Bir erkek '' gerçekten aşık olsa '' onu zaten karısı yapar kendıne ..
gerisi fasafiso.. sız ne dersenız deyin ..
ha birde ulaşılmayan et her zaman taze kokarmış :)) kıymete bınmıssınız dır .. ama boş ..
gerçekten kıymetlı olsaydınız şuan bu klışe sozlerı baskaları vasıtasıyla kulagınıza gondermezdı
erkek değil mi işte maymun iştahlı .. hala agız arıyor acaba oda benı unutamadımı dıye ? eger unutmadıysanız hoşuna gıtcek .. kendı ıcınde efsane olucaksınız mağdur aşıklar :) sevdiler kavuşamadılar ellerin oldular .. tam turk fılmı ..
beni üzen .. sizin arayış içine çoooktan girmiş olmanız .. sız kabul etmesenızde bu böyle ..
evleniceği kıza da üzüldüm.. evlenmeyi karı yapmayı bılıyor ama ne hıkmetse kalbını veremıyor beyefendı !
vah vah ..
Acıtasyon yapıyor.
Sende kanma...
bende duyuyorum sizin yaşadığınıza benzer hikayeler sağdan soldan..
acaba diyorum,''yarım kalan sevdalar'' mı insanda vicdan da sızlatan birer soru işaretleri olarak kalıyorlar?!
yani tam olarak yaşanıp,tüketilmedikleri için, ''acabalarla'' kafa karıştırıyorlar yıllar içinde bile?!
'acaba bu sevda dolu dizgin,plandığı şekilde evlilikle de sonuçlanıp yaşansaydı ne olurdu?????
ya da zamanında tüketilseydi de ayrılınsaydı eğer???
muhtemelen,
ne kadar değersiz bişey olduğu ortada olacak ve ileriye bakmak,yürümek geriye bakmadan,kolay olucaktı..
ve kapanan sayfa da hiçç açılmayacaktı kafalarda...
kafanız hiç karışmasın arkadaşım..
olmamışsa zamanında, mutlak bir hayır vardır da olmamıştır,inanın buna..
eşiniz ve çocuğunuzla mutluluklar dilerim sizeolumunekankayizsmile
Sagol Arkadasim Allah razi olsun, Amin ...
Bencede mutlaka bunda da bir hayir vardir ... Rabbim istememisse bir bildigi vardir..
sadece sinirime dokunan bu adam evlenmek uzere ve bana ettigi bu laflar beni uzuyor..
Benimle dalga geciyor !! Buna sinirleniyorum ben..
Evlenecegi kiza niye uzuluyorsunu ??
Bence evlenecegi kiz da AKIL yok.. Kendisini sevmeyen bir erkekle,ne csaretle evleniyor?
O cok seviyormus cocugu.. Hersey bu yani cok yazik..
Kizda da hic gurur yokmus bence.. Adam resmen seni sevmiyorum,umarim severim demis yaa pesss!!! sizde kiza uzuldum diyosunuz ..
Bu ne şiddet bu ne celal?
Adamın seni sevmiyorum dediği kısmı atlamışım sanırım.
Ama saçmalık, bi insan hele ki bi erkek sevmediği biriyle evlenmez
Zorla değil bu işler.
Ve bence burada beni tersleyeceğinize oturup kendinizi eşinizin yerine koyun bi.
Kolay gelsin.
Arkadasim burda konuyu acmamdaki sebep BU ADAMIN NE YAPMAYA CALISTIGI ??Benim ne yapip ne yapmayacagim degil... Lutfen ne demek istedigimi anlamaya calisin bir zahmet...
BIR ADAM BUNU NIYE YAPAR ??
NIYE BOYLE YANASIR ...
SAHIDEN PISMANLIK MI ??
YOKSA BENIMLE DALGASINI MI GECIYOR..
Bunlari idrak edemiyorum.. Ki, ! ben zaten inanmiyorum.... Dupeduz gonlunu eglendirmis..
Arkadasim burda konuyu acmamdaki sebep BU ADAMIN NE YAPMAYA CALISTIGI ??Benim ne yapip ne yapmayacagim degil... Lutfen ne demek istedigimi anlamaya calisin bir zahmet...
BIR ADAM BUNU NIYE YAPAR ??
NIYE BOYLE YANASIR ...
SAHIDEN PISMANLIK MI ??
YOKSA BENIMLE DALGASINI MI GECIYOR..
Bunlari idrak edemiyorum.. Ki, ! ben zaten inanmiyorum.... Dupeduz gonlunu eglendirmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?