aynı şeyi yaşamış biri olarak yazılanları okurken dedim fıtrat meselesi
eski sevgilim duyduğuma göre beni hala çok seviyormuş şimdi nişanlanmak üzereymiş
ama kızı hiç sevmiyormuş
beni hala seviyor olması bu cümle tüylerimi diken diken etti biliyormusunuz
ben çok rahatsız oldum hiçbir şekilde hoşuma gitmedi aksine sinirden ağladımne sevmesi evli bi kadını ne nasıl olurda sevebiliyor bu adamın midesi nasıl olurda bukadar geniş olabilirbaşkasının olmuş bir kadını nasıl olurda ilk günkü gibi sever dedim ...ama hiçbirşekilde hoşuma gitmedi kocama duyduğum saygı ve sevgiden ötürü aklıma dahi getirmedim düşünmek bile kocama olan saygı sınırını aşar aklıma geldiği an bile kendime kızdım ne yapıoyorsun sen dedim ..
bak arkadaşım kendine gel bunları düşünerek kocana saygısızlık ediyorsun 12 yıl 12 gün değil neyin yarası ne kabuğu yaaa düşünme bırak sevsin midesi genişmişki evli bayanı sevi,yor yazık ya yazık
bir konu ancak bu kadar saptirilir!! yazik ki bu konuyu acmis bulundum ... hayret amma namus bekcisi varmis halbuki ortada bi namussuslukta yok!!! neyse buyrun yazin hakaretlerinizi....sizin icin onemi olmayabilir ama ben bu adamj cok sevmistim benim yarami kanatti hepsi budur.... cevapda vermiycem artik herkes sagolsun..
Nisanli ve evlenmek uzere olan bir adam,ne diye evlenmis bir kadina hala "seni seviyorum,evlisin biliyorum,evlilik kurumuna saygim var ama ben seni hala seviyorum,senden kopamam" der ?? Aci cektigini,uzuldugunu soyler ??
Ve suan birlikte oldugu kizi sevmiyor..Atesten gomlek giyicem biliyorum,risk aliyorum der ?? Kiza da seni severim insallah, demis... Ben memlekete geldim,geri dondum..benim geldigimi ogrenmis ve yikilmis.. keske onunla karsilassaydik,icim cok sizladi cok acidi demis..
Bu itiraf ne kadar Yurek yakici ve kafa karistirici..
Bir arkadasima iletmis bunlari ... 12 yil once olan bir sevdaydi bu .. Ben esimi cok sevdigim halde,yinede izi kalmistir bende bu sevdanin.. sanirim onda da kalmis ki, bunlari boyle diyebilmis..
siz benim yerimde olsaydiniz,bunlari dedigini bilseydiniz neler dusunurdunuz ..
Bu insan sahiden samimi midir duygularinda,ben inanmiyorum gerci ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?