sizce normal olan ne?

Ciddi anlamda evlenmek istediğini nerden biliyosun konuşmalarda mı geçiyo yoksa sizi istemek için gelelim şu gün filan dedi mi? Yaşlar kaç?

bana diyo ki evlenince bi çok şey düzelir diyo, evliyken bi insan hiç ilgisiz davranabilir mi diyo.. sence evlenince bi erkek nasıl ilgisiz davranır? gercekten bilmediğim için soruyorum

Eger askindan olmuyorsan bu adami bir daha dusun, cok ciddiyim.

"Sevgi zamanla olurmuş, yüzyüze zaman geçirdikce olurmuş, " peki neden gelmek istemiyor, yüzyüze zaman geçirmek istemiyor, yakın olmak istemiyor ..

WOLFROG â katılıyorum Bence de bi daha düşün .

canım kaçan kovalanır. hobilerin olsun bişeylerle uğraş günün çok yoğun geçsin. o aramadan sen arama kendini biraz geriye çek. asla neden az arıyosun falan deme. ondan sonra çok aramaya başlar

günde 2 kez konuşmak gayet tabi ama konuşulan süre kaç dk biribirinizin hayatından bahsediyormusunuz herşeyden haberiniz varmı yoksa sadece standart nbr nasılsın şeklindemi, verimli bi konuşma ise normal bence. bu kadar sosyal internet ortamı varken yazışmamakta enteresan.

Bence nrmal degıl bızde esımle farklı sehrlerdeydık her buldugumuz frsatta teldeydk durmdanda mesaJ atardı ygun calıstgm zamanlar gec cevap atyrum dıye brde kavga cıkarırdı. kısıden kısıye farklılık gstersede bu durumunuz yıne de nrmal degl bence

Adam mantık evliliği yapmayı planlıyor sen aşk evliliği düşünüyorsun anlaşılan, var olan yoğun aşk sevgi bile evlendikten sonra azalıp kaybolabiliyor, ortada sevgi aşk yokken evlendikten sonra nasıl oluşacak aklım almadı...

Bence kendini yakma derim, adam sanki yara bandı muamelesi yapıyor sana. İnsan 100 kere evlenmiyor, ya tutarsa ya severse ya aşık olursa diyerek evlilik yapılmaz.

Soruna cvp veriyorum bana göre günde iki kere az.

güya ayrılalı 2 sene olmuş, çoktan unutmuş, mutlu olmak için evlenmek istiyomuş benimle.. bilemiyorum kafam çok karışık..

mesaj yazmayı sevmiyomuş, telefonla haşır neşir olmayı sevmiyomuş, evlendikten sonra yanyana olacağımız için ilgi gösterirmiş, şimdi uzakta diye böyleymiş, ki zaten yaptıgı da normalmiş..

canım kaçan kovalanır. hobilerin olsun bişeylerle uğraş günün çok yoğun geçsin. o aramadan sen arama kendini biraz geriye çek. asla neden az arıyosun falan deme. ondan sonra çok aramaya başlar
canım bu dediğini de denedim, 1 hafta boyunca o aramadan aramadım, yine aynı yine aynı.. hiç bir değişiklik olmadı, işine geldi diyebilirim..

canım bu dediğini de denedim, 1 hafta boyunca o aramadan aramadım, yine aynı yine aynı.. hiç bir değişiklik olmadı, işine geldi diyebilirim..
sinir oluyorum böyle erkeklere neden üzüyolar bizleri. acaba soğumaya mı başladı. bunu düşünmek bile istemiyorum tabiki

mesaj yazmayı sevmiyomuş, telefonla haşır neşir olmayı sevmiyomuş, evlendikten sonra yanyana olacağımız için ilgi gösterirmiş, şimdi uzakta diye böyleymiş, ki zaten yaptıgı da normalmiş..
İşte bunlar hep bahane
Evlendikten sonra da nasılsa sürekli dipdibeyiz ne gerek var gereksiz sevgi gösterilerine diyecek.

Sevgiliyken canım cicim olmayan ilişkinin evlenince öyle olacağına inanıyor musun?
Evlilik ciddi bir karar ve sevgisine güvenemeyeceğin biriyle evlilik yoluna çıkılır mı bilemiyorum... İyi düşün canım çoook çok iyi düşün

Ayrıl gitsin sonradan üzüleceğine bu ne be günde iki aramamı olur ,görüntü konuşma yapar insan hiç normal değil yanınıza gelmiyo hep telde mi görüşüyonuz

Ya ben telefonla konusmayi hic sevmeyenlerdeniz bana iki kere cok bile geldi. Ayda yilda telefonlasiriz biz. Ama tüm gün mesaj yolunla iletisim halindeyiz. Yüzyüze hangi s1klikla görüsüyorsunuz

Günde sadece 2 defa telefonda konuştuğun bir insan evladıyla, nasıl ciddi düşünüp nasıl evlilik planları yapabiliyorsun ? İlgisiz ama olsun genede evlenemmi dedin yani. Hayran kaldım. Siz aşkı çiçek, böcek, güneş, bulut sanmışsınız.

ona bunların aynısını söylediğimde görücü usulü evlenenler nasıl evleniyo, onlar yapabiliyosa bizimki de normal, herkes çok mu konuşuyo zannediyosun diyo..

ona bunların aynısını söylediğimde görücü usulü evlenenler nasıl evleniyo, onlar yapabiliyosa bizimki de normal, herkes çok mu konuşuyo zannediyosun diyo..
Bence bonzai kullanıyo. Bu kadar saçma bi düşünce yapısının başka bir açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…