Sizce normal bir şey mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar ben mi çok farklı düşünüyorum anlamıyorum artık
Sevgilimle bugün yine tartıştık
ben şu ana kadar diskoya falan hiç gitmedim bir dj gelecekmiş bir kız arkadaşım dedi gidelim mi diye bende sevgilime dedim birlikte gidelim hep berabar bir kaç saat durur geliriz dedim 8de başlıyo 2ye kadar devam ediyor en geç 10a kadar dururuz dedim.Olmaz dedi ben olmadan zaten gidemezsin birlikte gidersek oynama dedi bende o zaman niye gitcez diye bağırdım hem ne var ben hergün gidelim oynayalım demiyorum ki bir kere gideceğiz zaten ortamı beğenmezsem oynayacak değilim dedim.
Ya biri sana bi hareket yaparsa ya laf atar taciz ederse başımı belaya sokarsın dedi.
Bende yok ya millet şu kız diskoya gelse de taciz etsek diye düşünüyor zaten dedim.
Sizinde sevgiliniz karışıyor mu bunlara herkes oynarken ben oturunca gitmemin ne anlamı var zaten içki içmiyoruz yani içecek değiliz,iyi bir dj gelecekmiş hem müzik dinleriz hem oynarız dedi arkadaşım yani hayatımda belki bir kere olcak bişey bu
birde sevgilime düğünlerde de oynarım ben dedim düğün farklı bu farklı diyor anlamıyorum artık çok değişti birde bugün sen beni anlamıyorsun dedi gözleri doldu bende ağlama dedim sinirden ağlıcam benim için ne kadar değerlisin bilmiyorsun sana bakmalarını bile düşününce içim yanıyor dedi. Bende yine boş durmadım tabi demek sevgilisini öyle durumda kıskanmayan erkekler daha az mı seviyor dedim konuyu değiştiriyorsun falan dedi öyle kaldı konuşma sonuçlanmadı daha ama ben anlamıyorum bu kıskançlık abartı değil mi :uhm:

bence haklı olabilir. bende hiç sevmem öyle yerleri. düğünle disco arasında çok fark var. düğün aile ortamı sonuçta, disco da milletin içip dağıtmak amaçlı gittikleri bi yer.

çok abartmış bence de.

nedir yani sen de genç değil misin ne güzel hem beraber de eğlenebilirdiniz

düğün dernek olayını bilemicem ama belki discoya hoşlanmadığı için gitmek istemiyordur ama seni engellemesi neden?

hoş şeyler değil bu kadarı

eşlerin birbirlerini kıskanmaları son derece doğal, abartan varsa bence sensin.
sana nadide orkide muamelesi yapan sevgilini kırmayı bırak aşkınızın tadını çıkar derim. oynamak eğlenmek boş işler bunlar, eğlenmek istiyorsan sevgilini huzursuz etmeyeceğin bir çok eğlenceler var cicikız :)

sevgilin bence adam gibi adam :)

abartı hemde çok abartı saygısızca..

hiç te abartı değil...
sevgilin yerden göğe kadar haklı, discoyla düğün aynı şey mi?

CAnım bak öyle mekanlara %100 demiyorum ama genelde çoğu erkek alkollü olur ve çevredeki bayanları genelde cinsel obje olarak görürler, sevgilin de bunu biliyor ve sana bunu anlatmaya çalışıyor...

Şöyle düşün, aklı fikri beyni ve biryerleri şeylerinde olan kızlarla dolu bir mekana sevgilini sokar mıydın? sokmak ister miydin?Sanmam.

Seni sinemaya, tiyatroya ne bileyim alışverişe, yemeğe v.s götürmüyo olsa çok abartılı kıskanç derdim, ama bu içkili ve abaza kaynayan bir mekan yani:1closedeyes:

ya şimdi hak vermiyo değilim sevgiline, ben bu yaz komple tatilde gece sabaha kadar gezdim insanlar birbirine çoğunlukla acaba kimi götürsem kimi tavlasam diye bakıyo. hele de alkol varsa...

belki biraz abartmis olabilir , ama dügünle disco´nun tabiiki arasinda fark var canim. cünkü düügün arkadaslarin dedigi gibi aile ortaminda olan birsey disco ise tanimadigin insanlarin eglence icin gittikleri bir yer...disco´da ne olup ne bitecegini yani oradaki erkeklerin nasil hareket edeceklerini bilemezsin sevgilinde biraz sert ve kiskanc birine benziyor , öyle biri zannedersem oda ozaman sana karsi yanlis bir hareket yapani görürse yani sana yan bakan birini bile görse tabiiki onu elini kolunu sallayarak rahat hareket ettirecegini zannetmiyorum....yinede sen bilirsin canim sen onu seviyorsun ve oda seni seviyor ikiniz güzelce konusarak böyle durumlari cözmeye calisin .....

tabii mesela korebe oynayin, saklambac oynayin, birdirbir oynayin, elim sende oynayin. sonra bulmaca cozun, ne bileyim oyuncak ayi alin onunla oynayin.

