• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Neden??

Evlenmiyor zaten.. Nisanlisindan ayrilmis!!....
Bunda seninde etkin oldu diyor.. Hala birini severken, bir baskasini sevemiyorum diye yazmis bana..
Bu benide sok etti ...

insanoglu iste.. pismanliklar ve keskelerle dolu bir hayat ..
Allah herseyin hayirlisini yapsin ...

itibar edilecek laflar değil bunlar olsaydı yıllar önce evliliğe bağlanan bi sonuç ortaya çıkardı TEK NEDENİ VAR : BEN MUTLU OLAMADIM BULAMADIM MUTLULUĞU SENDE BULMA diye KAFA KARIŞTIRIYOR aklınca zeki sanıyor kendini dinlemeye bile değmez

bir kadının evli olduğunu bile bile böyle söyleyen bir erkeğin samimiyetinden zaten şüphe edilir.ben duygularda samimiyet aramam bu durumda.karşı tarafın bu kadar küçülmesine üzülürüm sadece

bence sizdeki ateş hala küllenmemiş.o da sizin ona olan zaafınız hala devam edip etmediğini kontrol ediyor.büyük ihtimal 12 sene önce de ipler onun elindeydi şimdi de hala acaba elimdemi diye çekiyor ve ucunda sizi de çekerse yazık olur yuvanıza çünkü eminimki çeker ve sonra tatmin olduktan sonra bırakır.çünkü o kadar çok sevseydi bırakmazdı zamanında ne olursa olsun.

bence sizdeki ateş hala küllenmemiş.o da sizin ona olan zaafınız hala devam edip etmediğini kontrol ediyor.büyük ihtimal 12 sene önce de ipler onun elindeydi şimdi de hala acaba elimdemi diye çekiyor ve ucunda sizi de çekerse yazık olur yuvanıza çünkü eminimki çeker ve sonra tatmin olduktan sonra bırakır.çünkü o kadar çok sevseydi bırakmazdı zamanında ne olursa olsun.

Haklisin Arkadasim..
Evet bende küllenmemiş.bir sevgi var bunu inkar edemem.. Hem bu benim elimde degil...
Bu sevgi yurekte duruyorsa hala durmus demek ki.. Belkide yasanilmadigindan hala duruyor..Yasanilsaydi belkide durmazdi..Belkide ondan bana bu kadar temiz,masum geliyor..

O insana gelince cok haklisin..ipleri kendi elinde saniyor,aklinca benimle oynadigini saniyor. Eminim boyle dusunuyor.. Biliyor benim yuregimin ne kadar saf,temiz ve merhametli oldugunu CANI SIKILDIKCA bana bulasiyor aklin sira..

Beni sevdigine zaten zerre kadar inanmiyorum!!... inansan ne olucak sanki, sen evlisin diyenleri duyar gibiyim.. oyle demeyin benim o adamla yillar oncesinden bir hesabim vardi..Onun beni hala sevdigini,hemde deli gibi aci cektigini bilmek beni cok mutlu ederdi,cunku kaybetti beni derdine yansin derdim!!.. Ama bunu bile diyemiyorum,cunku zaten ben onun sozlerine itibar etmiyorum ve inanmiyorumda..O inatla seni hala cok seviyorum,sana olan askim hala icimde,kimseyi sevemedim,sevemiyorum,nisani bile attim senin etkin cok bunda(seni sevmemin etkisi) diyordu ama ben inanmadim..

HAKLISINIZ COK SEVSEYDI BENIM ICIN MUCADELE EDERDI.. BENI BIRAKMAZDI AVUCLARINDAN..

Herkese cok tsk. ederim.. yorumlar icin sagolun..
sevgiler..

