- Konu Sahibi MeDuSa
-
abartmış + tamamen haksız.
kıskanç değilim, kıskançlığı da kıskananlar da hiç sevmem. ama diyelim kıskanıyor, o zaman da yalnız gidemezsin der, benle gitceksin der. seninki hem gidemezsin diyor, hem de birlikte gidip dans edemeyiz diyor? ben olsam...klava: doğru düzgün 1 mekana gittiğiniz sürece kimse gelip de sevgilisi olan birine yavşamaz, zaten o amaçlardaki erkekler, kime asılmaları gerektiğini, kimden karşılık alabileceklerini görünce anlarlar, dandik arasokak biyere gitmediğiniz sürece hiçbirşey olmaz yani.
çıkıyorsunuz diye senin eğlenceni kısıtlamaya hakkı yok, ya gitmenize izin vermeli ya da sizinle gelmeli, ne seni götürürüm ne de gitmene izin veririm... yok ya! :mymeka:
Vallaha biz öyle dogru düzgün bir mekana gitmistik, ara sokak biryer degildi!benneyaptımki
Kizlara yiyecek gibi bakan gözler, esi yada sevgilisinle dans eden bayanlara dans ederek yaklasmalar, provoke edici hareketler yani ne biliyim, hic hosuma gitmedi...:1no2:
Erkeklerin zaten normalde bile anladigi bir halt yok güzelim, birde zil zurna alköllü erkekler hic bir halt anlamaz
Herkes esinin veya sevgilisinin huyunu suyunu bilir! Kiskanc bir adamin, öyle ortamlari sevmeyen bir adamin o tarz mekanlara gitmemesi en dogrusu bence..
Bende madem esimin huyunu biliyorum ne giderim nede dertsiz basima belaya sokarim.
Ha cokmu istiyorum dedigim gibi, agirlimi koyar arkadas cevremle gider görürüm...bunada aramizda resmiyet olmadigi ve ailemin muhtemelen onayladigi icin sevgilim karisamaz
not: 28 yıldır istanbul'da yaşıyorum. sayısız konsere, bara,ara sıra diskolara da gitmişimdir. hiç birinde taciz yaşamadım. yaşadığım tüm rahatsız edilmeler, ya toplu taşıma araçlarında olmuştur ya da yolda peşime takılanlar tarafından.:1closedeyes:
tamamen katılıyorum :lepi: benimde barlarda, gece mekanlarında başıma hiçbirşey gelmedi daha, ama yolda yürürken laf atanlar mı dersin, dolmuşta taciz etmeye çalışanlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?