• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Neden??

onunla ayrıldıktan ne kadar süre sonra evlendin? bu soruda gerçek cvp?

içiniz rahat olsun..bu soruyu sormamda ki amaç şudur...
eğer hemen evlenmiş olsaydınız bu kişi size geri dönmeyi zamanında düşünmüş pişman olmuş fakat siz evlendiğiniz için yapamamış ,12 senedir de acı çekiyor olabilir derdim.

ama 3 sene beklemişsiniz dile kolay 3 sene acı çekmek nedir ben bilirim aynı durumu yaşadım tıpa tıp aynısını çok sevdim yataklara düştüm adam bana evliliğe hazır değilim dedi ve birden ortadan yok oldu yurt dışında kaldı bir süre bende 1 sene bekledim sonra eşimle tanıştım çok sevdim,aşık oldum,evlendim,o pislik düğünüme geldi eşimle karşılıklı göbek attı , sürekli arıyordu,taciz ve tahrik ediyordu ,kardeşine,annesine şikayet ettim , ama bir gece 12 kere gizliden çağrı yapınca telefonu kapattım ertesi gün arayıp azıma geleni saydım savcılığa şikayette bulunacağımı eşimede durumu anlatacağımı kendisinden nefret ettiğimi çok düşük bir adam olduğunu sayınca çok şükür kesti..2 sen beni seviyorsun,bana aşıksın,bensiz yapamazsın,bende seni seviyorum falan diyordu....ay şimdi bile sinirlendim eyvahedigeldismile
ama emin olun bu tip adamlar egolarını tatmin etmek için,bak evlensede aradan 12 yıl geçsede beni seviyor hala beni düşünüyor diye böbürlenmek için en azından kendi kendilerine ne adamım beee demek için bunu yapıyorlar...

eğer söyledikleri gerçek olsaydı sizi onun bunun diline düşürmezdi,direk size söylerdi duygularını yada içine atar çekilir giderdi hala neyin yarışı bu,eşinizle sid.k yarışına mı girmeye çalışıyor..amacı budur yani..hiç dert etmeyin sadece sizi huzursuz etmek istemiş..gelen adam 3 sene içinde zaten gelirdi...

onunla ayrildik cunku ben vazgectim ondan cunku bana evlilik erken demisti...3 yil yaklasik bekledim sonrada esimle evlendim....esim benim ilk ciktigim ve evlendigimdir...ilk sevdam ilk askim olan kisiyi kazanamadim hayata darildim bunalimlar yasadim 3 yil...sevmeye evlilige tovbe etmistim ama kader esimi cikardi karsima......cevap bunda gizli derken aciklarsaniz sevinirim
aradan 12 yıl geçmiş eşinizle mutlu iseniz,ailevi problemleriniz yoksa hayatınıza devam edin kulağınıza ondan gelen her söze tıkayın lütfen ...kalp bu aşk bu öyle 12 yıl beklemez heyecandan ölür adam ,sana geri dönmek için kendini paralaması lazımdı,şimdi bunu diyorsa sebepleri bellidir..ego tatmini,evde kalmışlık,kadınlara karşı güvensizlik..v.s. rahat ol bacım eşini sev,say,sarıl...

evli bir kadını taciz ediyor ahlaksız adam.. ne demek görüşseydik, ne demek seni hala seviyorum.. sapık arttı sapık... çok seviyorsa içinde yaşasın... belli etmesin...

evet çok haklısınız biz bu adama kızdık aslında onun oyununa gelip kafası karıştığı içinde hıncımızı busenihalden çıkardık kimse kimsenin namus bekçisi değil o konuda yanlış düşünüyor aslında suçun büyüğü arada laf getiren arkadaşı bayanın. direk allah ikinizide mutlu etsin busenihal eşiyle mutlu eşine konu yansırsa senin için hiç iyi olmaz zaten o senden hiç bahsetmiyor sende bahsedip küçük düşme gibi lafını ağzına tepseydi :dilcikar:

bence de hata laf taşıyan arkadaşında. aynı durumda olsam ben karışamam sen de bu işi kurcalama derdim o adama. böyle şeyler anlatılmamalı bence

içiniz rahat olsun..bu soruyu sormamda ki amaç şudur...
eğer hemen evlenmiş olsaydınız bu kişi size geri dönmeyi zamanında düşünmüş pişman olmuş fakat siz evlendiğiniz için yapamamış ,12 senedir de acı çekiyor olabilir derdim.