Umurumda olmazdı ve asla inanmazdım ben.
Madem o kadar seviyormuş, zamanında neden ardında duramamış.
O zamanlar arkasında duramazlar, sonradan dank eder.
Ayrıca evli birine bunları söylemesi ayıp.
Bu kadar seviyormuş aklı neredeymiş.
Geçmiş ola.
Şimdi kimle evleniyorsa evlensin, zerre üzülmezdim ben.

haklısın bende arkamda durmayan ama seni seviyorum diyen adamı bıraktım ondan bana hayır gelmez şuan evlenmek üzereyim ve çook mutluyum çünkü yanımda beni gerçekten seven ve onu aldatmadığım sürece beni asla bırakmıcak bir adam var adam gibi adam! ben inanmıyorum 12 sene sonramı sevdiğini anlamış bir tarafınla gül geç ayıp ya ayıp alsanaalsanasmile

haklısın bende arkamda durmayan ama seni seviyorum diyen adamı bıraktım ondan bana hayır gelmez şuan evlenmek üzereyim ve çook mutluyum çünkü yanımda beni gerçekten seven ve onu aldatmadığım sürece beni asla bırakmıcak bir adam var adam gibi adam! ben inanmıyorum 12 sene sonramı sevdiğini anlamış bir tarafınla gül geç ayıp ya ayıp alsanaalsanasmile

Arkadasim 12 senedir biz birbirimizden kopmustuk bilmiyorduk birbirimizin nerde oldugunu,yillar sonra gorunce birbirimizi etkilendi o da ben de.. insanin icinde kapanmayan yaralar olabilir,sevmis de olabilir, hala seviyor da olabilir saygi duyarim ...

Ama ne yazik ki, elden birsey gelmez.. insani en cok acitanda budur..
zaten Ask varsa bir gonulde, hele ki kavusamadiginsa izi kaliyor ..icindeki bosluk ne olursa olsun dolamiyor.. bunu birebir yasiyorum bu boslugu.. Elde olmayan birsey..Ayiplamam da kimseyi .. Yurege laf anlatmak zordur ... Zaten o da cok pisman hemde kendi dedi :

"Kopekler gibi pismanim ve kopekler gibi ACI Cekiyorum .."

Beni uzen ise bunun yeri farkina varmasidir.. keske zamaninda bilseydi yanindaki sevgi dolu yuregi..Kahretsin ki, bu yurek de sevmis,unutamiyor.. Ama bu sevgi icimde kalmak zorunda,ne olursa olsun...ne kadar gozumden yas da gelse dusundukce,icim sizlasada, onu hissetsemde icimde kalmak zorunda.. Bana yakismaz cunku!....

Sanada Mutluluklar dilerim arkadasim ... Hersey gonlunce olsun insallah ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasim 12 senedir biz birbirimizden kopmustuk bilmiyorduk birbirimizin nerde oldugunu,yillar sonra gorunce birbirimizi etkilendi o da ben de.. insanin icinde kapanmayan yaralar olabilir,sevmis de olabilir, hala seviyor da olabilir saygi duyarim ...

Ama ne yazik ki, elden birsey gelmez.. insani en cok acitanda budur..
zaten Ask varsa bir gonulde, hele ki kavusamadiginsa izi kaliyor ..icindeki bosluk ne olursa olsun dolamiyor.. bunu birebir yasiyorum bu boslugu.. Elde olmayan birsey..Ayiplamam da kimseyi .. Yurege laf anlatmak zordur ... Zaten o da cok pisman hemde kendi dedi :

"Kopekler gibi pismanim ve kopekler gibi ACI Cekiyorum .."

Beni uzen ise bunun yeri farkina varmasidir.. keske zamaninda bilseydi yanindaki sevgi dolu yuregi..Kahretsin ki, bu yurek de sevmis,unutamiyor.. Ama bu sevgi icimde kalmak zorunda,ne olursa olsun...ne kadar gozumden yas da gelse dusundukce,icim sizlasada, onu hissetsemde icimde kalmak zorunda.. Bana yakismaz cunku!....

Sanada Mutluluklar dilerim arkadasim ... Hersey gonlunce olsun insallah ...

