Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sizdeki ateş hala küllenmemiş.o da sizin ona olan zaafınız hala devam edip etmediğini kontrol ediyor.büyük ihtimal 12 sene önce de ipler onun elindeydi şimdi de hala acaba elimdemi diye çekiyor ve ucunda sizi de çekerse yazık olur yuvanıza çünkü eminimki çeker ve sonra tatmin olduktan sonra bırakır.çünkü o kadar çok sevseydi bırakmazdı zamanında ne olursa olsun.
Umurumda olmazdı ve asla inanmazdım ben.
Madem o kadar seviyormuş, zamanında neden ardında duramamış.
O zamanlar arkasında duramazlar, sonradan dank eder.
Ayrıca evli birine bunları söylemesi ayıp.
Bu kadar seviyormuş aklı neredeymiş.
Geçmiş ola.
Şimdi kimle evleniyorsa evlensin, zerre üzülmezdim ben.
haklısın bende arkamda durmayan ama seni seviyorum diyen adamı bıraktım ondan bana hayır gelmez şuan evlenmek üzereyim ve çook mutluyum çünkü yanımda beni gerçekten seven ve onu aldatmadığım sürece beni asla bırakmıcak bir adam var adam gibi adam! ben inanmıyorum 12 sene sonramı sevdiğini anlamış bir tarafınla gül geç ayıp ya ayıp alsanaalsanasmile
Arkadasim 12 senedir biz birbirimizden kopmustuk bilmiyorduk birbirimizin nerde oldugunu,yillar sonra gorunce birbirimizi etkilendi o da ben de.. insanin icinde kapanmayan yaralar olabilir,sevmis de olabilir, hala seviyor da olabilir saygi duyarim ...
Ama ne yazik ki, elden birsey gelmez.. insani en cok acitanda budur..
zaten Ask varsa bir gonulde, hele ki kavusamadiginsa izi kaliyor ..icindeki bosluk ne olursa olsun dolamiyor.. bunu birebir yasiyorum bu boslugu.. Elde olmayan birsey..Ayiplamam da kimseyi .. Yurege laf anlatmak zordur ... Zaten o da cok pisman hemde kendi dedi :
"Kopekler gibi pismanim ve kopekler gibi ACI Cekiyorum .."
Beni uzen ise bunun yeri farkina varmasidir.. keske zamaninda bilseydi yanindaki sevgi dolu yuregi..Kahretsin ki, bu yurek de sevmis,unutamiyor.. Ama bu sevgi icimde kalmak zorunda,ne olursa olsun...ne kadar gozumden yas da gelse dusundukce,icim sizlasada, onu hissetsemde icimde kalmak zorunda.. Bana yakismaz cunku!....
Sanada Mutluluklar dilerim arkadasim ... Hersey gonlunce olsun insallah ...
KESKE BUNLARI HISSETMEMIS OLAYDINIZ.... EMINIM KOCANIZI COK SEVIYORSUNUZDUR...FAKAT BUNLARI DEMENIZ COK ACI KANIMCA.
KIM ESINDEN EVVEL BASKASIYLA KONUSMUYORKI?? FAKAT OLANLARI ORDA BIRAKMAK LAZIM, PISMANLIK DUYMAMANIZI BEKLERDIM, UNUTMUS OLMANIZ EN DOGRUSUYDU,
YAZIYI OKDUGUMDA BISEYLER HATIRLATTI BANA,(BIRAZDA GULDUM HAKKINIZI HELAL EDIN kaydirigubbakcemile3 ) BELKI DEDIM MUTLULUGUNUZU KISKANMIS BIRILERI SIZE SOYLEDIKLERINI TASIMISTIR ( KIMBILIR, BELKI DEMEMISTIR KENDISI) INANMAMANIZI ONERECEKTIM, SAHSEN HIC PRIM VERMEZDIM.
TMM, BELKI ILK DUYDUGUMDA HANI ACABA GERCEKMI ? NEDEN DEDI DIYE DUSUNMUSTE OLURDUM FAKAT NOKTAYI KOYARDIM, GIDER BIDE DUA EDERDIMKI SAYESINDE KOCAMLA EVLENDIM DIYE.
BENCE HIC AKLINIZI BULANDIRTMAYIN,![]()
Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz.
Size ulaşmasına, bilgi getirilmesine neden izin veriyorsunuz artık.
Farkındaysanız, bir yazdığınızda ki duygularınızla, diğer yazdığınızda ki duygularınız,
birbirini tutmuyor, kendi içinizde cebelleşiyorsunuz.
Hala ağlıyor, üzülüyorsunuz ve kendiniz söylüyorsunuz yüreğe söz geçmediğini,
başka yazınızda da, sevgisine inanmıyorum, ben enayi miyim inanacağım ,filan
yazıyorsunuz, kendi içinizde gelip gidiyorsunuz, bu da normaldir heralde.
