- 14 Şubat 2018
- 123
- 73
- 13
- 33
- Konu Sahibi Fatmagul46
-
Merhaba iyi günler diliyorum. Ben 8 ay önce nikaha 1 gün kala nişan attım çok şükür o dönemi atlattım. Görücü usulü annemin ısrarıyla bir beyefendi ile tanıştık kibar biriydi. 31 yaşında ben 25 yaşındayım. Özel okulda mat öğretmeni ben de din kültürü öğret. mezunuyum henüz atanmadım Kpss ye hazırlanıyorum. Adam bi örgüte bağlı okuldan mezun olmuş atanma aşamasında güvenlik soruşturmasında sorun olabilir ben bunu göz ardı ettim sorun olmaz dedim. Adam benim yaşadığım yerden başka bir yere atanmanı istemem dedi onu da hoş gördüm sonuçta özelde çalışıyor. Güzelce konuştuk hiçbir sıkıntı yoktu. İkinci günü mesaj attı 'kızacaksınız ama size bir şey sorabilir miyim' diye ben de estağfurullah buyrun sorun dedim. ' saç renginiz ne' çok merak ediyorum yazmış. Bunu okuyunca tepem attı. Görüşmeyi sonlandırabilir miyiz bu tarz soruyu soran birini tercih edemem dedim o da ben de böyle tepki veren birini tercih edemem yazdı WhatsApptan engelledi.Aradan iki gün geçti aracı olan kadın gelmiş bana kızdı diyoki sen nikahtan bir gün önce dönmüşsün seni bu halinle kabul etti. Çok zoruma gitti bu lafı. Saç rengimi sorabilirmiş ne varmış bunda. Ben de dedimki o kadar şeyi onun için göz ardı ettim, saç telime mi takıldı ne önemi var saçımın renginin... Bi daha gelmeyin ben namussuzluk etmedim dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir erkek tanışır tanışmaz saç rengini sorabilir mi?
Haklısınız . Tanışalı ne kadar oldu ki size bu soruyu sorabiliyor. Saç renginize göre mi sizinle evlenecek ne kadar saçmalık. Ayrıca nikaha 1 gün kala ayrılmışsınız bu sizin dul olduğunuzu mu gösteriyor ki sizi bu halinizle kimse kabul etmezmiş. Saçmalığa bakın, boşverin böyle birisiyle olacaksa hiç olmasın Rabbim karşınıza hayırlı bir kısmet çıkarsın .
Haklısınız . Tanışalı ne kadar oldu ki size bu soruyu sorabiliyor. Saç renginize göre mi sizinle evlenecek ne kadar saçmalık. Ayrıca nikaha 1 gün kala ayrılmışsınız bu sizin dul olduğunuzu mu gösteriyor ki sizi bu halinizle kimse kabul etmezmiş. Saçmalığa bakın, boşverin böyle birisiyle olacaksa hiç olmasın Rabbim karşınıza hayırlı bir kısmet çıkarsın .
Sorabilir sorun yok bence. Evet siz onun icin fedakarlık yapmışsınız,taviz vermişsiniz ama size sadece basit bir soru sormuş. Bence siz bu kadar fedakarlıkta bulunmak zorunda kaldığınız için kızmışsınız.
Ayrıca sizi güvenlik soruşturmasından geçmenize engel olacak bir eşi kabul etmeyin. Önce meslek sonra eş. Bildiğim kadarıyla din kültürü öğretmeni kolay atanıyor. Biraz bekleyin işinizi alın elinize. Ayrıca sizin tayin onun yaşadığı yere kesin çıkacak mi bakalim.
Aynen ben onun hiçbir şeyini sorgulamadım bile saç rengi mantıksız geldi 31 yaşına gelmiş bir insanın daha olgun davranmasını beklerdim .amin inşallah teşekkür ederim :)
Canım, ben de başörtülüyüm. Ama adamın en en en doğal hakkı bunu bilmek ya. Belki kelsin belki saçların beyaz. Yani göz zevki denen bir şey var erkekler de kadınlar da görsele bakarlar kesinlikle bilmesi hakkıydı derim. Tepkin komik geldi bana.Merhaba iyi günler diliyorum. Ben 8 ay önce nikaha 1 gün kala nişan attım çok şükür o dönemi atlattım. Görücü usulü annemin ısrarıyla bir beyefendi ile tanıştık kibar biriydi. 31 yaşında ben 25 yaşındayım. Özel okulda mat öğretmeni ben de din kültürü öğret. mezunuyum henüz atanmadım Kpss ye hazırlanıyorum. Adam bi örgüte bağlı okuldan mezun olmuş atanma aşamasında güvenlik soruşturmasında sorun olabilir ben bunu göz ardı ettim sorun olmaz dedim. Adam benim yaşadığım yerden başka bir yere atanmanı istemem dedi onu da hoş gördüm sonuçta özelde çalışıyor. Güzelce konuştuk hiçbir sıkıntı yoktu. İkinci günü mesaj attı 'kızacaksınız ama size bir şey sorabilir miyim' diye ben de estağfurullah buyrun sorun dedim. ' saç renginiz ne' çok merak ediyorum yazmış. Bunu okuyunca tepem attı. Görüşmeyi sonlandırabilir miyiz bu tarz soruyu soran birini tercih edemem dedim o da ben de böyle tepki veren birini tercih edemem yazdı WhatsApptan engelledi.Aradan iki gün geçti aracı olan kadın gelmiş bana kızdı diyoki sen nikahtan bir gün önce dönmüşsün seni bu halinle kabul etti. Çok zoruma gitti bu lafı. Saç rengimi sorabilirmiş ne varmış bunda. Ben de dedimki o kadar şeyi onun için göz ardı ettim, saç telime mi takıldı ne önemi var saçımın renginin... Bi daha gelmeyin ben namussuzluk etmedim dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba bir erkek tanışır tanışmaz saç rengini sorabilir mi?
Daha sizli bizli konuşurken nasıl isteklerini kabul ettiniz anlamadım bi de saç renginizi bu mesafeyle nasıl sorabildi o da garibime gitti
Canım, ben de başörtülüyüm. Ama adamın en en en doğal hakkı bunu bilmek ya. Belki kelsin belki saçların beyaz. Yani göz zevki denen bir şey var erkekler de kadınlar da görsele bakarlar kesinlikle bilmesi hakkıydı derim. Tepkin komik geldi bana.
Saç rengini merak etmesi normal de eğer o da aracı gibi nişan atmış kızı o haliyle kabul etme kafasındaysa koşarak uzaklaş. Bu ne iğrençliktir yahu millet iyice sapıttı. Ha bu arada artık öyle kafanıza göre istediğiniz ile atanamıyorsunuz. Sözleşmeli olup 6 sene tayin yok bildiğim kadarıyla.
Saclarini ac göster dese haklisiniz da rengini sormus alttarafi söyleseydiniz ne var yani ya kahveringidir ya siyah
Morcivert deseydinVallahi ben de anlamadım niye saç rengi onu hiç anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?