- 14 Şubat 2018
- 123
- 73
- 13
- 33
- Konu Sahibi Fatmagul46
-
Ayrıca o hadsiz kadınla bir daha görüşmeyin. Nikahtan dönmüşsünüz namussuzluk yapmamışsınız. Evlenip boşanabilirsiniz de bu hiç kimseyi ilgilendirmez.
Anneniz neden ağlıyor? Bence önce atanın kendi paranızı kazanın biraz keyfini sürün sonra da kendi gönlünüzün gözünüzün seçeceği birini bulun.İnanınki ben hiç düşünmüyorum ama annem çok ağlıyor babam da istiyor illa evlen diyor
Lütfen kimsenin zoruyla evlenmeyin. Bu öyle basitçe alınacak bir karar değil. Hele bir atanın ondan sonra inşallah gönlünüze göre biri çıkar karşınıza. Ailenize net bir şekilde istemediğinizi söyleyin zorlamasınlar.İnanınki ben hiç düşünmüyorum ama annem çok ağlıyor babam da istiyor illa evlen diyor
Anneniz neden ağlıyor? Bence önce atanın kendi paranızı kazanın biraz keyfini sürün sonra da kendi gönlünüzün gözünüzün seçeceği birini bulun.
Saç rengini sorması bir şey değil, ama onun cevabını aldıktan sonra daha özel bir şeyler soracaktı, ve siz bunu hissettiniz ve o yüzden tepki verdiniz, doğru mu?
Yeni tanıdığım birisi bana öyle sorsaydı bende öyle düşünürdüm çünkü. Bence doğru olanı yapmışsın. Galiba için de ona çok ısınmadı, çok da hoşlanmadın. Çok hoşlandığın birine cevap verirdin belki.Nerden bildiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?