ama 3 sene beklemişsiniz dile kolay 3 sene acı çekmek nedir ben bilirim aynı durumu yaşadım tıpa tıp aynısını çok sevdim yataklara düştüm adam bana evliliğe hazır değilim dedi ve birden ortadan yok oldu yurt dışında kaldı bir süre bende 1 sene bekledim sonra eşimle tanıştım çok sevdim,aşık oldum,evlendim,o pislik düğünüme geldi eşimle karşılıklı göbek attı , sürekli arıyordu,taciz ve tahrik ediyordu ,kardeşine,annesine şikayet ettim , ama bir gece 12 kere gizliden çağrı yapınca telefonu kapattım ertesi gün arayıp azıma geleni saydım savcılığa şikayette bulunacağımı eşimede durumu anlatacağımı kendisinden nefret ettiğimi çok düşük bir adam olduğunu sayınca çok şükür kesti..2 sen beni seviyorsun,bana aşıksın,bensiz yapamazsın,bende seni seviyorum falan diyordu....ay şimdi bile sinirlendim eyvahedigeldismile
ama emin olun bu tip adamlar egolarını tatmin etmek için,bak evlensede aradan 12 yıl geçsede beni seviyor hala beni düşünüyor diye böbürlenmek için en azından kendi kendilerine ne adamım beee demek için bunu yapıyorlar...

eğer söyledikleri gerçek olsaydı sizi onun bunun diline düşürmezdi,direk size söylerdi duygularını yada içine atar çekilir giderdi hala neyin yarışı bu,eşinizle sid.k yarışına mı girmeye çalışıyor..amacı budur yani..hiç dert etmeyin sadece sizi huzursuz etmek istemiş..gelen adam 3 sene içinde zaten gelirdi...

aradan 12 yıl geçmiş eşinizle mutlu iseniz,ailevi problemleriniz yoksa hayatınıza devam edin kulağınıza ondan gelen her söze tıkayın lütfen ...kalp bu aşk bu öyle 12 yıl beklemez heyecandan ölür adam ,sana geri dönmek için kendini paralaması lazımdı,şimdi bunu diyorsa sebepleri bellidir..ego tatmini,evde kalmışlık,kadınlara karşı güvensizlik..v.s. rahat ol bacım eşini sev,say,sarıl...

Selam Arkadasim..

seninde yasadiklarin cok zormus uzuldum senin adina..
Ben bu adami ne kadar cok iyi tanimasamda, yinede bu kadar kotu bir niyetle yanasmis olabilecegine ihtimal vermek istemiyorum..Bunu dusunmek bile istemiyorum.. Aksi takdirde cok uzulurum..

Sirf egosunu tatmin etmek icin bana bu laflari soylemisse ben hakkimi helal etmem zaten.. BU BAYAN ARKADASIMA DEDIKLERINI, BANA E-MAIL OLARAK DA YOLLAMIS ZATEN ... herseyi yazmis bana acik acik ...

Ama dedigim gibi ben artik bu laflara TOKUM!!!
Kimse beni uzemez ve aklimi karistiramaz.. Cunku benim 3 tane cocugum var..
Ben iyi olmaliyim ki, yavrularimda iyi mutlu olsun .. Ama durum boyle iken o kisi beni cok uzdu,yaraladi... sizde hak verirsiniz ki, iz kalan seyler kolay unutulmuyor..
Bayansiniz hepiniz..
Beni anlarsiniz .. Bizler daha duygusaliz.. Bende etkilendim ister istemez. Duygulandim...

E bide ilk sevdalandigim adamdan yillar sonra boyle seyler duymak,inanamadim.. Cunku ben onun beni sevmedigini saniyordum.. Ki,o her ne kadar "seni seviyorum" desede BEN INANMIYORUM!! inanmamda..

