Sizce Nişan Yapmalı mıyız?

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kızlar Meraba.

5 yıllık bi ilişkim var yaşım 21. :nazar: Erkek arkadaşım henüz askere gitmedi.

2012 mayıs gibi gidecek. Ama ailemle tanışmak istiyor. Ben onun ailesiyle geçen yıldan beri tanışıyorum. :16:

Çevremde akrabalardan vs beni isteyenler var. Buna dur demek için tanışmak istiyor ailemle.

Benim sormak istediğim nişan yada söz yapmak için henüz erken değil mi?

Kendi başımıza bi ilişkiyi yürütmek zaten yeterince zor.

Bi de işin içine aileler girince daha kötü olur gibi düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum.

Çünkü 1 yıl askere gitmesi 1 yıl askerlik 1 yıls askerden sonra hazırlık vs.

3 yıl gibi bi süre nişanlı / sözlü kalınılcak. Siz ne diyorsunuz bu konuda

Son düzenleme:
Canım bana kalırsada çok erken.. 1 yıl sonra askere gidicek diyorsun. Çok uzun bir süre var önünüzde ve işin içinde aileler olunca iş daha zora biner.. eğer bu denli çok istiyorsa belki seneye askerlikten önce yapmanız sizin için daha iyi olur.. Mutluluklar tatlım

canım sözü nişanı bukadar uzatmak iyi değil derler bence hiç gereği yok askerden gelsin işini eline alsın öle nişanlanın en mantıklısı bu ...sabır gerekio sadece

Duygum
21 yas nisan ya da evlilik konularinda karar vermek icin cok erken bir yas. Tabiki ailenle tanistir. Aileler arasinda bir soz yapilabilir. Erkek arkadasinin askerligi de varmis hem. Bu surede ailesinide iyice tanimis olursun.

Kızlar Meraba.

2012 mayıs gibi gidecek. Ama ailemle tanışmak istiyor. Ben onun ailesiyle geçen yıldan beri tanışıyorum. :16:

Çevremde akrabalardan vs beni isteyenler var. Buna dur demek için tanışmak istiyor ailemle.

Bi de işin içine aileler girince daha kötü olur gibi düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum.

Kesinlikle düşünme bile askere gidip gelsin bi önce bakalım. Senin yaşın hani normal sayılır evlilik düşünmek için ama erkek arkadaşının yaşı böyle şeylere çok çok erken bi erkeğin her zaman daha olgun olması lazım askerden önce nişanlanmak istemesinide çocukluğuna bağlıyorum ben :S Fikrim böyle bişeye kalkışmamandır tabi hayat senin cnm.

haklsınız bende sizin gibi düşünüyorum ama konuyu erkek arkadaşıma aktarınca o böyle düşünmediğini çevresinde 5 yıldır nişanlı insanların var olduğunu söylüyor. ya bide ben bişeye kızdım o yüzden nişanı düğünü ertelemek istiyorum.

bu yıl askere gidebilirdi sudan sebeplerle gitmedi. Bidaki yıla erteledi. bu yüzden ertelemek istiyprum o da bunun farkında sanırım üstüme geliyo bu konu yüzünden

haklsınız bende sizin gibi düşünüyorum ama konuyu erkek arkadaşıma aktarınca o böyle düşünmediğini çevresinde 5 yıldır nişanlı insanların var olduğunu söylüyor. ya bide ben bişeye kızdım o yüzden nişanı düğünü ertelemek istiyorum.

bu yıl askere gidebilirdi sudan sebeplerle gitmedi. Bidaki yıla erteledi. bu yüzden ertelemek istiyprum o da bunun farkında sanırım üstüme geliyo bu konu yüzünden

neye kızdın canım

5 yıl nişanlı olunca insanın başı göğemi eriyor anlamadım ki. Madem çok nişanlanmak istiyodu o zaman askerliğini ertelemeyip gitseydi de gelseydi bi an önce ne diye erteledi ki. Sen bence hiç kanma bu sözlerine o bi askerliğe gitsinde aklı başına gelsin :D o daha büyümemiş :D

ee zaten cok erken... askerden önce de böle seyleri düşünmenizi tavsiye etmem.. hersey flört dönemindeki gibi olmuor aileler işin içine girince; ilişkinin rengi değişio....
Bazenn Kapkara Bazen Beyaz...

Sevgiler...:70:

Ben de henüz erken diye düşünüyorum.
Aileler işin içine girince ister istemez ilişki yön değiştiriyor,sorumluluklar artıyor.
Erkek arkadaşınız burda yokken bu sorumlulukları tek başına yüklenmeye çalışmak
ağır gelebilir.Zaten güzel bir ilişkiyse biraz daha beklenebilir bence..

