- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevremde nişanlanan çok var . Okul biter bitmezde evlendiler ..
Herkesin kendi tercihi ..
Olabilir neden olmasın sonuçta bir yüzük takacaksınız bence sevgililikten farkı yok . Hem bu sürede ailesini ve sevgilini tanıma imkanın olur ..Biz de böyle düşünüyoruz benim ailem öyle sevgiliyle gezme tozma olaylarına karşı. Sevgiliye de çok izin vermez. 3 yıl olacak bu yaz. Bir nişan yapalım aileler de ciddi olduğumuzu bilsin hem işin adı konur ondan sonra da okul bitince düğün yaparız diyoruz
Aynen öyle kız isteme yüzük takma olacak.Olabilir neden olmasın sonuçta bir yüzük takacaksınız bence sevgililikten farkı yok . Hem bu sürede ailesini ve sevgilini tanıma imkanın olur ..
Ailem öyle gez toz eğlen olaylarına sıcak bakmayan muhafazakar bir aileNe gereği var?
Daha öğrenciyken kayınvalide kayınpeder görümce didisinin didisi vs düşünmenin manası ne
Ye,iç,gez,toz. Okul bitsin,bi sene kadar çalış keyfini sür sonra evlen.
Uzun nişanlı kalma olayı bizde de pek ypk düğün yapın demezler kesinlikle iki tarafın ailesi de önce diploma der.Ben okulun bitmesine az kalırken nişanlandım. Son sene yoğun geçiyor. O sirada düğün hazırlıkları felan yapmadim. Önce diplomayi grantiye aldım sonra. Aileler hemen düğün yapın diye baski yapmayacaksa (bizde uzun nişanlı kalınmaz) olabilir. Ama düğün için birikime de ihtiyacıniz olacak. Bunu da göz önünde bulunduralak karar verin.
Ben 3.sınıfa geçerken yapmayı düşünüyorumGenellikle son sınıfta yapılıyor benim çevremde çok ayrıca bizim sınıfta okurken evlenenler çocuk doğuranlar bile vardı sıkıntı yapma yani herkesin hayatı aynı değil tercihler farklı olabilir
Yani okul bitmeden düğün asla olmaz zaten de nişan yapıp bu işin adını koymak istedik ama dediğiniz de çok doğruÖnce hayatınızı garantiye alın okulu bitirin,nisan düğün her zaman olur .
Yani okul bitmeden düğün asla olmaz zaten de nişan yapıp bu işin adını koymak istedik ama dediğiniz de çok doğru
Ben 3.sınıfa geçerken yapmayı düşünüyorum