KESKE BUNLARI HISSETMEMIS OLAYDINIZ.... EMINIM KOCANIZI COK SEVIYORSUNUZDUR...FAKAT BUNLARI DEMENIZ COK ACI KANIMCA.
KIM ESINDEN EVVEL BASKASIYLA KONUSMUYORKI?? FAKAT OLANLARI ORDA BIRAKMAK LAZIM, PISMANLIK DUYMAMANIZI BEKLERDIM, UNUTMUS OLMANIZ EN DOGRUSUYDU,
YAZIYI OKDUGUMDA BISEYLER HATIRLATTI BANA,(BIRAZDA GULDUM HAKKINIZI HELAL EDIN kaydirigubbakcemile3 ) BELKI DEDIM MUTLULUGUNUZU KISKANMIS BIRILERI SIZE SOYLEDIKLERINI TASIMISTIR ( KIMBILIR, BELKI DEMEMISTIR KENDISI) INANMAMANIZI ONERECEKTIM, SAHSEN HIC PRIM VERMEZDIM.
TMM, BELKI ILK DUYDUGUMDA HANI ACABA GERCEKMI ? NEDEN DEDI DIYE DUSUNMUSTE OLURDUM FAKAT NOKTAYI KOYARDIM, GIDER BIDE DUA EDERDIMKI SAYESINDE KOCAMLA EVLENDIM DIYE.
BENCE HIC AKLINIZI BULANDIRTMAYIN, kaydirigubbakcemile4

KESKE BUNLARI HISSETMEMIS OLAYDINIZ.... EMINIM KOCANIZI COK SEVIYORSUNUZDUR...FAKAT BUNLARI DEMENIZ COK ACI KANIMCA.
KIM ESINDEN EVVEL BASKASIYLA KONUSMUYORKI?? FAKAT OLANLARI ORDA BIRAKMAK LAZIM, PISMANLIK DUYMAMANIZI BEKLERDIM, UNUTMUS OLMANIZ EN DOGRUSUYDU,
YAZIYI OKDUGUMDA BISEYLER HATIRLATTI BANA,(BIRAZDA GULDUM HAKKINIZI HELAL EDIN kaydirigubbakcemile3 ) BELKI DEDIM MUTLULUGUNUZU KISKANMIS BIRILERI SIZE SOYLEDIKLERINI TASIMISTIR ( KIMBILIR, BELKI DEMEMISTIR KENDISI) INANMAMANIZI ONERECEKTIM, SAHSEN HIC PRIM VERMEZDIM.
TMM, BELKI ILK DUYDUGUMDA HANI ACABA GERCEKMI ? NEDEN DEDI DIYE DUSUNMUSTE OLURDUM FAKAT NOKTAYI KOYARDIM, GIDER BIDE DUA EDERDIMKI SAYESINDE KOCAMLA EVLENDIM DIYE.
BENCE HIC AKLINIZI BULANDIRTMAYIN, kaydirigubbakcemile4

Arkadasim istedigin kadar gulebilirsin,sorun degil..Basa gelmeyince anlasilmiyor.
Benim o adamla aramda illaki birseyler olmasina,yasanmasina gerek yok..
Bazi seyler unutulmuyor olabilir,ne yapalim insanin elinde mi bu ?
Sen nokta koyabilirsin,baska biri..
Ama sen ben degilsin, bende sen degilim..
herkes farkli karakterde herkesin yuregi ayni degil.. Benim yuregim boyle..
Ben cok sevmissem unutmam,hala benim icin degerlidir..Bana ne yapmis olursa olsun..
Beni mutsuz etti evet bu laflari duydum,cok yaralandim,acidi yuregim..
Bende istemezdim bu hisleri yasamayi hemde evliyken.. Ama kaderimde bunuda gorecekmisim.. Bu da benim imtihanim..Onemli olan bu imtihanin karsisinda yanlis yola sapmamak...Bana onca aci cektirmis olmasina ragmen ben yinede ona beddua etmiyorum..O beni aglatmadi,benim yuregimdeki masum ve tertemiz kalmis sevgi kirildi,incindi o kadar.. Bunun onla da alakasi yok ..

