Sizce normal mi?

sen nikahtan bir gün önce dönmüşsün seni bu halinle kabul etti
O kadının şu sozu öyle aptalcaki direk göz ardı etmek lazım.
Fakat adamın sizin saç renginizi merak etmesi son derece doğalken asıl sizin bunu bu derece abartmanız ve bu sert otesi tepkiniz garip olmuş.
Ne var yani bunda, bir sapıklık etmemiş saygısızlık yapmamış. Sadece ciddi dusundugu hanımın bir ozelligini merak etmiş ve kibarca sormuş, ki bu gorustukten sonra sizin hakkinizda merak ve dusunce icinde oldugunu gosterir ve buda dogal ve guzel bisey.

Sorabilir ama ikinci gün sorması garip değil mi daha sizli bizli konuşuyorduk samimiyet yok ne bileyim

İyi de siz flört etme amacıyla, kendiliğinizden tanışıp görüşüyor olsanız neyse...

Ama görücü usulü ve tamamen evlilik odaklı konuşmalarınız olmuş.

İki görüşmede diğer konuları konuşmuşsunuz. Hiç dememişsiniz daha şimdiden atanma durumunu mu konuşacağız diye.

Saç rengini sorunca mı daha yeni tanıştık oldu durumunuz?

Siz belli ki ev halinizi beğenmeme ihtimalinden dolayı bozulmuşsunuz bu soruya.

Adam kafasında sürekli şapka ile gezse siz merak etmez misiniz saçı nasıl diye?

Ben şahsen tesettürlü insanların ev halini görünce çok şaşırabiliyorum. Kimi babaanne gibi basma etekle saçında boneyle dolaşıyor. Kimi evde miniyle, taytla, saçlar boyalı, takıp takıştırmış halde geziyor.

Empatiniz kadar sempatiksiniz de

Ooo dindarlık konusunda beyimiz alimlere taş çıkartırdı. Oturur oturmaz hadis ayet okudu benim için namaz çok önemli dedi ben benim için insanlık önemli dedim o namaz daha önemli dedi ikinci gün saç rengine takıldı

bazen üyeler yazıyor, artık şaşıracağım bir şey kalmadı derdim, BDV beni şaşırtmayı başarıyor diye
ben şu an çok şaşkınım, bu konuya gerçekten çok çok şaşırdım
bazı üyeler öyle bir yazıyor ki saç rengi tabu sanki, sanki çok ayıp bir şey, "nasıl sorabilir???", gerçekten anlam veremiyorum
bir de görücü usulü de olsa, hiç bir şey sorgulanmaz mı?

acaba tesettür benim bildiğimden farklı bir şey mi diye şüpheye düştüm
tayin vs her şey konuşulurken, saç rengine konu sahibinin tepkisi de, üyelerden gelen tepkiler de ayrı ayrı şok etti beni
benim "saç rengi" ile ilgili bilmediğim bir tabu, bir dini anlam vs bir şey var galiba

Görülmemek için başka mana bulsaydın bu komik olmuş adam merak etmiş ne var bunda ikinci gün sorduysa çok komik olmuş gerçekten

Hmm hiç bu açıdan düşünmemiştim doğrusu. Beğenmemesinden değil de ben kendisi için o kadar şeyi göz ardı ettim ondan da bu konuda takılmamasını bekledim

Bu gözler daha neler okuyacak bakalım...

Uçmuşsunuz resmen. Beyefendinin sorduğu soruya cevaben diyelim ki saçınızın renginin siyah, kızıl veya kestane olduğunu söylediniz. Ne var şimdi bunda? Ne eksildi sizden?

Saçmalığın lüzumu yok.

Adamın tepkisi yerinde olmuş yalnız. Bu tepkinin üstüne bir bardak soğuk su içmeyi ihmal etmeyin derim.

Sen adama doğum leken var mı diye sorabilirsin mesela.
Oda sana saçının rengini sorabilir normal.
Görücü usülü zaten yeterince süprizli bir ilişki eh madem saçının rengini de biliverseydi nolcaktı sanki.

Saç renginizi merak etmiş, efendi efendi sormuş, nesi garip bu durumun anlamadım... Çok sert tepki vermişsiniz..

soru bence gayet normal yani sonuçta adam açık sen her şeyi görüyorsun ama o görmüyor ve kibarca sormuş ne var bunda ,bence o kadınla bir daha da görüşme kadın kadının düşmanı işte ne demek seni bu halinle kabul etti hadsiz kadın ya

Sen yaptıgın fedakarlığın acısını çıkarmışın ama adamda yanlış ters bişe dememiş o an siyah sarı mor denebilirdi merak etmiş normaldır yani hepimiz bişeyleri merak etmiyomuyuz? O kadına iyi demişin ama böyle zihniyetler oksijen ısrafı

Saç rengine takılmasına kızdım diyosunda
Sen kahverengi dedin adam aa olmaz o rengi sevmem demediki
Abartmışsınız

Adam haklı
Aracının beyni buharlaşmış
Siz pms dönemindesiniz herhalde

Hayata neden evlilik endeksli bakıyorsunuz? Daha yeni bir evlilik arifesinden dönmüşsünüz, ne bu acele? Hele bir atanın, çalışacağınız yerde gönlünüze göre biri elbet çıkar karşınıza .

Ayrıca evet adam haklı, alt tarafı saç rengi sormuş ne var bunda?

Saç rengine takılmasına kızdım diyosunda
Sen kahverengi dedin adam aa olmaz o rengi sevmem demediki
Abartmışsınız

Adam haklı
Aracının beyni buharlaşmış
Siz pms dönemindesiniz herhalde

Teşekkür ederim yorumunuz için pms dönemi nedir?

Hmm hiç bu açıdan düşünmemiştim doğrusu. Beğenmemesinden değil de ben kendisi için o kadar şeyi göz ardı ettim ondan da bu konuda takılmamasını bekledim

Takılmak değil de meraktır belki...

Takılmak da olsa ayıp değil ki, adamın belki sarışın belki esmer takıntısı var. Siz gözardı ettim diyorsunuz, o edemiyor belki.

Siz hiç fırsat vermeden çemkirmişsiniz bence. Saç renginizi söyleyip, evlilik gibi önemli bir kararda saç rengine göre mi karar vereceksin diyebilirdiniz...

Bu arada eğer atanmak istiyorsanız da bu eş adayı uygun değil. Bunu söylemeden geçemeyeceğim. Branşınız elverişli belki ama atanmak genel olarak zor. Bir de böyle onun memleketinden öteye gidemem derseniz imkansız gibi birşey olur.

Siz acele karar vermeyin. Atanıp gidin, belki orada biriyle tanışacaksınız, aşık olarak evleneceksiniz...

İnanınki ben hiç düşünmüyorum ama annem çok ağlıyor babam da istiyor illa evlen diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…