- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
canım benim hiç mesajlaşmıyoruz ama, sadece konuşuyoruz o da günde 2 kereGünde 2 kez mi? Bence çok bile. Ben her gün mesajlaşışken bile sıkılıyorum bazen -.-
Günde 2 kez konuşmaya az diyen de olur tabii...
Yani genel geçer bir cevabı yok bunun. Tek sorunun buysa büyütme bence:)
işte bana yetmiyo, ben ilgi istiyorum o da ısrarla ilgisiz davranıyoYani biz nisanliyken cok sık arasir yazisirdik ama bu bi olcu degil; herkese gore degisebilir
canım dediklerinin hepsini yaptım bi tek son dediğini yapmadım :) gerci telefona gec cevap verince işim vardı diyorum, ne işin vardı diyo deşiyo :)Bence normal değil. Bende erkek arkadasimin ilgisizliginden sikayetciyim fakat o bile iki saatte bir napiyon diye mesaj atar veya arar.
Onun aramasini beklemeyin siz arayin mesaj atmasini beklemeyin siz mesaj atin.Bir süre böyle devam edin düzelme olmazsa durumdan tekrar rahatsz oldugunuzu soylersiniz.haaa yine duzelmezse surekli mesgulmus gibi davranin o aradiginda cvp vermeyin.mesela sabah mi aradi cvp vermeyin aksam üzeri mesaj atin hayatim isim vardi filan deyin fakat isinizin ne oldugunu soylemeyin.Biraz gizem iyidir merak etsin sizi bakin görün o zaman nasil arayacak
her biri 20 dakika falanBende 2 gunde bir diyosun sandim.
Gunde 2 kere normal gibi ya.
Gunde 2 kere konusuyosunz, peki ne kadar suruyor bu konusmalar?
canım benim evde olduğu günler bile böyle yapıyo, günde 3 kez konuştuğumuz çok sınırlıdırBence normal değil.
Çalıştığı için gün içinde haberleşme azlığı normaldir ama akşamları vakit ayırması gerekir mutlaka.
Kaldı ki ayrı şehirlerdesiniz buluşamıyorsunuz bile.
Bence şimdi bu kadar iletişim eksikliği varsa ilerde daha kötü bir hal alabilir.
her biri 20 dakika falan
senin görüşlerine her zaman önem verdim kuzum, biliyosun hep sorunlu insanlar denk geldi bana, ilk defa bu kadar ciddi yaklaşan biri oldu diye sabrediyorumNormal değil..
Eski konunda sana aşık olmadığını ama evlilikten sonra aşık olacağını söyleyen adamsa bu üstelik kaç kurtar kendini. Adam ya eski sevgilisi evlendi falan ona inat bir yola giriyor yada artık mantık evliliği yapacağım diye kendini sevmeye zorluyor.
O eskiden kurduğu cümleler de normal değildi iki kereden fazla aramamak da normal değil.
Tamam mesajlaşmak istemez bazı erkekler anlarım da normalde evlilik düşün düşünme sevgilinse sabah öğle akşam hatta kafan bozulursa falan yada ne bileyim iş arasında mola verdiğinde araması lazım.
sadece sabah bi günaydın mesajı yazar o kadar.. daha bana hiç seni seviyorum demedi ki.. 2 3 ay oldu başlayalı, benden hoşlanıyomuş beni beğeniyomuş, sevgi aşk zamanla olurmuş.. bi de sevmekte zorlanıyomuş çünkü insan bi kere gercekten sevince tekrar sevmesi zor oluyomuş.. eski sevgilisi evleneli 2 sene oldu bu arada, yani yeni ayrılmış falan da değiller..Peki mesajlasma tamamen sifirmi? Gunaydin mesaji? Siirler? seni seviyorumlar? Bunlarin hic biri yokmu?
Ama işte ne konuşuyorsunuzcanım benim hiç mesajlaşmıyoruz ama, sadece konuşuyoruz o da günde 2 kere
canım benim şu anda öyle çok yoğun bi işte çalışmıyor, kaldı ki evde olduğu günler bile böyle, bu arada yanıma gelmeyeli nerdeyse 1 bucuk ay olacakanam öğrenciykene deli gibi saatlerimi telefonda geçiririrdim.
nişanlılık döneminde baya uzun zamandır beraberdik, farklı şehirlerde olsak da sık sık bir araya gelir görüşürdük.
bu kadar sık telefonda görüşmezdik sanırım, çünkü ikimiz de son zamanlar deyip daha çok kendi arkadaşlarımızla ve ailemizle zaman geçirmeye başlamıştık.
nişanlılığımız kısa sürdü bu arada 4-5 ay kadar.
şimdi ne sıklıkla bir araya geldiğinize ve ne kadar süre nişanlı kalmayı hedeflediğinize göre değişir bence.
ama her durumda siz rahatsızken, bunu dile getirmişken, karşı tarafın önemsememesi hoş değil.
tabi iş yoğunluklarını ve stresini de düşünmek gerekir.
siz karar vereceksiniz, az mı çok mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?