Bu benim yuregimdeki bana ait olan sevgiyle benim hesaplasmam..Bunun ne esimle,ne bir baskasiyla alakasi var.. Tamamen psikolojik,duygusal bir travma oldu bende..Ama eminim gecicektir.. ilk ask,ilk sevdam olmasi belkide beni bu kadar derinden uzdu..

ondan sonra kimseyi ne sevdim,nede ciktim ,konustum..Esime sigindim ve onunla evlendim..

MUSADE EDINDE BU KADARCIK DA YUREGIMIN UZULME HAKKI OLSUN !
ONUNE GELEN ADAMLA CIKIP TOZMADIM BEN BEKARKEN..ADAM GIBI BIR KISIYI COK SEVDIM,ASIK OLMUSTUM.. AMA O DA NASIP OLMADI.. ADAMIN YUREGINDE BIR IZ KALIYOR ISTE ... SIZ NE DERSENIZ DEYIN, DEMEKKI YA COK SEVDIGINIZ ADAMLARLA EVLISINIZ DE DOKUNMUYOR YADA HIC SEVMEMISSINIZ !!....

Esim iyi insandir ama onunda eksi yanlari var..
mesela yillarca ondan darp gordum,cok dovmustur beni,kirmistir kalbimi..Hemde ailesi yuzunden,ailesine laf anlatamaz, hincini benden alirdi.. Kalbim ona da KIRIK..

Bu dunyada zaten Bir Allahim, birde 3 cocuguma guveniyorum.. Gerisi YALAN ...

Herkes herkesle ayni dusunecek diye bir kanun yok .. Bana katilmayanda olabilir konunun basindan beri, ama kimse kimsenin ne cektigini bilemez ... sagolun varolun yorumlar icin ..

Aklimi bulandirmiyorum arkadasim..
O ne kadar cevremde dolanip dursada artik beni uzmesine ve beni aglatmasina izin vermem...
Gitsin kendine eglenecek,dalga gececek bir baska ENAYI bulsun..
sanki ben farkinda degil miyim..Benimle resmen egleniyor..

Ortada gercekten bir sevgi varsa, o da benim genclik yillarimdan kalma masum,kirlenmemis asktir ..Baska gercek yok.. karsimdaki adamin kac paralik oldugunu bende cozdum zaten ..

iyiki de kavusmamisim, olmamis benim esim..
Beni simdiden boyle aglatan,uzen,yaralayan adam kimbilir evli olsaydik bana neler ederdi.. Biz kadinlar boyleyiz cok duygusaliz,etkileniyoruz..

O benim sevgimin yuceligini ve de guzelligini hak etmiyor..Doktogum gozyaslarinin hesabini ben Allahima birakiyorum..O bilir herseyin en guzelini..
Allahim benim duygularima hakim olmama yardim etsin ve beni asla yanlis yollara saptirmasin..ve bana guc versin tek dilegim budur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz.
Size ulaşmasına, bilgi getirilmesine neden izin veriyorsunuz artık.
Farkındaysanız, bir yazdığınızda ki duygularınızla, diğer yazdığınızda ki duygularınız,
birbirini tutmuyor, kendi içinizde cebelleşiyorsunuz.
Hala ağlıyor, üzülüyorsunuz ve kendiniz söylüyorsunuz yüreğe söz geçmediğini,
başka yazınızda da, sevgisine inanmıyorum, ben enayi miyim inanacağım ,filan
yazıyorsunuz, kendi içinizde gelip gidiyorsunuz, bu da normaldir heralde.
Ama size bunu yapmasına izin verdikçe, 12 sene önce düktüğünüz gözyaşlarını
dökmeye devam edeceksiniz, bakın yuvanıza, haberde almayın bu insandan.
Acı çekiyorsa çeksin, evleniyorsa evlensin, koskoca adam sevmediği biriyle
evlenmemesi gerektiğini bilemiyor mu, size ne?
İçiniz de birşeylerin kalmasına saygı duyarım, ama şu saatten sonra silin gitsin artık,
haber de almayın, kendi kendinizi üzmeyin. Herkes bir yol çizmiş artık.

