sizce normal olan ne?

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
merhaba kızlar, benim ciddi düşündüğüm evlilik planları yaptığımız bir erkek arkadaşım var.. ama ondan yakındığım bi konu var, ilgisizlik.. günde sadece 2 defa telefonda konuşuyoruz, mesaj yok hiçbişey yok ve üstüne üstlük başka şehirlerdeyiz.. ve ben defalarca bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim, kaç kez tartıştık bu yüzden, ısrarla yaptığının normal olduğunu söylüyor.. benden önceki ilişkilerinde de hep böyleymiş güya, yapısı buymuş.. sizce normal mi? bir yandan da diyorum beni istemese evlenmek istemez, bi zorunluluğu yok çünkü.. kızlar akıl verin

GÜNCELLEME: kızlar dün gece sinirden sabaha kadar uyuyadım, bunun instagramına bi bakayım dedim, takip ettiği 50 kişi falan var zaten, kaç gündür bakmıyodum bi baktım kaşar bi kızı takip etmiş.. sabah aradım sordum bu ne, dedi ki ya ben onu bizim stajerlerden bi arkadaşım sandım( mesleğe yeni başladı ) kız instagram hesabın var mı diye sordu ben de var dedim onu ekledim meğer o kız değilmiş sonradan farkettim silcektim kaldı öyle dedi..kaldı ki bana hiç kız arkadaşım yok kızlarla samimi değilim diyip duruyodu.. ben ona bunu söyleyince bu kez de sen bana güvenmiyomusun dedi.. inandınız mı, bu olayda bişey yok mu ben mi abartıyorum??

Son düzenleme:
Bence normal değil. Bende erkek arkadasimin ilgisizliginden sikayetciyim fakat o bile iki saatte bir napiyon diye mesaj atar veya arar.
Onun aramasini beklemeyin siz arayin mesaj atmasini beklemeyin siz mesaj atin.Bir süre böyle devam edin düzelme olmazsa durumdan tekrar rahatsz oldugunuzu soylersiniz.haaa yine duzelmezse surekli mesgulmus gibi davranin o aradiginda cvp vermeyin.mesela sabah mi aradi cvp vermeyin aksam üzeri mesaj atin hayatim isim vardi filan deyin fakat isinizin ne oldugunu soylemeyin.Biraz gizem iyidir merak etsin sizi bakin görün o zaman nasil arayacak

Bence normal değil.
Çalıştığı için gün içinde haberleşme azlığı normaldir ama akşamları vakit ayırması gerekir mutlaka.
Kaldı ki ayrı şehirlerdesiniz buluşamıyorsunuz bile.
Bence şimdi bu kadar iletişim eksikliği varsa ilerde daha kötü bir hal alabilir.

Farkli sehir soz konusuysa normal olmayabilir. Ayni sehir soz konusu olsa bile benim icin iki arama normal degil ama herkesin gorusu farkli tabi.

Normal değil..
Eski konunda sana aşık olmadığını ama evlilikten sonra aşık olacağını söyleyen adamsa bu üstelik kaç kurtar kendini. Adam ya eski sevgilisi evlendi falan ona inat bir yola giriyor yada artık mantık evliliği yapacağım diye kendini sevmeye zorluyor.
O eskiden kurduğu cümleler de normal değildi iki kereden fazla aramamak da normal değil.
Tamam mesajlaşmak istemez bazı erkekler anlarım da normalde evlilik düşün düşünme sevgilinse sabah öğle akşam hatta kafan bozulursa falan yada ne bileyim iş arasında mola verdiğinde araması lazım.

Günde 2 kez mi? Bence çok bile. Ben her gün mesajlaşışken bile sıkılıyorum bazen -.-
Günde 2 kez konuşmaya az diyen de olur tabii...
Yani genel geçer bir cevabı yok bunun. Tek sorunun buysa büyütme bence:)
canım benim hiç mesajlaşmıyoruz ama, sadece konuşuyoruz o da günde 2 kere

canım dediklerinin hepsini yaptım bi tek son dediğini yapmadım :) gerci telefona gec cevap verince işim vardı diyorum, ne işin vardı diyo deşiyo :)

canım benim evde olduğu günler bile böyle yapıyo, günde 3 kez konuştuğumuz çok sınırlıdır

anam öğrenciykene deli gibi saatlerimi telefonda geçiririrdim.

nişanlılık döneminde baya uzun zamandır beraberdik, farklı şehirlerde olsak da sık sık bir araya gelir görüşürdük.
bu kadar sık telefonda görüşmezdik sanırım, çünkü ikimiz de son zamanlar deyip daha çok kendi arkadaşlarımızla ve ailemizle zaman geçirmeye başlamıştık.
nişanlılığımız kısa sürdü bu arada 4-5 ay kadar.

şimdi ne sıklıkla bir araya geldiğinize ve ne kadar süre nişanlı kalmayı hedeflediğinize göre değişir bence.

ama her durumda siz rahatsızken, bunu dile getirmişken, karşı tarafın önemsememesi hoş değil.

tabi iş yoğunluklarını ve stresini de düşünmek gerekir.

siz karar vereceksiniz, az mı çok mu.

senin görüşlerine her zaman önem verdim kuzum, biliyosun hep sorunlu insanlar denk geldi bana, ilk defa bu kadar ciddi yaklaşan biri oldu diye sabrediyorum evet aynı önceki konumda anlattığım gibi düşünüyor, ben de inat için evleneceğini düşünmüştüm ama kız evleneli 2 sene oluyor, buna rağmen inat için evlenir mi benimle?

Peki mesajlasma tamamen sifirmi? Gunaydin mesaji? Siirler? seni seviyorumlar? Bunlarin hic biri yokmu?
sadece sabah bi günaydın mesajı yazar o kadar.. daha bana hiç seni seviyorum demedi ki.. 2 3 ay oldu başlayalı, benden hoşlanıyomuş beni beğeniyomuş, sevgi aşk zamanla olurmuş.. bi de sevmekte zorlanıyomuş çünkü insan bi kere gercekten sevince tekrar sevmesi zor oluyomuş.. eski sevgilisi evleneli 2 sene oldu bu arada, yani yeni ayrılmış falan da değiller..

canım benim hiç mesajlaşmıyoruz ama, sadece konuşuyoruz o da günde 2 kere
Ama işte ne konuşuyorsunuz

Günde yirmi kere arayıp kimle gittin ne yaptın hırkanı giydin mi diye mi sorsun

Siz ne sıklıkta ve ne içerikte konuşma istiyorsunuz

Beklentiye girmeyin aramayın sormayın bir de öyle deneyin

Bîz de uzak mesafe ilişkisi yaşadık hiç öyle hergün konuştuğumuzu bile hatırlamam

O zaman kendi arasında bedava öğretmen tarifesi vardı annem bize de almıştı ama yine de bazen uzun uzun konuşur bazen de konuşmazdık bile

canım benim şu anda öyle çok yoğun bi işte çalışmıyor, kaldı ki evde olduğu günler bile böyle, bu arada yanıma gelmeyeli nerdeyse 1 bucuk ay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…