Ama size bunu yapmasına izin verdikçe, 12 sene önce düktüğünüz gözyaşlarını
dökmeye devam edeceksiniz, bakın yuvanıza, haberde almayın bu insandan.
Acı çekiyorsa çeksin, evleniyorsa evlensin, koskoca adam sevmediği biriyle
evlenmemesi gerektiğini bilemiyor mu, size ne?
İçiniz de birşeylerin kalmasına saygı duyarım, ama şu saatten sonra silin gitsin artık,
haber de almayın, kendi kendinizi üzmeyin. Herkes bir yol çizmiş artık.
tekrar yazdigin icin , inan tekrar uzuldum, ask kim yasamiyorki....sen kocana asik olup evlenmedinse,bunlari dusunmen belki normaldir... icimde hala var diyosun, bide enayi degilim diyosun... ne sin ozaman , ben anlamadim. gÜlmemin sebebiyse yazdiklarinin bana biseyler hatirlatmasiydi canim, orayi anlamamissin. farketmez ,onemli degil zaten. benim size anlatmaya calistigim, ilk duydugunuzda ''aman hakkinda hayirlisi, beni aglatmisti , oda cezasini bulmus ,iyi olmus '' deyip (ki buda aslinda tartisilir :) ) bidaha dusunmemeniz gerekti.
kocanizin size karsi saygisizca hareketlerinin nedenini bilemem tabi,fakat dayagi kabul gormenizde ayri bir aci, ailenizle sorunlardan dolayi galiba...cok gecmis olsun. sizi dahada uzmus olmak istemiyorum ama, bence esinize yonelseniz daha dogru olacak... (neden kendinizi dovmesine musade ediyorsunuzki)
Canim artik esim beni dovmuyor, cok mucadele ettim bu konuyla.. cok direttim hemen elini kaldirirdi bana? yollarda vururdu,tekme sallardi, cok cektim bu konuda.. Ama ben o durumlarda bile bu adami hic dusunmedim, aklimda yoktu ki, beynimde.. Ona bir yerde rastlayinca yuregim cok sizladi, icimde hala kalmis birseyler oldugunu anladim hepsi odur,sonra onun itiraflarini duydum,ogrendim.. Daha bir etki altinda kaldim.. cok acilar cektim,aglamaktan ne hallere dustum, kolay degildi. Yillar once ilk ve tek askim olan evliligi dusundugum adamdan boyle zamaninda soylemedigi seyleri duymak beni cok yaraladi, ve onunla evli olmayi ne kadar cok istedigim birinden duymak hemde yaraladi ister istemez beni..
Evet kocama tamamen mantigima uydugu icin evlendim..Ask evliligi degil..cok sevdim esimi,cunku o bana emek verdi,bana saygi duydu. Emek veren birini kim sevmez.. Ama digeri Ask`ti.. ondan boyle dusunuyorum belkide.. yasanmamislar herzaman guzel oluyor demekki.. Ama yinede ne olursa olsun iyiki evlenmemisim onunla..
Rabbim benim icin bunu hayirli etmis. saygim sonsuzdur Allahima..
insallah zamanla unutulmasada, acisi dinecektir eminim.. .Tsk.ederm sanada NIKITA ...
keske kocaniz hicbir zaman elini kaldirmamis olsaydi size..
kim hatirlamazki ilk gorustugu insani? kim unuturki ilk konustugunu asik olmuslugu?
buna saygim sonsuz...fakat siz malesef unutamamisim diyorsunuz? hislerinizin hala olmus olmasi tuhafima gitti, kac yil gecmis hemde. (sahsen mantik evliligi yapacagima hic evlenmem daha iyi , yapana saygiyla diyorum ama) tmm, insan bunlari duyunca o malum bir zamanlar sevmis oldugun insan icin uzulebilirisin, belki hala birini bulamadi diye, fakat sizinki biraz asiri olmus gibime geldi. ben olsam inanin acirim o kisiye , hicte dusunmem etmem, bu duyguyla yasamaya alismam lazim diyorsunuz, umarim bu duyguyu hic hissetmezsiniz , kocaniza hissedersiniz...( affedersinizde benim aklim almadigindan boyle diyorum, esimden baskasina ILK KONUSTUGUM insan olsa dahi bir his besleyemem, beslememisimdirde cok sukur, belki sizi o yuzden anlamakta zorlaniyorum,,,, haa acirim o ayri konu , DUYGUSALLIKLA ILGISI OLMAYAN BIR ACIMA OLUR, KI BUDA VICDANI BIR MESELEDIR)
kalbimde , kanimda her zerremde kocamin delisiyim ....baskasi nasil olabilir?? beni affedin.
mantik evliligi degilde, ask evliligi yapmis birinden anca boyle bir yorum alabilirsiniz tabi ,kusuruma bakmayin.
kalin saglicakla....