Başkalarının dediğine kulak asıpta kafanı karıştırma...
Olan olmuş... Sen evlenmişsin artık.. Eski sevgilinin dediklerini değilde Aileni düşün...

tekrar yazdigin icin , inan tekrar uzuldum, ask kim yasamiyorki....sen kocana asik olup evlenmedinse,bunlari dusunmen belki normaldir... icimde hala var diyosun, bide enayi degilim diyosun... ne sin ozaman , ben anlamadim. gÜlmemin sebebiyse yazdiklarinin bana biseyler hatirlatmasiydi canim, orayi anlamamissin. farketmez ,onemli degil zaten. benim size anlatmaya calistigim, ilk duydugunuzda ''aman hakkinda hayirlisi, beni aglatmisti , oda cezasini bulmus ,iyi olmus '' deyip (ki buda aslinda tartisilir :) ) bidaha dusunmemeniz gerekti.
kocanizin size karsi saygisizca hareketlerinin nedenini bilemem tabi,fakat dayagi kabul gormenizde ayri bir aci, ailenizle sorunlardan dolayi galiba...cok gecmis olsun. sizi dahada uzmus olmak istemiyorum ama, bence esinize yonelseniz daha dogru olacak... (neden kendinizi dovmesine musade ediyorsunuzki)

Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz.
Size ulaşmasına, bilgi getirilmesine neden izin veriyorsunuz artık.
Farkındaysanız, bir yazdığınızda ki duygularınızla, diğer yazdığınızda ki duygularınız,
birbirini tutmuyor, kendi içinizde cebelleşiyorsunuz.
Hala ağlıyor, üzülüyorsunuz ve kendiniz söylüyorsunuz yüreğe söz geçmediğini,
başka yazınızda da, sevgisine inanmıyorum, ben enayi miyim inanacağım ,filan
yazıyorsunuz, kendi içinizde gelip gidiyorsunuz, bu da normaldir heralde.
Ama size bunu yapmasına izin verdikçe, 12 sene önce düktüğünüz gözyaşlarını
dökmeye devam edeceksiniz, bakın yuvanıza, haberde almayın bu insandan.
Acı çekiyorsa çeksin, evleniyorsa evlensin, koskoca adam sevmediği biriyle
evlenmemesi gerektiğini bilemiyor mu, size ne?
İçiniz de birşeylerin kalmasına saygı duyarım, ama şu saatten sonra silin gitsin artık,
haber de almayın, kendi kendinizi üzmeyin. Herkes bir yol çizmiş artık.

Evet arkadasim cok gel gitler yasiyorum..Bu gelgitlerin nedeni ise o insana guvenemedigimden...inanin kalbimde resmen hissediyorum beni dusundugunu, elimde degil his bu hissettiriyor resmen.. Bazen kalbime derin bir aci giriyor sonra cikiyor.. Bende anlamadim ondan boyle dusunuyordum..

Ama artik bana ulasmasi cok zor.. kesinlikle bana ulasmasina izin vermiyecegim..
Aci cekiyorsa ceksin.. ben zamaninda az cekmemistim aci simdide o ceksin ...
Tsk. ederim beni anladigin icin, evet icimde var bazi seyler kalmis ne yazik ki..
keske kalmamis olsaydi ama kalmis... bu benim elimde degil hak verirsiniz ki, yurek bu sevmisse sevmis iste.. unutamiorumda.. insallah zamanla alisirim...

hakikaten cok zor birsey bu durumu yasamak, yasamayan bilemez..
bende istemezdim bunlari yasamayi ama belkide bir seyin bedelini oduyorum kim bilir?
yada bu benim hayattaki imtihanim.. herneyse Allah daha beterinden korusun.. Bu yurek acisi cok zor ama bunada dayanirim ben.. Yeter ki rabbim baska acilar vermesin ...