Ben de öyle düşünüyorum. Nişanlandıktan sonra yürütmek daha zor olacak. Çünkü ben nişanlılık olayını pek uzatma taraftarı değilim. Herşey bikaç ay içersinde olsun bitsin istiyorum. Öbür türlü çok zor geliyor.
neye kızdın canım

askere gitmemek için türlü türlü bahaneler üretti buna çokkızdım. Gitseydi şimdi 4 aylık asker olcaktı. Ona çok kızdım. Şimdide keşke gitseydim diyor. Daha çok kızıyorum.:47:

Erken daha benim erkek arkadaşımda bu mayısta askere gidecek aynı mahalledeyiz dün akşam oda dedi anneleri en azından tanıştıralım kabul etmedim erken daha sonuçta.Nişan için uzun bir süreç olur sizinki hele aileler devreye giriyormu baya problem çıkar en iyisimi askerliğini yapsın gelsin işini kursun aileler ondan sonra tanışır.

Kızlar Meraba.

sen kendin anlatıp kendin cevaplamışsın aslında..yazdıklarında saklı cevabın..kendi fikrimi demek istiyorum;askerlik varken evliliğe kalkışma..birde erkek arkadaşın gelenlere dur demek için değil sadece seni sevdiği istediği için acele edecekse etmeli..bence acele etme bu yüzden..istemeden istemeye fark var..o askerdeyken sen birine kaçaçak yada ona boynuz takacak değilsin ya sonuçta beklesin..güveni tam olmalı sana..kendin demişsin kendi başımıza zaten zor diye yani bu herkese göre değil demekki sana yük olmuş zor gelmiş ee bu durumda demekki evlilik daha zorlayacak seni ondan bekleyin derim..olacağı varsada olur zaten derler ya ama zamanı var herşeyin..evlilikte güllük gülistenlık olmucak herşey sonuçta imdi zorlanmışsın o seni sıkabilir..yaşına lafım yok çünkü ben bi yerde daha dedim ne 18 yaşındakiler var 30lulara taş çıkarır die..akıl yaşta değil başta..ondan ne zaman kendine özellikle bu konuda güven gelecek sana işte nişanlan o zaman derim..

aklıma geldi bu arada ya şu erkeklerin askere gideceği zaman neden paçaları tutuşur gibi yok ananla tanışayım,yok sözlenelim en azından diyorlar anlamıyorum..git askerlğini bitir sonra adam gibi çık kızın ailesinin karşısına yani..kimse kaçmıyor ya..bence kendine olan güvensizliklerinden..yoksa sevdiğinden deil sırf..bence bunu yaşayanlar acele etmemeli..paldır küldür yaşanmaz herşey..başkasına kaptırırım diye paçaları tutuşuor..sonra boşanmak için sır bekleniyo(kimileri) yani..acele edilmemeli..bi kız okucam dediğinde evlenince nasıl demeyi biliyolar açıktan okursun evlenince diye sizde deyin askerden sonra diye işte..

aklıma geldi bu arada ya şu erkeklerin askere gideceği zaman neden paçaları tutuşur gibi yok ananla tanışayım,yok sözlenelim en azından diyorlar anlamıyorum..git askerlğini bitir sonra adam gibi çık kızın ailesinin karşısına yani..kimse kaçmıyor ya..bence kendine olan güvensizliklerinden..yoksa sevdiğinden deil sırf..bence bunu yaşayanlar acele etmemeli..paldır küldür yaşanmaz herşey..başkasına kaptırırım diye paçaları tutuşuor..sonra boşanmak için sır bekleniyo(kimileri) yani..acele edilmemeli..bi kız okucam dediğinde evlenince nasıl demeyi biliyolar açıktan okursun evlenince diye sizde deyin askerden sonra diye işte..

Onlar gidince kapacaklar kızları diye düşünüyolar heralde.Açıkcası benimki beni isteyenler var diye aklı burda gidiyor belki anneler tanışırsa bu istemeler olmaz diye ahh erkekler işte :9:

evet en büyük korkuları bu.
askere gitmeden önce nişan - söz yapan var mı aranızda?

doğru düşünüyorsun kesinlikle.ben 3 yıl nişanlı kaldım.çok pişmanım.çok yoruldum çok yıprandım :84:

doğru düşünüyorsun kesinlikle.ben 3 yıl nişanlı kaldım.çok pişmanım.çok yoruldum çok yıprandım :84:

şimdi evlendin mi. nasıl geçti cnm bu süreç. biraz bahsedeer misin??? askere gitmeden ne kadar önce nişan yaptınız mesela

benim kuzenim de buna benzer bişey yaşamıştı. ama yaşları daha büyüktü. sevgilisi askere gitmedenhemen önce nişan yapıldı. akerden gelince de düğün. zaten işi hazırdı. ama seninkinin iş problemi varsa askerden geldikten ve işini eline aldıktan sonra nişan düğün vs. yapın derim

Back
X