Dedigim gibi bu konuyu ben kendim beynimde kapattim artik..
Bundan boyle beni yaralayamayacak.. Dilerim MUTLU olur.. Ama ben hic sanmam!!!.
Cunku ardinda cok gozyasi birakti,kalp kirdi.. Gercekten sevseydi icinde tutardi.. Ben evli barkliyim bana neler yazmis... Neyse!!!

Herkese Tsk.ederim yorumlari icin ... Ben sizlerede kirilmadim.. Biraz haksizca yorumlar yazilmis olsada yinede cani sagolsun herkesin..

Sevgiyle...

evet çok haklısınız biz bu adama kızdık aslında onun oyununa gelip kafası karıştığı içinde hıncımızı busenihalden çıkardık kimse kimsenin namus bekçisi değil o konuda yanlış düşünüyor aslında suçun büyüğü arada laf getiren arkadaşı bayanın. direk allah ikinizide mutlu etsin busenihal eşiyle mutlu eşine konu yansırsa senin için hiç iyi olmaz zaten o senden hiç bahsetmiyor sende bahsedip küçük düşme gibi lafını ağzına tepseydi :dilcikar:

Eger Oyun ise ...
Hakkimi helal etmiyorum ben zaten..
Cunku benim kafami karistirdi ve beni cok yaraladi ..
Allah dilerim yanina birakmasin !!......

Yarım kalan sevdalar gercekten kafa karıstırıyor olabilir..Demekki pisman olmus ama yapacak bir sey yok bu durumda evlenecegi kız kendi göze alıyor onu sevmeyen bir adamla evlenmeyi.

Pisman veya degil size ne yararı olabilir ki.Gecmiste size yasattıklarından dolayı sizde aynı seyleri yasamasından haz almıs olabilirsiniz ama bunu bu kadar sorgulamanın size yararı olmaz ama zararı gercekten olur.Bence gereksiz seylere takılmayın.Gecmise mazi derler.

Yarım kalan sevdalar gercekten kafa karıstırıyor olabilir..Demekki pisman olmus ama yapacak bir sey yok bu durumda evlenecegi kız kendi göze alıyor onu sevmeyen bir adamla evlenmeyi.
kesinlikle katılıyorum; yarım kalan ama özellikle bir tarafın aleyhine biten aşklar aradan 12 yıl bile geçse madur olan insanda hınç bırakıyor. ki ben busenihal arkadaşın bu adamı düşündüğünü zannetmiyorum,biraz üzerine gidilmiş,kocasını seviyordur ve ailesini koruyordur...ama kadınlar bu gibi hikayelerde intikam istiyorlar/kendilerini yaralayan adamın beter olduğunu görmek/kendi adını sayıkladığını bilmek/ mutsuzluğunu duymak içlerine su serpiyordur. herkesin de ama eski sevgiliyle ama kendisine kazık atan eski arkadaşlar kendi içinde görmek istediği hesaplar vardır ve doğaldır!!!

SEvgili DERINDENIZ arkadasim suana kadar yapilan yorumlardan beni en iyi anlayan ne demek istedigi cozen ve ne istedigimi hisseseden tek kisisin ......Allah razi olsun senden yazdiklarinin hepsine yurekten katiliyorum, yuregimden ve beynimden gecenleri yazmissin... sagol beni anladigin icin tsk.ederim....

Sen EVLİ biri olarak buna neden bu kadar takıldın ki?
Onunla aynı durumdasın şuan. Üstelik o bekar sen ise evlisin...

bire on bahse varım adam evlenecği kızı seviyor zaten sevmeyen erkek evlenmez adamın yapmaya çalıştığı şeyde sizi kontrol etmek sizi sevdiğine samimiyetine asla inanmıyorum sizde inanmayın inanmamanız lazım bu lafları bile dinlememeliydiniz adamla görüşüp onu yerlere vurmaktan falan söz etmişsiniz ben adım gibi emin ki görüşseniz bile yerle bir olacak olan sizsiniz unutun bunları yazık günah evliliğinizi zedelemeyin bbu dkdan sonra kendinize ailenize bakın...