sagolun

tekrar yazdigin icin , inan tekrar uzuldum, ask kim yasamiyorki....sen kocana asik olup evlenmedinse,bunlari dusunmen belki normaldir... icimde hala var diyosun, bide enayi degilim diyosun... ne sin ozaman , ben anlamadim. gÜlmemin sebebiyse yazdiklarinin bana biseyler hatirlatmasiydi canim, orayi anlamamissin. farketmez ,onemli degil zaten. benim size anlatmaya calistigim, ilk duydugunuzda ''aman hakkinda hayirlisi, beni aglatmisti , oda cezasini bulmus ,iyi olmus '' deyip (ki buda aslinda tartisilir :) ) bidaha dusunmemeniz gerekti.
kocanizin size karsi saygisizca hareketlerinin nedenini bilemem tabi,fakat dayagi kabul gormenizde ayri bir aci, ailenizle sorunlardan dolayi galiba...cok gecmis olsun. sizi dahada uzmus olmak istemiyorum ama, bence esinize yonelseniz daha dogru olacak... (neden kendinizi dovmesine musade ediyorsunuzki)

Canim artik esim beni dovmuyor, cok mucadele ettim bu konuyla.. cok direttim hemen elini kaldirirdi bana? yollarda vururdu,tekme sallardi, cok cektim bu konuda.. Ama ben o durumlarda bile bu adami hic dusunmedim, aklimda yoktu ki, beynimde.. Ona bir yerde rastlayinca yuregim cok sizladi, icimde hala kalmis birseyler oldugunu anladim hepsi odur,sonra onun itiraflarini duydum,ogrendim.. Daha bir etki altinda kaldim.. cok acilar cektim,aglamaktan ne hallere dustum, kolay degildi. Yillar once ilk ve tek askim olan evliligi dusundugum adamdan boyle zamaninda soylemedigi seyleri duymak beni cok yaraladi, ve onunla evli olmayi ne kadar cok istedigim birinden duymak hemde yaraladi ister istemez beni..

Evet kocama tamamen mantigima uydugu icin evlendim..Ask evliligi degil..cok sevdim esimi,cunku o bana emek verdi,bana saygi duydu. Emek veren birini kim sevmez.. Ama digeri Ask`ti.. ondan boyle dusunuyorum belkide.. yasanmamislar herzaman guzel oluyor demekki.. Ama yinede ne olursa olsun iyiki evlenmemisim onunla..
Rabbim benim icin bunu hayirli etmis. saygim sonsuzdur Allahima..

insallah zamanla unutulmasada, acisi dinecektir eminim.. .Tsk.ederm sanada NIKITA ...

Canim artik esim beni dovmuyor, cok mucadele ettim bu konuyla.. cok direttim hemen elini kaldirirdi bana? yollarda vururdu,tekme sallardi, cok cektim bu konuda.. Ama ben o durumlarda bile bu adami hic dusunmedim, aklimda yoktu ki, beynimde.. Ona bir yerde rastlayinca yuregim cok sizladi, icimde hala kalmis birseyler oldugunu anladim hepsi odur,sonra onun itiraflarini duydum,ogrendim.. Daha bir etki altinda kaldim.. cok acilar cektim,aglamaktan ne hallere dustum, kolay degildi. Yillar once ilk ve tek askim olan evliligi dusundugum adamdan boyle zamaninda soylemedigi seyleri duymak beni cok yaraladi, ve onunla evli olmayi ne kadar cok istedigim birinden duymak hemde yaraladi ister istemez beni..

Evet kocama tamamen mantigima uydugu icin evlendim..Ask evliligi degil..cok sevdim esimi,cunku o bana emek verdi,bana saygi duydu. Emek veren birini kim sevmez.. Ama digeri Ask`ti.. ondan boyle dusunuyorum belkide.. yasanmamislar herzaman guzel oluyor demekki.. Ama yinede ne olursa olsun iyiki evlenmemisim onunla..
Rabbim benim icin bunu hayirli etmis. saygim sonsuzdur Allahima..

insallah zamanla unutulmasada, acisi dinecektir eminim.. .Tsk.ederm sanada NIKITA ...

