sizce normal olan ne?

Ben uzak mesafe ilişkisi yaşamış birisi olarak normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Tabi yüzyüze görüşme imkanınız sık oluyorsa bilemem

GÜNCELLEME: kızlar dün gece sinirden sabaha kadar uyuyadım, bunun instagramına bi bakayım dedim, takip ettiği 50 kişi falan var zaten, kaç gündür bakmıyodum bi baktım kaşar bi kızı takip etmiş.. sabah aradım sordum bu ne, dedi ki ya ben onu bizim stajerlerden bi arkadaşım sandım( mesleğe yeni başladı ) kız instagram hesabın var mı diye sordu ben de var dedim onu ekledim meğer o kız değilmiş sonradan farkettim silcektim kaldı öyle dedi..kaldı ki bana hiç kız arkadaşım yok kızlarla samimi değilim diyip duruyodu.. ben ona bunu söyleyince bu kez de sen bana güvenmiyomusun dedi.. inandınız mı, bu olayda bişey yok mu ben mi abartıyorum??

Yav hala büyük resmi görmüyorsun başka şeylerle uğraşıyorsun.
Bu adam sana kapan diye baskı yapan, muhafazakar takılan adam.. Seni umursamazken, aramazken sallamazken, gelip görmezken, evlendikten sonra bi ara severim heralde yea diye seni ve duygularını hiç sayan gevşeklikleriler yapan adam ve kendi abuk subuk şeyler yapıyor.
Hala daha kıskanıyorsun hesap soruyorsun ya. Adam seni sallamıyor, baktı sen ciddi lafı geçiyor diye ne dese he tamam diyeceksin, idare ediyor işte seni. Bu zamanda öyle her şeye tamam diyen aşırı uyumlu kadın bulmak zor farkında bu egosu tavanda herif.
Acımasız evet ama dışardan görünen bu.
Artık hala ama ciddi her ne olsa da ben çekerim yeter ki evleneyim baskısından kurtul. Mutsuz bir evlilik yapmaktansa bekarlık cidden bin kat iyi. Bu adamla sonun mutluluk değil üzgünüm. Seni eve kapar, seni yönlendirir, sana emirler yağdırır ama kendi gününü gün eder, hele evlendikten sonra nasılsa kafesledim der yüzüne de bakmaz iki kelam da etmez. Evlilik adında esaret ve yalnızlık yaşarsın.
Aklını acilen başına al

haklısın kuzum zaten bitirmeyi düşünüyodum ama bu son yaptığına daha bi kızdım, çünkü ilişkinin ilk günlerinde facete takip ettiği kızlara bi bakmıştım kaşar kızları takip etmiş hep, aralarında normal kızlar da vardı, sormuştum, neymiş onlar benden çok öncede kalmış, hatırlamıyomuş bile, benden sonra kimseyi takip etmemiş, dediklerine inanıp ona güvenmeliymişim.. dün de böyle bi olay yaşayınca uyuyamadım..

Ben bu adamla evlenme derim.bişey bildiğim anladığımdan deil.sadece bir his.Allah doğrularla karşılaştırsın

Size kapan diyip baskı yapan, çok iyi bir işi olan dini kitaplar alan adam mı, bunları yapan? Hani bilinçlen kapan diyordu? Bence hem yalancı hem samimiyetsiz. Günde 2 kere normal bence.Ben de nişanlıyken 2 kere konuşuyordum. Evliyim. Eve gelirken ekmek al dışında pek bi yazıştığımız söylenemez.

evet kapan diyen adam.. ama kızları da takip etmekten geri kalmayan adam..

Kaşar mı? Ne çirkin bir tabir o öyle...Sizin de içiniz pek bir fesat bence...

Ayrıl kardeşim. Daha şimdiden böyleyse olur da yarın bir gün evlenirseniz yüzüne bile bakmaz bu adam. Hiç zorlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…