yil yaklasik bekledim sonrada esimle evlendim....esim benim ilk ciktigim ve evlendigimdir...ilk sevdam ilk askim olan kisiyi kazanamadim hayata darildim bunalimlar yasadim 3 yil...sevmeye evlilige tovbe etmistim ama kader esimi cikardi karsima......cevap bunda gizli derken aciklarsaniz sevinirim

benim esim hakediyormu??? bunun hakla hukukla alakasi yok anlayin allah askina...gonul bu yurekkkk iz kalinca unutulmuyor o da unutamiyor demekki?..zaten bizim icin tren kacti ben o kadar onursuz biri degilim hem....sizlerle bir arkadasim gibi dertlesmek istedim ama pisman oldum....yerden yere vurdunuz anlayamadiniz gunahtir ayiptir...klavye basidir diye bu kadarda hoyratca kirici yazilmaz....cok uzgunum hepinizin cani sagolsun

ben sizden ne yapmaliyim diye yardim almak istedim bu adam kafami bozuyor yuregimi acitiyor uzuluyorum bunaliyorum demek icin yazdim ama konu nerelere geldi....benim yuregim acidi diye ben esimi aldatmismi oluyorum?his bu benim elimde degil bende istemezdim bu karmasaligi cok zor.......

canım tabiki aldatmış olmuyosun .gerçekten sevdiğin kişi kötü bile olsa insanın kalbinden çıkmaz kolay kolay ama onu düşünmeye devam edersen saplantı haline de gelebilir.
biz mutsuz olma diye seni yönlendirmeye çalışıyoruz sadece.sen düşünmeye devam ettikçe aklından çıkmayacak gibi.o yüzden arkadaşınla haber bile gönderse dinleme bence . böyle şeyleri konuştukça insana herşey normal gelmeye başlıyo çünkü

sadece 'ah canım boşver düşünme geçer gider' yorumlarını mı bekliyordun onu da belirtseydin üzmezdik seni... :delphin:

eşin böyle birşey yapsa ne yapardın biraz bunu düşün eskiye mazi derler
en yakın doktora gidin bence bu kadar insan kendiini yıpratmaz ve bu kadar eskilerle yaşanılmaz ama adam üzülmüs maddem sende sewiysun dön git o adama bunu mu istedin herkesten yazmasını
burda sana destek yok diye klavyeye suç atma

evli bir kadını taciz ediyor ahlaksız adam.. ne demek görüşseydik, ne demek seni hala seviyorum.. sapık arttı sapık... çok seviyorsa içinde yaşasın... belli etmesin...

Nisanli ve evlenmek uzere olan bir adam,ne diye evlenmis bir kadina hala "seni seviyorum,evlisin biliyorum,evlilik kurumuna saygim var ama ben seni hala seviyorum,senden kopamam" der ?? Aci cektigini,uzuldugunu soyler ??
Ve suan birlikte oldugu kizi sevmiyor..Atesten gomlek giyicem biliyorum,risk aliyorum der ?? Kiza da seni severim insallah, demis... Ben memlekete geldim,geri dondum..benim geldigimi ogrenmis ve yikilmis.. keske onunla karsilassaydik,icim cok sizladi cok acidi demis..

Bu itiraf ne kadar Yurek yakici ve kafa karistirici..
Bir arkadasima iletmis bunlari ... 12 yil once olan bir sevdaydi bu .. Ben esimi cok sevdigim halde,yinede izi kalmistir bende bu sevdanin.. sanirim onda da kalmis ki, bunlari boyle diyebilmis..

siz benim yerimde olsaydiniz,bunlari dedigini bilseydiniz neler dusunurdunuz ..
Bu insan sahiden samimi midir duygularinda,ben inanmiyorum gerci ...

sallayın gitsin derimm sizi üzmüşse ohhh olsun ettiğini buldu demek düşer size...hiçbirşey karşılıksız değil işte...ilahi adalet yerini buldu...

Back
X