keske kocaniz hicbir zaman elini kaldirmamis olsaydi size..
kim hatirlamazki ilk gorustugu insani? kim unuturki ilk konustugunu asik olmuslugu?
buna saygim sonsuz...fakat siz malesef unutamamisim diyorsunuz? hislerinizin hala olmus olmasi tuhafima gitti, kac yil gecmis hemde. (sahsen mantik evliligi yapacagima hic evlenmem daha iyi , yapana saygiyla diyorum ama) tmm, insan bunlari duyunca o malum bir zamanlar sevmis oldugun insan icin uzulebilirisin, belki hala birini bulamadi diye, fakat sizinki biraz asiri olmus gibime geldi. ben olsam inanin acirim o kisiye , hicte dusunmem etmem, bu duyguyla yasamaya alismam lazim diyorsunuz, umarim bu duyguyu hic hissetmezsiniz , kocaniza hissedersiniz...( affedersinizde benim aklim almadigindan boyle diyorum, esimden baskasina ILK KONUSTUGUM insan olsa dahi bir his besleyemem, beslememisimdirde cok sukur, belki sizi o yuzden anlamakta zorlaniyorum,,,, haa acirim o ayri konu , DUYGUSALLIKLA ILGISI OLMAYAN BIR ACIMA OLUR, KI BUDA VICDANI BIR MESELEDIR)
kalbimde , kanimda her zerremde kocamin delisiyim ....baskasi nasil olabilir?? beni affedin.
mantik evliligi degilde, ask evliligi yapmis birinden anca boyle bir yorum alabilirsiniz tabi ,kusuruma bakmayin.

kalin saglicakla....

keske kocaniz hicbir zaman elini kaldirmamis olsaydi size..
kim hatirlamazki ilk gorustugu insani? kim unuturki ilk konustugunu asik olmuslugu?
buna saygim sonsuz...fakat siz malesef unutamamisim diyorsunuz? hislerinizin hala olmus olmasi tuhafima gitti, kac yil gecmis hemde. (sahsen mantik evliligi yapacagima hic evlenmem daha iyi , yapana saygiyla diyorum ama) tmm, insan bunlari duyunca o malum bir zamanlar sevmis oldugun insan icin uzulebilirisin, belki hala birini bulamadi diye, fakat sizinki biraz asiri olmus gibime geldi. ben olsam inanin acirim o kisiye , hicte dusunmem etmem, bu duyguyla yasamaya alismam lazim diyorsunuz, umarim bu duyguyu hic hissetmezsiniz , kocaniza hissedersiniz...( affedersinizde benim aklim almadigindan boyle diyorum, esimden baskasina ILK KONUSTUGUM insan olsa dahi bir his besleyemem, beslememisimdirde cok sukur, belki sizi o yuzden anlamakta zorlaniyorum,,,, haa acirim o ayri konu , DUYGUSALLIKLA ILGISI OLMAYAN BIR ACIMA OLUR, KI BUDA VICDANI BIR MESELEDIR)
kalbimde , kanimda her zerremde kocamin delisiyim ....baskasi nasil olabilir?? beni affedin.
mantik evliligi degilde, ask evliligi yapmis birinden anca boyle bir yorum alabilirsiniz tabi ,kusuruma bakmayin.

kalin saglicakla....

Sevgili Arkadasim,
Ask kavusulmayinca unutulmuyor ne yazik ki.. Benim durumumda olan nice insanlar var.. Zaten kendinde demissin son satirinda, ben ask evliligi yaptim diyorsun,ne mutlu sana ILK GORUSTE asik oldugun adamla evliysen tabiki beni anlayamazsin, hala icimde kalmis olmasini hazmedememen normal, saygi duyarim..cunku sen yasamadigin icin belkide boyle dusunuyorsun ... Ama yinede beni anlayisla karsiladigin icin tsk. ederim .. sagol..

Bende esimi cok seviyorum onun icin herseyi yaparim,gozumu bile kirpmam..
Ama ilk ask bambaska birsey.. Heleki birde kavusamamissan..

Umarim bende bu hisleri atarim kalbimden.. Allah alsin bu sevgiyi benden insallah.
Hep dua ediyorum belki inanmazsin ama.. Gercekler bu...

saygilarim ve sevgilerimle...

Back
X