:)))

ben sizin yorumunuza saygı duydum, aynı saygıyı sizdende rica ediyorum.

disco bana göre hoş ortamlar deil cnm...orada eglenmekten çok abazalar kızlara asılmaya geliyor..ha bunu ben böle düşünüyosam eger erkek arkadaşın hayli hayli düşünür...zaten düğünlerde karşılıklı oynuyorus diyorsun sorun senin oynaman falan deil bulundugun ortamdakiler acaip olabilir..kıskanmakta haklı bence erkek arkadaşınn..bidaha konuyu açıpta başınızı agrıtmayın bence..boşverr gitsin..yakın zamanda düğün yokmu kıs gidip oynayıverin karşılıklı:):):)

altı üstü bir defa bir gece eğlencesine gitmek istiyosun

hem arkadaşın da gidecekmiş hevelenmişsin sen de normal gençsin tabii.

neden burnundan getirdi ki hevesini hem bir daha fırsatımız olmaz diyosun

hem kendisi de eğlenecek belki

bu kadar sıkıntılı kasarak yaşanmaz onun da huyunu değiştirmesi gerek

Son düzenleme:

tabii mesela korebe oynayin, saklambac oynayin, birdirbir oynayin, elim sende oynayin. sonra bulmaca cozun, ne bileyim oyuncak ayi alin onunla oynayin.

komik değil resmen dalga geçmektir bu. erkek ne yapacaktı g.......ş gibi ağzının salyaları akarak sevdiği kadına bakan alkollü abaza erkeklerimi izleyecekti? adam gibi adam işte sevgilisi mezhebi geniş değil.

ben gene anlatamamisim ne demek istedigimi

a.s.

istersen modlara haber verelim onlar karar versinler eğer ben anlayamadıysam?

yorumuma alay ederek müdahale ettin.benim anladığım tamamıyla bu.

canım bence hiçte abartı değil öyle yerlerin nasıl olduğunu herkes biliyor ve aklı başında bir erkekte sevgilisinin oraya gitmesine izin vermez doğal olarak.. bence boşuna üzme sevgilini discoya gitsen ne olur gitmesen ne olur ama onun kalbini kırarsan bence hiç güzel olmaz canım benim.. öpüyorum seni...

ve ağustos böceği sana kesinlikle katılıyorum canım...

sevgilin haklı bncede ,
bn olsam bnde istemezdim hele ki ortam alkollüyse
tercih senin ya sevgilinin hem senı korumasıni hem de sana deger vermesıni düşünürsün ya da
bn gencim eğlenicem der onunda tadına bakarsın
ama dönünce sevgilini koyduğun gibi bulabilir msin bilemicem

Bence sevgilin hakli.
Gitmeni istemese dahi hakli.
Kiz oldugun icin degil, ben senin yerinde olsam bende erkek arkadasimin diskoya gitmesini istemezdim.
Sen icmiyorsun belki ama, orda icen ve sarhosluktan ayakta duramayan insanlar var.
Laf atmazlar diyorsun ama ickili mekan ve kalabalik mekanlarda bunu garantileyemezsin.
Ha yoldada olur bu dersin, ozamanda sokaga cikmayalim dersin belki, fakat disarda bulunmak mecburiyettir, diskoya gitmek mecburi birsey degil, gitmesende olur.
Arkadasin birinin dedigi gibi dügündeki ortam farkli bir ortam. Sonucta orda dünya evine girecek cifti yalniz birakmamak, neselerine nese katmak icin bulunuyorsun veya oynuyorsun. Ve ailelerin birlikte gittigi bir ortam, diskoyla kiyaslanamaz.

Düğün ile disko kıyaslaması arkadaşların dediği gibi yanlış olmuş.
Disko'da ömür de bir defa eğlensen eline ne geçecek.
Ya orada kötü bir şey olursa bütün ömrün etkilenecek. Bence erkek arkadaşın abartmamış doğrusunu söylemiş. Bizim Türk erkekleri diskoya giden kızlara ne gözle bakarlar bilmeyen yok sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…