- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
küçük şehirdeyim. burda pislik daha çabuk duyuluyor. maksimum 20 kişilik sınıflarımdaki en az 2 öğrencimin annesi kaçmış oluyor. ve gün geçtikçe fuhuş oranı artıyor. yeminle bıktım. artık duymak istemiyorumbüyük şehirdeyim.fuhuşun arttığını öğrendim emniyetçi tanıdıklardan.zaten kadınlar tik tok denen saçma uygulamalarda para kazanma derdindeler.eşleri de izin veriyor kendilerini sergilemelerine başka adamlarla konuşmalarına.dünyanın çivisi çıkmış.
pavyona eleman sağlayan biri olabilir uyuşturucu sattırmak isteyen biri olabilir hırsızlık çetesinin başı olabilir bir sosyopat olabilir.valla ne cesaret ben de şaştım.Arkadaşlar siz yine sadece seks olduğunu dusinerek bence iyi bile düşünüyorsunuz. Benim aklıma işkence edebileceği öldürebilecegi ihtimali bile geliyor bu tür insanların ben anlamıyorum nasıl telefon numaranı yoldaki geçen birine verirsin ya ?
Şunların da hepsi olabilir seks bile masum kalır bazen ben bu insanlardaki Cesareti anlamıyorum hiç mi haber açıp izlemiyorlar . Birden arabaya atsa götürse ne olacakpavyona eleman sağlayan biri olabilir uyuşturucu sattırmak isteyen biri olabilir hırsızlık çetesinin başı olabilir bir sosyopat olabilir.valla ne cesaret ben de şaştım.
bugün eve tanınmış bir mobilyacının elemanı geldi akıllı sehpa getirdi montelemek için salona geçti.valla evin kapısını açık bıraktım.bir taraftan da eşimle konuştum.ona bile güvenmedim.sokaktaki ne olduğu belirsiz adama hiç güvenilmez.kılıçlı manyaklar bile dolanıyor sokaklarda ayolŞunların da hepsi olabilir seks bile masum kalır bazen ben bu insanlardaki Cesareti anlamıyorum hiç mi haber açıp izlemiyorlar . Birden arabaya atsa götürse ne olacak
Canım,iş kapısının nereden açılacağı belli mi olur? İki gündür o aramiyorsa sen ara. Sonuçta böyle güvenilir talih kuşu insanın her an karşısına cikmazbenden 18 yaş büyük 2 tane çocuğu var bekarım diyor
Yolda bulunan yolda kalır. Sen iletişim bilgilerini niye veriyorsun yabancı birine. Güzel kızım sen hiç içeceğine uyku ilacı atılanları izlemedin mi? Ağzı kapatılıp kaçırılanları da mı görmedin? Gizlice yasaklı madde verenleri, tecavüz edenleri. Çıplak foto şantaj yapanlarda mı duymadın?.. nerde yaşıyorsun sen.. ayy içim daraldı... engelle görüşme sakın.Başıma birkaç gün önce çok garip bir durum geldi, alışveriş merkezine doğru yürüyerek giderken bir araba beni durdurdu bana adres sordu, bende tarif ettim sonra da bana benim iş arkadaşıma çok benziyorsun dedi, nerde çalıştığımı sordu, telefon numaramı istedi sana iş konusunda yardım edeceğim dedi, sen çok düzgün ve güvenilir birine benziyorsun falan dedi ve çalıştığı yeri söyledi, bende internetten baktım konumu nerde diye ama hiç internette adı yok konumu yok, bir tanede ayrı bir işletmesi olduğunu söyledi ama onunda konumunu bulamadım internette, telefon numaramı verdim ona hata da yaptım belki bilmiyorum ama ona da sordum, o da yeni açtık ondandır inanmıyorsan buluştuğumuzda doğruluğunu gösterebilirim dedi, benden 18 yaş büyük 2 tane çocuğu var bekarım diyor ama bana hiç güven vermedi bu durum
Sürekli buluşalım diyor beni arıyordu hep yanındayım sana iş bulacağım falan dedi
ben cevap vermeyince 2 gündür iletişim kurmayı kesti
Başıma ilk defa böyle bir durum geliyor, sizlerin görüşüne ihtiyacım var
Bence kadin arizali. Yol soran adama numara verilirmi??Adam arzali. Burdan belli yani. Bir daha öyle olur olmaz insanlara numaranizi ve bilgilerinizi vermeyin. Engelleyin her yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?