o benim ilk askimdi cok sevmistimm ona karsi zayifim ........ o beni hic hakedemedi zaten cok gozyasi doktum onun icin sonra onun sevgisini gomdum kalbime....bu yara kabuk baglamis meger yillar sonra kanadi hepsi bu.... esimin yureginde maziden kalma bir gonul yarasi yok onun icinde kalan ukdesi yok . insaniz hepimiz benim icimde bir yurek sizim varsa bu niye benim sucum oluyor? buda benim kaderimmis bu ikilemlerle yasamak hic kolay degil zaten iliskimi kestim arkadasimla bana ulasamaz artik....sahiden aci cekiyorsaa bile kendi bencilligi yuzundendir ve ben artik kendi aklim ve mantigimla yuregime yenilmeyecegim

esimin mazide kalma bir gönül yarasi yok demissiniz bu actiniz konu ne peki

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/358776-dusunmeliyim-unutamiyorum.html

Nisanli ve evlenmek uzere olan bir adam,ne diye evlenmis bir kadina hala "seni seviyorum,evlisin biliyorum,evlilik kurumuna saygim var ama ben seni hala seviyorum,senden kopamam" der ?? Aci cektigini,uzuldugunu soyler ??
Ve suan birlikte oldugu kizi sevmiyor..Atesten gomlek giyicem biliyorum,risk aliyorum der ?? Kiza da seni severim insallah, demis... Ben memlekete geldim,geri dondum..benim geldigimi ogrenmis ve yikilmis.. keske onunla karsilassaydik,icim cok sizladi cok acidi demis..

Bu itiraf ne kadar Yurek yakici ve kafa karistirici..
Bir arkadasima iletmis bunlari ... 12 yil once olan bir sevdaydi bu .. Ben esimi cok sevdigim halde,yinede izi kalmistir bende bu sevdanin.. sanirim onda da kalmis ki, bunlari boyle diyebilmis..

siz benim yerimde olsaydiniz,bunlari dedigini bilseydiniz neler dusunurdunuz ..
Bu insan sahiden samimi midir duygularinda,ben inanmiyorum gerci ...

kadın unutur arkasına atar herseyi ama erkek unutmaz demekki oda unutmamış ama sen evlisin bu yüzden aklından bile gecmesin onu düşünmek ve onun için üzülmek

evet ben boyle bir konu actim ama benim esim gecmiste hicbir gonul yaram yok diye yeminler etti!!! oyle bir soz soyledi ablasina cunku ben duydum kulaklarimla arkamdan konusuyordu cunku icerledim... ama ben esime herzaman durusttum bu insandan bile bahsetmistim onu cok sevmistim ama nasip degilmis dedim , bunlari evlenmeden once konusmustuk! benim o konuyu acmamdaki sebep esimin daha once hic boyle bir konudan bana bahsetmemis olmasiydi ablasina dert yandigini gorunce duyunca cok sasirdim... ben onceleri bilseydim ki boyle bir yaram yok diyor asla hemde!! anlayisla karsilardim saygi duyardim fark bu.... Artik bu basliga cevap yazmayacagim cunku bosuna degmeyecek bir konuyu daha fazla HATIRLAMAK istemiyorum..... sevgiler VE EMIN OLUN O ADAM NISANLISINI SEVEREK EVLENIYOR BENIMLEDE SIRF EGOSUNU TATMIN ETMEK ICIN OYLE DEDI BEN BUNA INANIYORUM.... BENIM YARAMI KANATTIGI VE GOZUME YILLARDAN SONRA YAS SOKTUGU ICIN HAKKIMIDA HELAL ETMIYORUM ZATEN! Konu benim icin kapanmistir

12 yil gecmis aradan , hemde gecmese bile canim sen evlisin ve mutlu oldugunu soyluyorsun . Bir kez daha dusun bence mutlulugunu ve evliligini ..Birak kiminle evlenirse evlensin ... sana nee

Belli ki bu şahıs heyecan arıyor :sm_confused: yani gelip geçici bir heyecan... boşlukta ve geleceği göremiyor bu yüzden eskiye takılmış gözleri ve siz de o sırada çıka gelmişsiniz size sarmış...umarım bu boşluğu doldurmak gibi bir yanılgıya düşmezsiniz yasakkelime

Back
X