- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
onunla ayrıldıktan ne kadar süre sonra evlendin? bu soruda gerçek cvp?
içiniz rahat olsun..bu soruyu sormamda ki amaç şudur...
eğer hemen evlenmiş olsaydınız bu kişi size geri dönmeyi zamanında düşünmüş pişman olmuş fakat siz evlendiğiniz için yapamamış ,12 senedir de acı çekiyor olabilir derdim.
ama 3 sene beklemişsiniz dile kolay 3 sene acı çekmek nedir ben bilirim aynı durumu yaşadım tıpa tıp aynısını çok sevdim yataklara düştüm adam bana evliliğe hazır değilim dedi ve birden ortadan yok oldu yurt dışında kaldı bir süre bende 1 sene bekledim sonra eşimle tanıştım çok sevdim,aşık oldum,evlendim,o pislik düğünüme geldi eşimle karşılıklı göbek attı , sürekli arıyordu,taciz ve tahrik ediyordu ,kardeşine,annesine şikayet ettim , ama bir gece 12 kere gizliden çağrı yapınca telefonu kapattım ertesi gün arayıp azıma geleni saydım savcılığa şikayette bulunacağımı eşimede durumu anlatacağımı kendisinden nefret ettiğimi çok düşük bir adam olduğunu sayınca çok şükür kesti..2 sen beni seviyorsun,bana aşıksın,bensiz yapamazsın,bende seni seviyorum falan diyordu....ay şimdi bile sinirlendim eyvahedigeldismile
ama emin olun bu tip adamlar egolarını tatmin etmek için,bak evlensede aradan 12 yıl geçsede beni seviyor hala beni düşünüyor diye böbürlenmek için en azından kendi kendilerine ne adamım beee demek için bunu yapıyorlar...
eğer söyledikleri gerçek olsaydı sizi onun bunun diline düşürmezdi,direk size söylerdi duygularını yada içine atar çekilir giderdi hala neyin yarışı bu,eşinizle sid.k yarışına mı girmeye çalışıyor..amacı budur yani..hiç dert etmeyin sadece sizi huzursuz etmek istemiş..gelen adam 3 sene içinde zaten gelirdi...
aradan 12 yıl geçmiş eşinizle mutlu iseniz,ailevi problemleriniz yoksa hayatınıza devam edin kulağınıza ondan gelen her söze tıkayın lütfen ...kalp bu aşk bu öyle 12 yıl beklemez heyecandan ölür adam ,sana geri dönmek için kendini paralaması lazımdı,şimdi bunu diyorsa sebepleri bellidir..ego tatmini,evde kalmışlık,kadınlara karşı güvensizlik..v.s. rahat ol bacım eşini sev,say,sarıl...onunla ayrildik cunku ben vazgectim ondan cunku bana evlilik erken demisti...3 yil yaklasik bekledim sonrada esimle evlendim....esim benim ilk ciktigim ve evlendigimdir...ilk sevdam ilk askim olan kisiyi kazanamadim hayata darildim bunalimlar yasadim 3 yil...sevmeye evlilige tovbe etmistim ama kader esimi cikardi karsima......cevap bunda gizli derken aciklarsaniz sevinirim