Sizce neden?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gercekten-hazir-degilmi-bir-iliskiye.794168/

Eski konumdan hatırlarsınız belki. Hazır değilim deyip eskisi gibi yakın davranmamaya başlamıştı. Sonra tamamiyle kestim ilişkimi 2 ay oldu sanırım görüşmeyeli. Bu sabah Günaydın diye mesaj attı. Artık biseylerden emin olduğunu ve yarım kalan şeyi tamamlamak istediğini söyledi. Benim güvenim kalmadığını söyledim . Haksızlık yaptığını düşünme sonra dedi. Arayacağım seni konuşalım dedi görüşmek istedi . Görüşmedimde onunla olmasını çok istemiştim aslında suan nasıl davranacagimi ne yapacağımı bilmiyorum . Başka birisi vardida o an olmayınca bana mı geri dönmek istedi sizce öf kafam çok k

Son düzenleyen: Moderatör:
Olablüğ, her şey olablüğ.
İhtimaller denizi adeta.
Ama tabi, sendeki illetin adı 'gurur', barizce. Sana neden döndüğünü başlamadan anlayamayacaksın muhtmelen.

Yeniden görüşmek isterse kendi belirlediğin bir gün buluş. Yaptığı davranışlardan ötürü güveninin olmadığını ve bir ilişkide güvene değer verdiğini anlat. Nasıl bir ilişki istediğinide uzun uzun anlatıp seninle bunları yaşayamayacağımı anladım de... Üstelerse düşünmek istiyorum de ve evine dön... Sonraki günlerde sana karşı olan davranışlarına bak... Eğer uygun görüyorsan yeniden başlarsın ama ilgisiz ol, sanki senin onu kabul etmen onun için lutufmuş gibi...

Tabii eğer birşeyler hissediyorsan hala, yoksa inan bana uğraşmaya değmez.

Yeniden görüşmek isterse kendi belirlediğin bir gün buluş. Yaptığı davranışlardan ötürü güveninin olmadığını ve bir ilişkide güvene değer verdiğini anlat. Nasıl bir ilişki istediğinide uzun uzun anlatıp seninle bunları yaşayamayacağımı anladım de... Üstelerse düşünmek istiyorum de ve evine dön... Sonraki günlerde sana karşı olan davranışlarına bak... Eğer uygun görüyorsan yeniden başlarsın ama ilgisiz ol, sanki senin onu kabul etmen onun için lutufmuş gibi...

Tabii eğer birşeyler hissediyorsan hala, yoksa inan bana uğraşmaya değmez.

Istiyorum açıkçası çünkü normalde doğru düzgün bir çocuktu böyle saçma sapan şeyler yapmasaydi

Ileride keske diyecegine oturup konusmakta fayda var samimi gelirse sende istiyorsan devam edersin agirligini koy bastan icindekileri soyle

Enson öğle arasında bana bir soru sordu bende buna cevap vermek istemiyorum dedim . Oda yemeklerimizi yiyelim müsait olduğunda konuşalım dedi. Sonra ses çıkmadı kendisinden benden bir mesaj mı bekliyor benim mi suan mesaj atmam lazım yoksa onun atmasını mı beklemeliyim

Kızlar haftasonu görüşelim konuşalım yüzyüze dedim seminer var dedi haftaiçi görüşelim dedi cuma günü ondan beri hiç yazmadi ama whatsapta online sürekli neden yazmıyor sizce haftaiçi ararmi dersiniz ya öf ne güzel unutmuştm yine aklımı bulandirdi sürekli whatsapta online mı diye bakıyorum gördükçe canım daha çok sıkılıyor biraz sabirisizm sanırım haftaiçi kim bilir ne zaman görüşelim diyecek . Sürekli whatsapta kimle konuşuyor olabilir ki:KK43:(((

X